reklama
Ż
żużaczek
Gość
i jeszcze w niań temacie. Szukamy też takiej z krwi i kości, bo jak sama bym została z Witkiem na dwóch piętrach, to nic bym nie zrobiła chyba.... Mam nadzieje, że zgodzi sie tka jedna fajna babeczka. Równo ma pod sufitem i nie trzymała by małego przed tv tylko go uczłowieczała.
agata806
Fan(ka)
Ja z niani jestem bardzo zadolona. Dzieczyna tańczy wiariuje z Marsysią, przytula i itd. Tylko nie wiem jak to będzie jak się przeprowadzimy bo to za daleko dla niej:sick:
Kuźwa nie ma Darka a ja usypiam na siedząco. Idę kąpać dziecko :sick:
Kuźwa nie ma Darka a ja usypiam na siedząco. Idę kąpać dziecko :sick:
Ż
żużaczek
Gość
a moje faceciki śpia (najmłodszy i najstarszy) a sredni sie kompieluje. Ale mam doooobrze. jeszcze zeby pioruny popierdykaly trochę to bym potem mieszkanko wywietrzyła. Takie elektryczne jest powietrze po burzy. KOCHAM!!
:-)Goga, ale ci sie pomieszało
Skaba, jest polonistką ale Krakowską ;-)
A z Poznania jestem ja i mimo wielkiego sentymentu dla naszego rodzimego języka polonistyki nie kończyłam ;-)
no ładnie - taki to efekt jak się wpada na chwilę, rzuca okiem jednocześnie na trzy strony i usiłuje sprawiać wrażenie dobrze zorientowanej.
Przepraszam Was obie...
evelinka
Fanka BB :)
A u mnie ta burza krąży i krąży i cos dojść nie może.Pioruny też jakieś drętwe :-)
Domiś zasypia,a ja dosiadłam kompa.Szukam haczyków dziecięcych na ręcznik do łazienki i nigdzie nie mogę nic znaleźć.Może ma któraś namiar?W sklepach też nic ciekawego nie znalazłam,a chciałam,żeby mały miał już osobno swój kącik w łazience
Żużaczku i jak się sprawdza ten tron fishera Taki spory jest i z niego można nakładkę też robić tak
Domiś zasypia,a ja dosiadłam kompa.Szukam haczyków dziecięcych na ręcznik do łazienki i nigdzie nie mogę nic znaleźć.Może ma któraś namiar?W sklepach też nic ciekawego nie znalazłam,a chciałam,żeby mały miał już osobno swój kącik w łazience
Żużaczku i jak się sprawdza ten tron fishera Taki spory jest i z niego można nakładkę też robić tak
anecik
Majowe mamy'09
hej
Muszę się wam pochwalić.moje dziecko powiedziało dziś wierszyk!!! Miałam z radości łzy w oczach.... uczymy go wierszyka i powtarza spore jego fragmenty a tu ni z z tego ni z owego siedzi w wannie i mówi: w pokoiku na stoliku stoi mleczko i jajeczko przyszedł kotek wypił mleczko a ogonkiem zbił jajeczko (oczywiście po swojemu nie za wyraźnie ale powiedział) .....
później doczytam resztę
Muszę się wam pochwalić.moje dziecko powiedziało dziś wierszyk!!! Miałam z radości łzy w oczach.... uczymy go wierszyka i powtarza spore jego fragmenty a tu ni z z tego ni z owego siedzi w wannie i mówi: w pokoiku na stoliku stoi mleczko i jajeczko przyszedł kotek wypił mleczko a ogonkiem zbił jajeczko (oczywiście po swojemu nie za wyraźnie ale powiedział) .....
później doczytam resztę
evelinka
Fanka BB :)
Anecik gratulacje dla zdolności synka.I dla Hanulki Atol również brawa za piosenkę.
Mój rozgaduje się,ale powoli.Skleić zdanie-nic z tych rzeczy.No,chyba,że takie proste.Ale z dziećmi się potrafi dogadać po swojemu.Dzisiaj się przyłączył do bandy chłopców,przedszkolaków,latał z nimi z kijem i na drzewo wlazł takie pochyłe Skubaniec jak małpka wywija.Niekiedy na placu inne mamy są w szoku,że ich kilkuletnie dzieci się cykają na górę wchodzić a on cyk i już.A ostatnio z tatuśkiem zwiedzali strumyk w parku.I chciał oczywiście włazić,chyba już zapomniał przygodę z oczkiem
Mój rozgaduje się,ale powoli.Skleić zdanie-nic z tych rzeczy.No,chyba,że takie proste.Ale z dziećmi się potrafi dogadać po swojemu.Dzisiaj się przyłączył do bandy chłopców,przedszkolaków,latał z nimi z kijem i na drzewo wlazł takie pochyłe Skubaniec jak małpka wywija.Niekiedy na placu inne mamy są w szoku,że ich kilkuletnie dzieci się cykają na górę wchodzić a on cyk i już.A ostatnio z tatuśkiem zwiedzali strumyk w parku.I chciał oczywiście włazić,chyba już zapomniał przygodę z oczkiem
reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Hej. U nas jeszcze burzy nie ma ale gorąco jak nie wiem. Pewno coś przyjdzie.
Ania budzi sięw nocy z darciem (ten typ tak ma), biorę ją szybko do łóżka i śpimy dalej.
I tym miłym akcentem kończę na dzisiaj, czas iść spaaaać.
Ania budzi sięw nocy z darciem (ten typ tak ma), biorę ją szybko do łóżka i śpimy dalej.
jo-anna-on
Oj rzeczywiście:-):-):-). Mój Bartek przyszedł na świat w Częstochowie (na Parkitce).
Studiuję w Krakowie.
A ja urodziłam się i mieszkam w Częstochowie. I Ania też urodziła się w Czwie (na Mickiewicza). Na Parkitkę jeżdżę na plac zabaw ;-);-);-). A w Krakowie studiowałam (i wystudiowałam tytuł mgr inż.:-)).A ja się urodziłam w Częstochowie , w szpitalu na parkitce pracuje mój wujek
Hohoho. Pogratulować. Ania tylko śpiewa: aaa kotki dwa.hej
Muszę się wam pochwalić.moje dziecko powiedziało dziś wierszyk!!!
I tym miłym akcentem kończę na dzisiaj, czas iść spaaaać.