Margarita i Amelka
Fanka BB :)
uffffffffffffffffffff
Laski ale produkcja
tyle sie oczytałam ze juz sama nie wiem co mam napisać
więc witam nową sierpnióweczkę
Fajnie ze się odezwałas pisaj do nas czesto dzieki tobie forum ruszyło bo zastoje ostatnio bywaly
Zff hmm wczoraj prace o motywowaniu oddałam
fajna pracke masz
Serdecznie dziękujemy Wszystkim za gratulacje i dołanczam jeszcze jeden zaliczony jeszcze 2 za 2 tyg i jeden w czerwcu i koniec ale sie ciesze ale mi chyba trodszkę do stypendium braknie no ale trudno
Bibi chorowitku masz do nadrobienia sporo pokazuj się!!
Żużaczku niezle wyczyne Witus robi no i temacie niani tez nie pomogę
co do gadania to Ameklka gada bardzo dużo i powtarza strasznie potrafi nawet jak rykne nie raz na K czy na nia powiedzieć cicho mamus
nocnik u nas tez jeszcze odpadl ale juz cieplutko sie robi wiec w majtusiach pobiega i sie nauczy
widzę ze kolejne spotkanka sie szykuja fajnie wam
Slowczku więc podróż przed wami trzymam kciuki za pomyślnośc i napewno bedzie wszystko dobrze
Atol więc podobnie masz jak i ja ostatnio Amelka padnieta i nie chce zasnac ile sie oprodukuję szok a teraz jeszcze gorzej bo od piatku mamy jej kuzyna i ciągle mało co sie nie osra tak lata za nim i wszystko tylko David i David
Justyś zapracowana jesteś strasznie bidulka
cóz ja jeszcze miałam napisać??
Laski ale produkcja
tyle sie oczytałam ze juz sama nie wiem co mam napisać
więc witam nową sierpnióweczkę
Fajnie ze się odezwałas pisaj do nas czesto dzieki tobie forum ruszyło bo zastoje ostatnio bywaly
Zff hmm wczoraj prace o motywowaniu oddałam
fajna pracke masz
Serdecznie dziękujemy Wszystkim za gratulacje i dołanczam jeszcze jeden zaliczony jeszcze 2 za 2 tyg i jeden w czerwcu i koniec ale sie ciesze ale mi chyba trodszkę do stypendium braknie no ale trudno
Bibi chorowitku masz do nadrobienia sporo pokazuj się!!
Żużaczku niezle wyczyne Witus robi no i temacie niani tez nie pomogę
co do gadania to Ameklka gada bardzo dużo i powtarza strasznie potrafi nawet jak rykne nie raz na K czy na nia powiedzieć cicho mamus
nocnik u nas tez jeszcze odpadl ale juz cieplutko sie robi wiec w majtusiach pobiega i sie nauczy
widzę ze kolejne spotkanka sie szykuja fajnie wam
Slowczku więc podróż przed wami trzymam kciuki za pomyślnośc i napewno bedzie wszystko dobrze
Atol więc podobnie masz jak i ja ostatnio Amelka padnieta i nie chce zasnac ile sie oprodukuję szok a teraz jeszcze gorzej bo od piatku mamy jej kuzyna i ciągle mało co sie nie osra tak lata za nim i wszystko tylko David i David
Justyś zapracowana jesteś strasznie bidulka
cóz ja jeszcze miałam napisać??