reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja już po. Niestety nie mam zielonego pojęcia jak mi poszło bo pytania, które sie powtórzyły były sztuk 5 a reszta totalna nowość. Do tego tłumaczenie beznadziejne, wprowadzające w błąd :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Jedno pytanie mam dlatego na pewno źle bo akturat tego nie czytałam po angielsku :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Do tego na teście jest 125 pytań, do wyniku brane jest tylko 100 tyle, że nie wiadomo które. Na dodatek pytania są różnie liczone i dlatego do otrzymania wyniku będę w stresie, choć nie nastawiam się pozytywnie :-( A wynik dopiero w lipcu :no: :no: :no:

Ehh jestem mega zmęczona, bolą mnie ręce :eek: poszłam spać o 4 wstałam o 7.30 :baffled: Darek ma jutro swój egzamin i pojechał do swojej mamy - jest w takim mega stresie, że tylko byśmy się kłócili.:baffled:

reklama
Dzięki dziewczyny za kciukasy :elvis: :elvis:

Mailen - widoki superowe :tak: :tak:

Gaga - panna którą zastępujesz jest mega nieodpowiedzialna. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: To cholernie nieuczciwe postawienie sprawy :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Ja też zaczynałam pracę umową na zastępstwo i wiem co czujesz bo mi też powiedzieli, że dziewczyna nie wróci szybko, nie było z nia kontaktu. A ona pewnego dnia wparowała do pracy i powiedziała, że wraca. Tego samego dnia Darek dowiedział się, że musi odejść ze swojej pracy :no: :no: Wszystko dobrze sie skończyło, ja dostałam normalny etat bo akturat się pojawił, a Darek zmienił pracę. Ale tamten dzień był naprawdę nieciekawy :no: :no:

Jutro Darek zdaje egzamin na radcę prawnego. Ostatni taki egzamin w jego życiu i najważniejszy. Będę wdzięczna za kciuki dla niego :-p

Agata na moje kciuki również możesz liczyć :tak:
Załapałam dzisiaj mega-doła,bo firma,gdzie pracuje mąż już na wykończeniu i kolega go namawia na wyjazd do Holandii.Nie mogę się jakoś odnaleźć i przyjąć do wiadomości,że mógłby wyjechać.Podziwiam Was Dziewczyny,że dajecie radę,bo ja chyba bym nie dała.Jeszcze nic pewnego,ale wolałabym,żeby poszukał najpierw czegoś może za mniejszą kasę,ale na miejscu :-(

witam
podczytuje was kochane na bieżąco ale zapału do pisania nie mam. wróciłam na cały etat do pracy i jakos nie mam na nic czasu.
evelinka - taki wyjazd to nic dobrego . uwierz mi. niech mąz poszuka czegos na miejscu. ja juz odliczam dni do 8 czerwca i nie wypuszczam męzusia samego juz nigdzie . dla mnie to była lekcja ze ho ho.podziwiam i śle ukłony wszystkim samotnym mamą .Cięzko samemu ,,ogarnąc; wszystko
bibiaczku mój drogi zdrówka :tak:
gaga - to ta laska dała czadu nie ma co :no:ja pamietam jak z dnia na dzien straciłam prace a obiecano mi etat.wyłam jak bóbr i na pocieszenie ,,pstryknęliśmy "sobie majutka;-):-D:-)i wsztstko inne przestało miec znaczenie .musi byc dobrze ..

mam pyatnie chciałabym zmienic sobie nick?ciekawe czy mozna. swój zakładałam kiedys kiedys jak szukałam na temat ciązy jakis informacji i sobie tak został. a jest beznadziejny :no:

no a co z naszym słowiczkiem..?no i domicela zamilkła:-(

u mnie tez jakos sie pomieszało z czcionka i nie iwme na jakiej stronie jestem

Witam Was
Ewelinka temat wyjazdów juz niejednokrotnie wałkowaliśmy z moim i zawsze pozostawalo jedno rozwiązanie albo razem albo wcale nawet jak jeszcze bylismy parą. Dla mnie takie zycie osobno nie ma sensu i juz nie chodzi tylko o zdrade małżeństwo ma być razem wspierać sie i już chociażbyza niewielką kase ale razem żyjąc jest lepiej po co jakieś dziwne kłótnie i same przykłady związków na odległośc niestety u moich znajomych to potwierdzają właśnie niedawno mojej szwagierki (kuzynka K ) małzeństwo się rozleciało niby 11lat razem a tak naprawde to tylko z 1 rok reszta to tylko wakacje czyt 1 miesiąc w roku!!! bez sens drugi przykład to chrzesna Amelki są para od ponad 4 lat on stracił tu pracę no i wjechał do Norwegii przyjeżdza często bo co ok 2-3 m-ce ale to juz nie to samo ludzie sie zmieniają po wyjeżdzie ona chce tu on woli tam i cozż to a para także jeżeli o mnie chodzi to jestem na NIE nawet myśleliśmy z K niedawno co to bedzie jak kupimy mieszkanie z co kupimy meble i inne no i pomysł: on wyjedzie właśnie do tej Norwegii na kilka miechów 2-3 no to ja mu na to ze ja tez pojade tam np na truskawki na 1 miesiąc 1,5 i juz nie chce nigdzie jechać no wiec problem z głowy
ale epopeja:szok:

Bibi Justa no kop na popęd i pisac mi tu

Chorobom precz!! Zdrówka wszystkim!!

Gaga współczuję kurcze i tak z dnia na dzień ale może jeszcze się to jakoś rozwiąże jakoś poukłada mam nadzieję i trzymam kciuki

Trzymam kciukasy za twój Agatko egzamin no i za twojego męża
No właśnie madzia co ci nie pasi z NICKIEM!! jest ok
Gaga a co do babci to ja miałam Pelagię i jak??
maż w pracy na nocy ja pije piwo i wpier.. chipsy dieta cód
I muszę kupić nowy tel sieć nie wiem jaką??? nie moge zdecydować
dziś byłam z Amel u dermatologa z tą plamka na pleckach ale u innego i powiedział zeby za 3 tyg sie pokazać dal maści i inne i niby am zniknąć juz smaruje od innej 1.5 roku i nie znikneło a tu????????????????????zobaczymy

hop hop !!!!

oj mój niań dziś juz pojechał :-( ale obiecał że wróci :happy:
Liwia taka zachwycona że rano po śniadaniu wręczyła mi torebkę i powiedziała pappaa i całusa dała a Tomka za ręke z całej siły i "choo chhoo" zaciągneła go do pokoju na puzzle i bawić bawić !!!!

trochę poprasiwałam ale nie chche mi sie wiecej i w efekcie Liwia ja i P nie mamy w czym chodzić :baffled:

no i dostąłam juz ta ikonę od Żużaczka - polecam ta zdolną bestię !!!!!

Ewelinka popieram Margaritę w 100%

MADZIA a myślę że powinnać zmienić na Madzia :tak:Poza tym chyba sie nie da, chyba że ałkiem nowe konto !!

reklama
no MADZIA ja popieram Justynkę zmień na Madzia!!!
dobrze że jutro piątek
Margarita co do zagranicznych wyjazdów to ja też znam mase takich przykładów u nas w Kędzierzynie to norma....

Do góry