reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Tęsknię za Wami...
Ale jakoś nie wyrabiam ze wszystkim. Za dwa tygodnie muszę oddać cholerny biznesplan, a sprawy finansowo-księgowe to dla mnie nadal czarna magia. I w domu więcej pracy, bo... Tomek za uczelni zarobiony na maksa i przez nadmiar pracy ma znowu kłopoty ze zdrowiem (głównie z serduchem), więc próbuję ja coś robić, żebyśmy nie zarośli brudem na maksa.
Po drodze mieliśmy jeszcze urodziny Michałka i szykowałam dwie imprezy - dzieciową i dziadkowo-babciowo-wujkowo-ciociową.
Trzymajcie kciuki za mój biznes - żeby wyszło mi tak, jak bym chciała. I żebym mogła częściej tu zaglądać.

Skaba - witaj koleżanko-polonistko. To jesteśmy dwie. I jeszcze jedna rzecz nas łączy - Batorego :-). Mieszkałam tam na pierwszym roku studiów. Potem dwa lata w Zbychu na Obornickiej i ostatnie dwa w Jowicie na Kaponierze.

reklama
ach czekamy na te wasze @....kobitki.... velkinka , ancik... zobaczymy moze cos za niespełna 9-wiec miesiecy wyskoczy....:-):-)ale to bybyło fajowo...

zeby nie to poronienie to ja bym juz była hohoho... gruba jak balon koniec szóstego miesiąca by był......

Skaba - witaj koleżanko-polonistko. To jesteśmy dwie. I jeszcze jedna rzecz nas łączy - Batorego :-). Mieszkałam tam na pierwszym roku studiów. Potem dwa lata w Zbychu na Obornickiej i ostatnie dwa w Jowicie na Kaponierze.

Goga, ale ci sie pomieszało :-D

Skaba, jest polonistką ale Krakowską ;-)

A z Poznania jestem ja :-D i mimo wielkiego sentymentu dla naszego rodzimego języka polonistyki nie kończyłam ;-)

a ja tez lubie burze

o matko ale mialam sajgon z Hanka, darcie sie przez godzine a teraz spi i fak ani obiad nie zjedzony, ani nie wiem czy sie nakolacje i kapiel obudzi

no zeby jak nic

a Helen nie zasypia teraz w dzien inaczej tylko na rekach chyba zwatpie

lece bo sie drzeeeeee

Heja

Padam na ryja że tak powiem :baffled:
Poszłam spać o 1 wstałam o 7 a spaliśmy z Marysią, która non stop sie wierciła budziła :no: :no: . To już 3 czy 4 dzień tak śpię bo się !@#$%^ uczę. I tak nie zdam tego cholernego egazminu bo jest za trudny albo ja za głupia, 700 pln pójdzie się walić :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Żużaczku - moja elektroniczna niania nie była bezszumowa więc nie polecam. Nam to po prostu jakoś specjalnie nie przeszkadzało.

Marysia tez czasami w nocy płacze i to takim żałosnym płaczem, tak jak coś dzieje się coś złego. Pogłaszczę ją i się uspakaja. Widać, że przeżywa coś. Za to w nocy wierci sie jak nie wiem, chyba jest głodna ale np. tej nocy byłam zbyt zmęczona, żeby wstać :sick:

Atol - spotkanie - baaaaaaardzo chętnie. Może na placu wilsona jeżeli z dziećmi. Następny piątek będę w domu bo niania idzie do pracy i może wtedy miałabyś ochotę :confused:

Do góry