reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Agata ja czytam ja Majula śpi w dzień, czasami jak jest K to zamykam się w łazience, w wannie pełniej wrzątku i potrafię tak 3 godzinki się moczyć i czytać :-) a że moja księżniczka już śpi, to zaraz znikam poczytać, jestem do przodu z czasem, bo zatyrałam się pracą do szkoły w łikendzik majowy i niespodziewanie mi wyszło L4 więc nie miałam teraz nic do roboty :-)

to ja znikam popić i poczytać

reklama
Gaga no to zazdroszczę, że Majka już śpi. U nas jeszcze daleko. Jak na razie D. jeszcze nie wróćił od mamy, gdzie się uczy :no:

hej hej !!!!

moja olała poraz kolejny spanie !! położe do łózeczka a po chwili woła i mama nie haaahaaaa !! i błagalnym wzrokiem czeka na pozwolenie wyjścia, i ja juz zauwazyłam ze jak wstawała ok 7 to o 12 szło ją ululać a teraz wstaje po 8 i klops ! dziś poszła dopiero po 20 spać !! ale była juz niemiłosiernie padnięta !! Jakbym musiała gdzieś w ciągu dnia jechać to po dwóch minutach pewnie by juz spał w aucie a tak w domu za chiny !!

siostra do mnie przyjeżdza, i jutro cały dzień z Liwią będzie, cieszę sie bo miałam doła co z nią zrobić jutro bo teści nie ma a ja z P musimy być w zakładzie ale na szczęście siostra może przyjechać i luz !! Jak jest z Asią to jestem spokojna i pewna że dobrze sie bawi !!

Joanna ale koza z Ciebie, mogłyśmy sie przecież spotkać :baffled: No i super zdjęcie, jak jakaś gwiazda wyglądasz :tak: :happy:

dziewczyny mam pytanko, nie wiem czy panikować czy nie, ale od kilku dni Majka nam się niemiłosiernie poci jak zasypia i to na główce :dry:

Gaga, Michasia przeważnie budzi się z mokrą głową. Robiłaś te naleśniki z nadzieniem od ruskich? Bo ja robiłam ruskie ale spieprzyłam farsz, ale mąż i tak zjadł. Jego szczęście!

aha i tak prośba napiszcie jakie macie foteliki, bo ja mam młyn co kupić, ten co mieliśmu musieliśmy oddać, no i klops

i ogłaszm konkurs na nazwę firmy dla mojego K (firma pisząca programy)

Gaga, Michasia przeważnie budzi się z mokrą głową. Robiłaś te naleśniki z nadzieniem od ruskich? Bo ja robiłam ruskie ale spieprzyłam farsz, ale mąż i tak zjadł. Jego szczęście!
no robiłąm dziś i super z tym serem żółtym mniamuśne, a zeżarłam samego farszu tyle że hoho :-)

Gaga z poceniem Ci nie pomogę,bo u mnie jest tak jak było.Tylko niekiedy wyleje sobie herbatkę i ma włoski poklejone.
Narobiłyście mi smaka na pierogi i tyle :dry: :-)
Aaa i jak kupujecie produkty z winiar i nie macie co robić z kodami to proszę o zbiórkę dla mnie.Jakby co oddam za znaczki,ale to się nie spieszy,bo do końca roku,także jak coś pamiętajcie o mnie :tak: :-D

evelinka nie kupuję winiar, zazwyczaj knorra :-) jak Pascal :-D:-D:-D

no cóż idę zadymić z pieskiem i czekam na wiadomości o waszych fotelikach, co polecacie jakie macie

reklama
Gaga, my mamy Romera King TS Plus. Wydaje mi się wąski, "płytki" i słabo rozkłada się do leżenia. I był dość drogi, ale miał same dobre opinie, wygrał jakiś konkurs, a dziadki dali kasę na roczek więc kupiliśmy.

Do góry