reklama
agata806
Fan(ka)
Kinek - nie wiem czy program był amerykański czy angielski - jakoś nie mogłam dojść bo kobitki nie rozmawiały z jakimś specjalnym akcentem. A ponieważ mam wrażenie, że anglicy czasami nie wiele różnią sie od amerykanów to mógłbyć to zarówno angielski jak i amerykański program.
gaga
uzależniona
malduję się z lekkim kacykiem ale fajnie było
zuzaczku - zezaczku :-):-):-):-):-):-):-)
margarita gratuluje i agata to bie na pewno też się uda, bo w końcu sierpniówka jesteś
marta u nas też nic się nie dzieje, na razie planujemy remont Majkowego pokoju, wykładzina, tapety, łóżko małą ma, szafę, komodę więc to odpada, zresztą i tak kasy brak........
ano właśnie jak z małżem pomaga czy nie????
zuzaczku - zezaczku :-):-):-):-):-):-):-)
margarita gratuluje i agata to bie na pewno też się uda, bo w końcu sierpniówka jesteś
marta u nas też nic się nie dzieje, na razie planujemy remont Majkowego pokoju, wykładzina, tapety, łóżko małą ma, szafę, komodę więc to odpada, zresztą i tak kasy brak........
ano właśnie jak z małżem pomaga czy nie????
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Witam witam!
Czy przyjmiecie do swego grona jeszcze jedną (znacznie spóźnioną) mamę z sierpnia 2005?
Ostrzegam, że to poważna decyzja, bo mój mąż też mi tu zagląda przez ramię, więc pewnie też będzie podczytywał.
Napisałam już parę słów o sobie na liście, ale chętnie powiem coś więcej.
Tylko czy wy też macie na to ochotę?
Pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamusie i ich dzidziusie!
Czy przyjmiecie do swego grona jeszcze jedną (znacznie spóźnioną) mamę z sierpnia 2005?
Ostrzegam, że to poważna decyzja, bo mój mąż też mi tu zagląda przez ramię, więc pewnie też będzie podczytywał.
Napisałam już parę słów o sobie na liście, ale chętnie powiem coś więcej.
Tylko czy wy też macie na to ochotę?
Pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamusie i ich dzidziusie!
Ż
żużaczek
Gość
skaba witaj! My się mężów nie boimy (ja to na pewno - jednego już zwalczyłam;-);-)).
na jakiej liscie pisałas? Napisz u nas o sobie i rodzince. nie wiem, czy poczytywałas nasz wątek, jesli tak, to o nas już duuużo wiesz
na jakiej liscie pisałas? Napisz u nas o sobie i rodzince. nie wiem, czy poczytywałas nasz wątek, jesli tak, to o nas już duuużo wiesz
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Hello!
Przedstawiłam sie w dwóch zdaniach w wątku: ile nas tu jest (czy jakoś tak).
Mam na imię Iza i pochodzę z Myszkowa.
Troszkę o was poczytałam, ale raczej z tych pierwszych wpisów, czyli jeszcze z poczatku ciąży. Nie wiem czy uda mi się resztę nadrobić, bo pokaźny już macie dorobek :-).
No to trochę o mnie: To co najważniejsze, to to, że jestem mamą... sierpniową... Bartka (30.08.05). Poza tym szara rzeczywistość - praca (hmmm... Dział ZZL - w sumie bliska moim marzeniom - oby nie zapeszyć ;-)) - studia (skończyłam już Polonistykę, teraz kończę Psychologię) - i dom (póki co mieszkamy w blokach, ale właśnie rozpoczęliśmy realizację marzeń o domu - pewnie zejdzie nam z 10 lat):-).
Woooow!!!! Właśnie Bartek sam poszedł na nocnik! No takiego obrotu sprawy w dniu dzisiejszym to się nie spodziewałam .
Przedstawiłam sie w dwóch zdaniach w wątku: ile nas tu jest (czy jakoś tak).
Mam na imię Iza i pochodzę z Myszkowa.
Troszkę o was poczytałam, ale raczej z tych pierwszych wpisów, czyli jeszcze z poczatku ciąży. Nie wiem czy uda mi się resztę nadrobić, bo pokaźny już macie dorobek :-).
No to trochę o mnie: To co najważniejsze, to to, że jestem mamą... sierpniową... Bartka (30.08.05). Poza tym szara rzeczywistość - praca (hmmm... Dział ZZL - w sumie bliska moim marzeniom - oby nie zapeszyć ;-)) - studia (skończyłam już Polonistykę, teraz kończę Psychologię) - i dom (póki co mieszkamy w blokach, ale właśnie rozpoczęliśmy realizację marzeń o domu - pewnie zejdzie nam z 10 lat):-).
Woooow!!!! Właśnie Bartek sam poszedł na nocnik! No takiego obrotu sprawy w dniu dzisiejszym to się nie spodziewałam .
reklama