reklama
agata806
Fan(ka)
Helllooooooo
No co jest laski, rzeczywiście bardzo pusto :-(
Dzisiaj byłam ostatni dzień na szkoleniu i pisałam egzamin. Narobiłam tyle błędów że szok. Liczę tylko, że wiem o wszystkich bo jak nie to kicha bo szef tego szkolenia to mój przełożony
Z nazwą niestety nie pomogę bo nie mam takich zdolności. Sorki :-(
No co jest laski, rzeczywiście bardzo pusto :-(
Dzisiaj byłam ostatni dzień na szkoleniu i pisałam egzamin. Narobiłam tyle błędów że szok. Liczę tylko, że wiem o wszystkich bo jak nie to kicha bo szef tego szkolenia to mój przełożony
Z nazwą niestety nie pomogę bo nie mam takich zdolności. Sorki :-(
agata806
Fan(ka)
Z ciekawych informacji to dzisiaj o 7.30 obudziła nas ................... teściowa pieprz.!@#$%^ telefonem
Nie wypowiem się co myślę na temat dzwonienia do ludzi (nawet jak mają dzieci) o takiej porze w sobotę
Druga informacja - teściowa położyła dziecko spać o ............... 16 Ciekawe o której obudziła małą. Jak znam życie to pewnie o 18 samo dziecko wstanie (bo taka zmęczona była )a ja się będę bawić z dzieckiem do 23 :sick:
Nie wypowiem się co myślę na temat dzwonienia do ludzi (nawet jak mają dzieci) o takiej porze w sobotę
Druga informacja - teściowa położyła dziecko spać o ............... 16 Ciekawe o której obudziła małą. Jak znam życie to pewnie o 18 samo dziecko wstanie (bo taka zmęczona była )a ja się będę bawić z dzieckiem do 23 :sick:
agata806
Fan(ka)
I jeszcze wam powiem że właśnie obejżałam program o idealnej pani domu Kobieta pokazywała jak sprzątać, przygotować perfekcyjne przyjęcie jak dbać o perfekcyjny dom. To nawet jest jakiś konurs bo kobita uczyła tych wszystkich rzeczy dwie inne kobitki i jedna z nich wygrała ............torbę ze sprzętem do sprzątania i jakąś przywieszkę
Ale ludzie są pierd !@#$$%
No i w związku z powyższym idę ogarnąć dom
Ż
żużaczek
Gość
i zezaczek,
ja ci dam ZEZACZKA.....
uf uf... wrócilismy z Warszawy. jak ja jej nie lubię.
Ale załatwiliśmy wszystko, co było do zalatwienia. kupilismy wszystko co mielismy kupić... na domiar złego zrobił mi sie zastrzał na nodze i cały czas kuśtykałam z plastrem i aloesem.
Domek "robi się" jak burza...juz się boję....
Justyna ikona będzie nadwyraz naergestyzowana - patynowałam ja przy strasznej burzy. pioruny waliły jeden za drugim, swiatło przygasało.....
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
melduje sie na posterunku . byłysmy z maja u tesiowej na noc było...... poprostu BOSKO nie skomentuje , moze jak ochłone
gaga - masz racje jaj jestem z wami niedługo ale takich pustek jeszcze nie było .
żużaczku - chwal sie zakupami . a zastrzału nie zazdroszczę:sick: boli jak diabli . :-(
agata z egzaminem napewno nie tak zle.trzymam kciuki
ogólnie pogoda mnie dołuje. deszcz troche słonca , burza i tak wkoło . jest mi juz ciezko samej. ..... nie mam na nic czasu . nigdzie nie wychodze... nie kuouje nic sobie bo nie mam czasu .... ( tak wiem obiecałam ze juz nie bede sie zalic ale jakos mnie teraz ruszyło ide sie wychlipac w kącik.
gaga z nazwa pomyslę;-)
melduje sie na posterunku . byłysmy z maja u tesiowej na noc było...... poprostu BOSKO nie skomentuje , moze jak ochłone
gaga - masz racje jaj jestem z wami niedługo ale takich pustek jeszcze nie było .
żużaczku - chwal sie zakupami . a zastrzału nie zazdroszczę:sick: boli jak diabli . :-(
agata z egzaminem napewno nie tak zle.trzymam kciuki
ogólnie pogoda mnie dołuje. deszcz troche słonca , burza i tak wkoło . jest mi juz ciezko samej. ..... nie mam na nic czasu . nigdzie nie wychodze... nie kuouje nic sobie bo nie mam czasu .... ( tak wiem obiecałam ze juz nie bede sie zalic ale jakos mnie teraz ruszyło ide sie wychlipac w kącik.
gaga z nazwa pomyslę;-)
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam wieczorową porą.
A tak na serio to nie dałabym czasowo rady, byliśmy od środy wieczora do południa w czwartek.
A zdjęcie zrobiona po ślubie kolegi. Będę Wam tu świecić nim teraz ;-) ;-) ;-)
A co do nazwy firmy..... trudna sprawa, może coś z soft... nie mam weny o tej porze.
Oddalam się pod prysznic, w drugim pokoju zaległa śpiąca cisza....
meee meeeeee meeeeeJoanna ale koza z Ciebie, mogłyśmy sie przecież spotkać No i super zdjęcie, jak jakaś gwiazda wyglądasz
A tak na serio to nie dałabym czasowo rady, byliśmy od środy wieczora do południa w czwartek.
A zdjęcie zrobiona po ślubie kolegi. Będę Wam tu świecić nim teraz ;-) ;-) ;-)
Mam fotelik Renolux maxiconfort Witamy w sklepie internetowym Kajtus! dokładnie taki sam i daliśmy u przedstawiciela renoluxa więcej niż na tej stronie :-(aha i tak prośba napiszcie jakie macie foteliki, bo ja mam młyn co kupić, ten co mieliśmu musieliśmy oddać, no i klops
i ogłaszm konkurs na nazwę firmy dla mojego K (firma pisząca programy)
A co do nazwy firmy..... trudna sprawa, może coś z soft... nie mam weny o tej porze.
Oddalam się pod prysznic, w drugim pokoju zaległa śpiąca cisza....
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Witam weekendowo
tylko pochwale sie i podziekuje za kciukasy bo zaliczylismy z Krzysiem dzis 3 egzaminy i jutro jednego wyniki beda mam nadzieje ze tez zaliczony
DZIEKI WIELKIE
dobrej nocki po weekendzie obiecuje poprawe i cześciej bede zaglądać
dobrej nocki
tylko pochwale sie i podziekuje za kciukasy bo zaliczylismy z Krzysiem dzis 3 egzaminy i jutro jednego wyniki beda mam nadzieje ze tez zaliczony
DZIEKI WIELKIE
dobrej nocki po weekendzie obiecuje poprawe i cześciej bede zaglądać
dobrej nocki
anecik
Majowe mamy'09
cholera opisałam się i mały mi posta skasował
reklama
I jeszcze wam powiem że właśnie obejżałam program o idealnej pani domu Kobieta pokazywała jak sprzątać, przygotować perfekcyjne przyjęcie jak dbać o perfekcyjny dom. To nawet jest jakiś konurs bo kobita uczyła tych wszystkich rzeczy dwie inne kobitki i jedna z nich wygrała ............torbę ze sprzętem do sprzątania i jakąś przywieszkę
Agata, ja ciągle jeżdżę na mopie, bo jestem w trakcie sprzedawania mieszkania . Naoglądałam się tych zagranicznych programów i przed każdą wizytą potencjalnych klientów, mega sprzątanie, świeże kwiaty ...
Mam już szczerze dość