reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

:dry: łikend nie łikend ale w tygodniu też tu pustawo się robi
evelinka wymyślajcie wymyslajcie potem mój K sobie wybierze :-)

my dziś do knajpki pomykamy na spotkanko z ludźmi z roku

reklama
Helllooooooo

No co jest laski, rzeczywiście bardzo pusto :-(

Dzisiaj byłam ostatni dzień na szkoleniu i pisałam egzamin. Narobiłam tyle błędów że szok. Liczę tylko, że wiem o wszystkich bo jak nie to kicha bo szef tego szkolenia to mój przełożony :zawstydzona/y: :dry:

Z nazwą niestety nie pomogę bo nie mam takich zdolności.:zawstydzona/y: Sorki :-(

Z ciekawych informacji to dzisiaj o 7.30 obudziła nas ................... teściowa pieprz.!@#$%^ telefonem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Nie wypowiem się co myślę na temat dzwonienia do ludzi (nawet jak mają dzieci) o takiej porze w sobotę :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Druga informacja - teściowa położyła dziecko spać o ............... 16 :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ciekawe o której obudziła małą. Jak znam życie to pewnie o 18 samo dziecko wstanie (bo taka zmęczona była )a ja się będę bawić z dzieckiem do 23 :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :sick:

I jeszcze wam powiem że właśnie obejżałam program o idealnej pani domu :szok: :szok: Kobieta pokazywała jak sprzątać, przygotować perfekcyjne przyjęcie jak dbać o perfekcyjny dom. To nawet jest jakiś konurs bo kobita uczyła tych wszystkich rzeczy dwie inne kobitki i jedna z nich wygrała ............torbę ze sprzętem do sprzątania i jakąś przywieszkę :szok: :szok: :szok: :szok: :eek:
Ale ludzie są pierd !@#$$% :eek:

No i w związku z powyższym idę ogarnąć dom :baffled: :dry:
:-p

ja ci dam ZEZACZKA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek:.....:-D:-D:-D:-D
uf uf... wrócilismy z Warszawy. jak ja jej nie lubię.
Ale załatwiliśmy wszystko, co było do zalatwienia. kupilismy wszystko co mielismy kupić... na domiar złego zrobił mi sie zastrzał na nodze i cały czas kuśtykałam z plastrem i aloesem.:-D
Domek "robi się" jak burza...juz się boję....:eek:

Justyna ikona będzie nadwyraz naergestyzowana - patynowałam ja przy strasznej burzy. pioruny waliły jeden za drugim, swiatło przygasało.....

witam
melduje sie na posterunku . byłysmy z maja u tesiowej na noc:baffled: :baffled: :baffled: było...... poprostu BOSKO:no: :no: :no: :no: :no: :no: nie skomentuje , moze jak ochłone
gaga - masz racje jaj jestem z wami niedługo ale takich pustek jeszcze nie było .
żużaczku - chwal sie zakupami . a zastrzału nie zazdroszczę:sick: boli jak diabli .:eek: :-(
agata z egzaminem napewno nie tak zle.trzymam kciuki
ogólnie pogoda mnie dołuje. deszcz troche słonca , burza i tak wkoło .:no: :no: jest mi juz ciezko samej. ..... nie mam na nic czasu . nigdzie nie wychodze... nie kuouje nic sobie bo nie mam czasu .... ( tak wiem obiecałam ze juz nie bede sie zalic ale jakos mnie teraz ruszyło ide sie wychlipac w kącik.:laugh2: :laugh2: :laugh2:

gaga z nazwa pomyslę;-)

Witam wieczorową porą.
Joanna ale koza z Ciebie, mogłyśmy sie przecież spotkać :baffled: No i super zdjęcie, jak jakaś gwiazda wyglądasz :tak: :happy:
meee meeeeee meeeee
A tak na serio to nie dałabym czasowo rady, byliśmy od środy wieczora do południa w czwartek.
A zdjęcie zrobiona po ślubie kolegi. Będę Wam tu świecić nim teraz ;-) ;-) ;-)
aha i tak prośba napiszcie jakie macie foteliki, bo ja mam młyn co kupić, ten co mieliśmu musieliśmy oddać, no i klops

i ogłaszm konkurs na nazwę firmy dla mojego K (firma pisząca programy)
Mam fotelik Renolux maxiconfort Witamy w sklepie internetowym Kajtus! dokładnie taki sam i daliśmy u przedstawiciela renoluxa więcej niż na tej stronie :-(
A co do nazwy firmy..... trudna sprawa, może coś z soft... nie mam weny o tej porze.
Oddalam się pod prysznic, w drugim pokoju zaległa śpiąca cisza....

Witam weekendowo
tylko pochwale sie i podziekuje za kciukasy bo zaliczylismy z Krzysiem dzis 3 egzaminy i jutro jednego wyniki beda mam nadzieje ze tez zaliczony
DZIEKI WIELKIE
dobrej nocki po weekendzie obiecuje poprawe i cześciej bede zaglądać
dobrej nocki

reklama
I jeszcze wam powiem że właśnie obejżałam program o idealnej pani domu :szok: :szok: Kobieta pokazywała jak sprzątać, przygotować perfekcyjne przyjęcie jak dbać o perfekcyjny dom. To nawet jest jakiś konurs bo kobita uczyła tych wszystkich rzeczy dwie inne kobitki i jedna z nich wygrała ............torbę ze sprzętem do sprzątania i jakąś przywieszkę :szok: :szok: :szok: :szok: :eek:
Ale ludzie są pierd !@#$$% :eek:

No i w związku z powyższym idę ogarnąć dom :baffled: :dry:
:-p

:-D:-D:-D

Agata, ja ciągle jeżdżę na mopie, bo jestem w trakcie sprzedawania mieszkania . Naoglądałam się tych zagranicznych programów i przed każdą wizytą potencjalnych klientów, mega sprzątanie, świeże kwiaty ...
Mam już szczerze dość :crazy:

Do góry