reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Siemka!!!!
U nas już 21 stopni na termometrze w cieniu...i duchota straszna...popadało i teraz słoneczko mocno świeci...
Jak to Gaba moja mówi: ale mamy piękny dzień!!!!

Mój Łuki też czasem płacze przez sen. Ostatnio darł się i nie mogłam go uspokoić, musiałam go lekko wybudzić, przytulić...dzieciaki przeżywają coś we śnie i to bardzo...
Także atol to chyba normalne...a teraz zaczęłaś pracę i jest Ciebie mniej w domu, więcej innych osób się koło niej "kręci" i dziecko może w ten sposób odreagowywać...

Marzenaalicja i jak spotkamy się w Hamburgu??? 23 maja będziemy i około 10-tej rano. Na 13-tą mamy konsultacje.
Później jedziemy do Amsterdamu...

Spadam do moich szkodników, jak jedengo później uśpię to tu wpadnę.
Miłego dnia!!!

reklama
uf
ja jestem spocona jak mysz.
Witem rozbił sobie łypke o piaskownice, okrwawił mi bluzkę i musiałam w pelerynie siedzieć na placu zabaw:eek:. A on dalej latał jak wicher....

U tesciów nos sobie rozwalił. dobrze, że choć nos mu nie spuchł. :eek::eek:

kukuk !!!

komuniści eksplatują mnie równo !! dzis brat ściągneła do nas bo nie mam co z Liwią zrobić a za fajna pogoda żeby kisić ją w zakładzie poza tym rzadna robota przy niej !! i jeszcze slub dzis !!
teraz trutnia uśpiłam a ja za zupę sie biorę bo w taką pogodę nic innego nie przejdzie mi przez gardło !!

Żużaczku to jakiś znak na pewno !! tylko jaki :confused::eek::szok:

My tez mamy romera kinga i jestem BARDZO zadowolona czasem faktycznie mi wydaje sie jakis płytki ale przynajmniej niewpada do środka! u nas tez tak jak u Agaty zadecydowało to że najbezpiecznijszy ! Z tego co pamietam to Goga tez ma go i tez sobie chwali !!

Margaritas :-)

no i Bibka coś sie nie pokazuje :baffled::confused:

lece robić zupę bo za chwile brat wpadnie i musze lecieć na plener !!

papaptki !!!

kurcze ale naprodukowałyście - super - a to widac ze wystarczyła nowa krew na bb i zaraz produkcja ruszyła :-D
Witaj Skaba !!

teraz to juz na pewno lece ....

weźcie mnie nie denrwujcie i piszcie jakie miałyście?macie nianki elektroniczne. musza być "bezszumowe"

Witajcie,
Z newsów to się niczym nie chwalę,bo @ nadal,wszystko jak zwykle,także chyba nie ma sensu robić tego testu.Ale nie da się ukryć,że sama sobie narobiłam ochoty i przewertowałam ostatnio artykuły w gazetach o planowaniu dziewczynek i takie tam.Nie wiem sama co mam robić,bo teściowa póki co niepewna co do pilnowania i z jednej strony bym chciała do pracy,z drugiej nie.Mam naprawdę poważny dylemat...:sick:
Skaba witaj na sierpniówkach,toś się załapała z 30-go :-) ;-)
Żużaczku z nianiami nie pomogę,bo nie posiadam ani się nawet nie interesowałam.
Margarita gratulacje !!! :tak:

jo-anna-on

Oj rzeczywiście:-):-):-). Mój Bartek przyszedł na świat w Częstochowie (na Parkitce).

Studiuję w Krakowie.
skaba ja jestem z Krakowa :-) może się jakoś spikniemy, ja studiuję też podyplomowe, więc niektóre łikedny uderzam na ryneczek

reklama
Do góry