reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Eee tam,przesadzacie,ja się ostatnio nic nie staram.Fryzjer to nawet nie wiem,gdzie teraz najbliżej,bo nasza stała zamknęła interes,a i paznokietków nie malowałam chyba z trzy miesiące.Tja,muszę się wziąć w końcu za siebie :zawstydzona/y: :-)

reklama
Evelinka - dla pewności teścik i od razu wiadomość dla nas.

A mój D. lubi chodzić na zakupy dla siebie, niezbyt długie ale zawsze:tak: . Nigdy nie kupuję mu nic do ubrania poza skarpetkami,

hej
Agata ja dla mojego P. też skarpety, a resztę to sam po konsultacji, bo mój często na allegro ciuchy kupuje (leniwiec) zresztą w naszej mieścinie to raczej mały wybór....
Evelinka teścik zrób oj zrób......
uciekam spać dalej...

Dzień dobrek
Ja już po śniadaniu ale jeszcze przed kawką.

Anecik - a ty wstałaś o tej 3 nad ranem czy poszłaś dopiero spać.:confused:

wstałam wyłączyć komputer i poszłam dalej spać...... no czasem zdaża mi się zasnąć jak usypiam tomaszka....
moje dziecko oprotestowało śniadanie więc chyba pójdę z nim na spacer i nakarmię jak wrócimy....

Dzień doberek także
Anecik jak dla mnie pora upiorna , kompa bym wyłaczyła z guzika chyba a Ty jeszcze posta wysłałaś:eek:
Wczoraj wieczorem pojechałąm na basen z kumpelą a dzisiaj mnie bolą mięśnie grzbietu i ramion ale będą zakwasy....Za to się nagadałyśmy w jaccuzi i doszłyśmy do konstruktywnego wniosku ,ze będziemy przyjeżdżać co tydzień.
A od rana Julka mnie denerwuje tak ,że aż na nią nakrzyczałam.....

witamy także:-D
u nas poranek koszmarny . dzień wyjsca sie zapowiada:wściekła/y: no i pada znów .... ale mam nadzieje ze około 10.00 znajdzie sie godzinka bez opadów zeby mozna było isc na spacerek
jacuzzi :-D kiedy to było ?super sprawa:laugh2:
anecik - mi czasem tez sie zdarza zasnać jak usypiam i wstaje w nocy :baffled:

co do ubran r* radzi sobie sam. raz z gorszym raz z lepszym skutkiem

reklama
Uff właśnie wróciłam ze spaceru strasznie mnie wkurza ta pogoda wychodziłyśmy z mieszkania nie padało ale jak zeszłyśmy po schodach i wyciągnęłam wózek to się rozpadało no ale myślę sobie ,że chyba przeleci ta chmura no i za chwilę słońce i gorąco bardzo....
Musiałam wyjść z tą moją miągwą bo daje czadu bo się nie wyspała. I jak na złość chciałam ją przetrzymać dzisiaj bez spania bo musze jechać na lotnisko o 13 a ta jakby wyczuła o co chodzi wstała dzisiaj o 6:30 a zawsze o 8 wstaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry