reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam
na kkawke czasu brak. tylko wpadłam poczytac co u was. maja nie spi :wściekła/y: a juz było tak ładnie :sick: no dobra znikam do garków
gaga- zapraszam na mazurki .;-) jak potzrebna jakas pomoc to ja sie pisze ;-)
a bibi niech wkoncu napisze kiedy na tych mazurach zagości ??no i zdrówka dla ciebie kochana.... :tak:

reklama
jutro mam zamiar robić naleśniki z farszem takim jak pierogi ruskie, ponoc posypane zółtym serem sa boskie ;-) która ma ochote??

a tak przy okazji, myslałam o wakacjach, moze uda nam sie zebrac, wynajac gdzies domek, jesli któras chetna to zapraszam

Bibi myślisz dobrze,ale z gratulacjami to się nie spieszcie.Przynajmniej do jutra,bo jak do rana @ nie przyjdzie to teścik zapodaję.Wogóle to bałam się przyznać i w ciężkim strachu jestem,ale co będzie to będzie :eek:
No to czekam razem z resztą dziewczyn ........................
No dawaj szybko znać.Takie szczeście a ty sie boisz. no coś ty kobieto trza sie cieszyć.
Ja urodziłam Julii Bartusia na jej 3 urodzinki:tak::-)
Madzia koło 11 lipca do 20 na mazurach jestem:tak::happy:

hejka !!!

nonono Ewelinka to czekamy niecierpliwie !!

Żużączku my mamy ten monitor oddechu z Angel Care razem z niańką on jest !! i do teraz go używam !!

Bibi ano jestem !! A Ty babo jak sie czujesz ???

Domicela to nasze dwie chyba taki zagorzałe fanki mini mini !! Liwia na topie ostatnio ma tego misia, a jak na poczatku zawsze węszy to hihra sie jak szalona !!

ufff. Zamówilismy wszystkie drzwi wewnętrzne i zewnetrzne...zaliczka 5tys...RANY BOGA!!

Ramka na zdjęcie - fajny pomysł, może być jeszcze kasetka na slubne pamiatki: mucha, podwiązka, kartki z zyczeniami... itp

Ide kaffke robić

a tak wogóle to wybywam jutro do Bielska a w sobote do Ikei i bede w niedzielke dopiero....

gaga my mamy ten ramatti i jestem bardzo zadowolona
co do mazur to nad jeziorka mamy rzut beretem .wiec mam nadzieje ze sie spotkamy:tak: bibi juz nie ma wyjscia . wpakuje sie na piwko :laugh2: a i do nas chetnie zapraszam. :laugh2: :laugh2:

co do wakacji my chyba nigdzie . mamy upatrzoną działke do kupienia 100 m od jeziorka ale finalizacja chyba bedzie dopiero jak małzonek przyjedzie. umowa wstapna podpisana ;-)
evelinka !!!!dopiero sie doczytałam . trzymam kciki . :-D

postanowiłam ze nie bede usypiac juz majuta . biega co chwile do mnie do pokoju i sie bawi w chowańca . zobaczymy na ile starczy jej sił. a jak wstaje to ucieka i pakuje sie do łózka i udaje ze spi.
oczywiscie w dzien nie chciała spac i tak sie bujamy od 6.30:wściekła/y: (twarda sztuka)

reklama
Heja

Jestem zmęczona, głodna, boli mnie brzuch :sick:

Evelinka - rób szybciutko teścik i daj znać. Ale będzie fajnie :tak: :tak: :tak:

Widzę, że wakacje zaczynacie planować. My nie :-( . Darek za tydzień wraca do pracy po prawie 3 miesięcznym urlopie. Kiedy my gdzieś wyjedziemy :-( :-(

Żuzaczku - zaliczka nie wydaje sie ogormna, kurcze nam drzwi zewnętrzne wycenili na ponad 3 tyś.:wściekła/y: :wściekła/y: - Wizja architekta fajna ale chciałabym z niej zrezygnować. Tyle, że mój małżonek nie :wściekła/y: :wściekła/y:
No i życzę powodzenia w dalszym urządzaniu domku :tak: :tak:

Do góry