reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Słowiczku może by tak zapoznać tych naszych chłopaków - twój mówi końcówki, a mój pierwsze sylaby - może razem by do czegoś doszli.
Choć narzekać nie mogę, bo jakoś tak z dnia na dzień widać postępy - dziś opanował: "dzie je" (czytaj: "gdzie jest"). A jeśli chodzi o radosną twórczość to od wczoraj woła "maaaaaaaaaaamoooooooooo" i "taaaaaaaatoooooooooo" - tak jakbyśmy byli za górami, za lasami, jeszcze tylko "hop, hop" brakuje.:-)

reklama
A wogóle to dziękuję wszystkim za miłe powitanie!!! :-):-):-)

Postaram się tu do was w miarę często zaglądać, choć taki dzień jak dzisiaj to dla mnie naprawdę wyjątek (mój mężunio zajął sie juniorem kompleksowo (zresztą sobą też), więc mogłam trochę poleniuchować pomiędzy jednym a drugim rozdziałem pracy - w końcu nie da się tak ślęczeć nad tym 24 na dobę).

Jutro jadę na szkolenie, więc pewnie nie zajrzę, tym bardziej, że w tym hotelu ciężko z internetem:-(....

Słowiczku - to chyba dobrze, że mąż cieszy się powodzeniem :cool2: Oby tylko praca w Poznaniu. No i wtedy można też negocjować warunki.
No i chcą go!!!
Ale jeszcze musi powalczyć!!!!
ehh wakacje, my pewno też gdzieś ruszymy ale w porywie, mazury, morze albo góry, bez auta to kiepska sprawa, ale damy radę :-)
po drodze zahacz o jedną wiochę!!!!!
Bibi myślisz dobrze,ale z gratulacjami to się nie spieszcie.Przynajmniej do jutra,bo jak do rana @ nie przyjdzie to teścik zapodaję.Wogóle to bałam się przyznać i w ciężkim strachu jestem,ale co będzie to będzie :eek:
postraszyła, postraszyła, @ dostała i co dalej z testem???

Domicela, moja zawsze o 6:30 wstaje!!!
mój ostatnio przed szóstą wstaje...masakra!!!!

i ogłaszm konkurs na nazwę firmy dla mojego K (firma pisząca programy)
pomyślimy....a co w nagrodę i do kiedy czas??????
Skoro się udało to dodam jeszcze jedno - co prawda z lutego, ale bardzo je lubie. Chciałam wam pokazać siebie, ale zazwyczaj to ja jestem fotografem, więc nie za bardzo mam co przesłać. Mam coś z roczku Bartka, ale jakoś tak staro tam wyglądam ;-).
Ale zajefajne!!!!Słodziutki maluszek.

acha... raczka olkowa coraz lepiej, przykurcze puszczaja, nie wyglada to najlepiej tak jaby ktos zszył zszywaczem w dwóch miejscach raczke, ale rehabilitantka mói ze to jest dobrze...ze te zwoje puszczaja i teraz bedzie juz lepiej... laser , prady i teraz ten plaster silkonowy -powinno byc dobrze... juz tak bardzo bym chciał zeby z ta raczka skonczyły sie przeboje i dobrze sie wygoiła
oj, żanetka na pewno będzie wszystko dobrze, trzymamy kciuki cały czas!!!!

Słowiczku może by tak zapoznać tych naszych chłopaków - twój mówi końcówki, a mój pierwsze sylaby - może razem by do czegoś doszli.
noooooooo, ciekawe co by wyszło z ich gadania i kto to by zrozumiał?????:-)

A tak w ogóle to ja już uciekam spać....
jestem cholernie zmęczona.
Znowu mieliśmy gości.
Tym razem Wizytator Wielki w Białych Rękawiczkach ( czytaj: teść :-) )
Ale luzik...nawet fajnie było :-)
Dobrej nocki!!!!

słowiczku nazwa dla firmy w sumie jak najszybciej, a nagroda hmmmmmmmm wdzięczność mojego małża :-D;-):-)
słowiczku jak nas poniesie na wakacje niedalego was, to pewno że odwiedzimy, tylko wiesz jak to jest bez auta :baffled:

A ja chciałam napisać , że jak Żuzaczek będzie w w-wie i nic nie powie wcześniej to .................. Po 19 maja jestem wolna w weekendy i będzie miło mi ugościć chociaż na herbatce :tak: :tak:

Witam Was serdecznie po przerwie,jak milo tu byc:happy:.Czytania nie nadrabiam,bo i tak nie dam rady.Chyba mi wybaczycie.Po koniec kwietnia,byl u nas braciszek z rodzina.Przajechali na caly tadzien i zalapali sie na Sary bierzmowanie.Moja bratowa mile mnie soba zaskoczyla.Oni sa malzenstwem o 12 lat i ja zawsze sie zastanawialam co moj brat w niej widzi.Przez ten tydzien lepiej ja poznalam (az wstyd sie przaznac po tylu latach) i doszlam do wniasku ze oni swietnie do siebie pasuja i bardzo mnie to cieszy.Ona zawsze taka cicha i spokojna a tym razem pokazala ze potrafi inaczej jak chce.
Maximilian psoci coraz wiecej i Slowczku on tez nadal talko po swojemu nadaje i to jeszcze jak !Czasami cos powie,ale z wielka laska:-).Kawal drania z niego:-D.

Skaba i ja witam Cie serdecznie.

A jeszcze pochwale "nasze" dzieci.Tyle ladnych nowych zdjec nawklejalyscie,cudenka:-).

reklama
Do góry