reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga, my mamy Romera King TS Plus. Wydaje mi się wąski, "płytki" i słabo rozkłada się do leżenia. I był dość drogi, ale miał same dobre opinie, wygrał jakiś konkurs, a dziadki dali kasę na roczek więc kupiliśmy.

My też go mamy i bardzo sobie chwalimy. Z tym rozkładaniem to każdy rozkłada się podobnie i wielkością też podobny do innych. Miał najlepsze wyniki w testach na bezpieczeństwo i to zadecydowało. Chyba każdy fotelik jest niewygodny. :baffled:
Na dodatek Marysia potrafi wyplątać się z pasów - zrobiła mi tak dwa razy z czego raz jechałam na trasie :szok: Na szczęście miałam się gdzie zatrzymać ale byłam przerażona. :no:

reklama
Justyna - Marysia potrafi wstać o 7 i nie spać do 21 - 22. A i tak wtedy trzeba ją usypiać. Długodystansowiec cholera. A następnego dnia wstaje o 7 :wściekła/y: :wściekła/y:

Laseczki moje drogie witam się tylko na minutkę i spadam padnięta jestem przez ostatnie dni 2 prace napisane i jutro 2 egzaminy wiec sporo sie nazbierało jak na tydzien po weekendzie obiecuje nadrobić
Jutro proszę o kciuki
łeb mi peka
dzis juz sapdam dobrej noci

kochane coś nam forum siada
anda się pokazuje, marta też, słowiczki i zezaczek, bardzo żadko, co jest kobiety, kiedyś to była taka prężna grupa, dało się pogadać, nie dało się nadrobić postów, jak kogoś dzień nie było
co jest ????????????????

kochane coś nam forum siada
anda się pokazuje, marta też, słowiczki i zezaczek, bardzo żadko, co jest kobiety, kiedyś to była taka prężna grupa, dało się pogadać, nie dało się nadrobić postów, jak kogoś dzień nie było
co jest ????????????????
Weekend jest hehe :-) Dołączam się do apelu.
Z nazwą to najlepiej jak się będzie kojarzyć,z tym co robią.Może jakiś termin komputerowy,ja tam się nie znam,np. "KODER"S-PROGRAMOWANIE NA ZAWOŁANIE" hehe.

reklama
Do góry