reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A co do nocniczka to jest dość nowe osiągnięcie.
Bartek nie chce mieć pampersa, ale usiąść też nie chce.
Wczoraj najpierw siedział na krzesełku i krzyczał "Siku nie", potem, jak go bardziej przycisło biegał z pokoju do pokoju z tym samym okrzykiem, a w końcu wszedł za firankę w sypialni, załatwił potrzebę, lekko rozchlapał kałużę, zamknął drzwi do pokoju i powrócił do oglądania bajki. No cóż.... :-):-):-).

reklama
zaneta czy tylko ja nie widze twojego suwaczka?

dobrze ze juz coraz lepiej z raczka :tak:

moja Hania przestala spac w dzien, masakra

nie wiem czy przez to ze juz bez smoka, czy przez to ze wyjelismy jej szczebelki, normalnie sajgon:angry:

ostatnio w zwaiazku z tym zasnela nam o 17 i potem byla maskara zeby ja dobudzic na kapiel, a o kolacji to w ogole nie bylo moway

skaba a gdzie ty prasujesz ?? bo jakoś nie rozszyfrowałam tego ZZL

gaga Zarządzanie Zasobami Ludzkimi - to bardziej marketingowa nazwa dawnego działu kadr. :-):-);-) Ja obecnię zajmuję się szkoleniami, rekrutacją, ocenami, motywacją itd., a raczej analizą przebiegu tych procesów. U nas to jest dosyć pomieszne, ale ogólnie dość ciekawe - sporo ruchu i kontaktu z ludźmi ;-).

gaga - wogóle to wielkie dzięki - te czarujące suwaczki w moim podpisie to twoja zasługa - zastosowałam się dokładnie do twoich wskazówek i cóż.... pełny sukces!!!! :))))))

atol Rewelacja!!
Kurcze z zazdrością patrzę na te dwa twoje suwaczki:-) - dwa maleństwa. Pewnie lekko nie jest. Mój plan też był podobny - różnica dwóch lat to max, ale nici z tego. Teraz to już się zastanawiam, czy na trzecie urodziny Bartka się wyrobimy ;-);-).

Ooooo witam nową mamusię :tak: :tak:

Właśnie sie uczę :cool2: Bleeeee :dry:

Teściowa zabrała mi dziecko do jakiegoś karczewa , po jaką cholerę nie wiem, jestem zła. :wściekła/y: W ogóle ostatnio nie mogę jej znieść. Na starość robię się mało tolerancyjna :eek:

Atol - współczuję braku dziennej drzemki Hani :sick:

Marysia za żadne skarby nie chce usiąść na nocnik a nie cierpi zmieniania pieluch i zazwyczaj kończy sie awanturą i płaczem dziecka :no: Bez pieluchy puszczać jej nie będę bo moje dziecko jest nienauczalne na własnych błędach więc wątpię czy by to coś zmieniło poza ilością sprzątania w domu :dry:

agata Rozumiem, że coś studiujesz... sorry ale nie doczytałam jeszcze co...
Ja mam teraz egzamin w środę z "Psychologii zeznań świadków pokrzywdzony" (tzn. przede wszytskim molestowanych seksulanie dzieci) - nie mogę sie do tego zabrać... brrrrr... aż skóra cierpnie.....:szok::szok:. A poza tym spędzam niedzielę przy komputerze, bo pisze pracę.... (tylko mnie nie wydajcie:-D)... a moi panowie zajmują się sobą sami... Ale długo nie wytrzymam i zaraz do nich dołączę, tym bardziej, że pogoda sprzyja:-)

reklama
Do góry