reklama
OOO!!! ja pierwsza?
No i pada deszcz więc mamy przymusowe siedzenie w domu.Julka ogląda misia na minimini a ja wyszorowałam lodówkę i zeby Jula była zajęta dałam jej rzodkiewkę do jedzenia. Tylko że chyba natrafiła na jakiś palący kawałek bo jakoś tak wykrzywioną minę miała
Julka też teraz woli mamę choć czasami woła o tatę. Ale jak tylko gdzieś wyjdę i zostawię ja z Wojtkiem to ona od razu się pyta : mama gdzie jest? i zaraz w ryk..beksa mała....
Hmm poszłam do niej bo mnie zainteresowała cisza w pokoju a tam Julka soczek piła łyżką i trochę narozlewała więc poszła po ścierkę do naczyń i jak weszłam to akurat wycierała ławe
Marta dużo zdrówka dla Ciebie i dla maluchów
No i pada deszcz więc mamy przymusowe siedzenie w domu.Julka ogląda misia na minimini a ja wyszorowałam lodówkę i zeby Jula była zajęta dałam jej rzodkiewkę do jedzenia. Tylko że chyba natrafiła na jakiś palący kawałek bo jakoś tak wykrzywioną minę miała
Julka też teraz woli mamę choć czasami woła o tatę. Ale jak tylko gdzieś wyjdę i zostawię ja z Wojtkiem to ona od razu się pyta : mama gdzie jest? i zaraz w ryk..beksa mała....
Hmm poszłam do niej bo mnie zainteresowała cisza w pokoju a tam Julka soczek piła łyżką i trochę narozlewała więc poszła po ścierkę do naczyń i jak weszłam to akurat wycierała ławe
Marta dużo zdrówka dla Ciebie i dla maluchów
Julka jak byłyśmy u moich rodziców to u prababci robiła całkowity przegląd szaf.I szalały z koleżanką , takie dwie małe modelki tańcowały przed lustrem, musze wkleić zdjęcia ale czasami ta żaba mnie wkurza bo za wolno chodzi.Domicela a cóż to za kapelusz Julinka zakłada?????
A jutro znowu jadę do rodziców na tydzień bo oni lecą się plażować do Egiptu a my z Julką będziemy pomagać mojemu rodzeństwu.
żaneta28
Fan(ka)
hej witam... olo dzisiaj jakis marudny ...ja zreszta chyba tez ...pogoda doepresyjna na dokładke @,,,, super
żaneta28
Fan(ka)
domicela moze twoi rodzice przemycą mnie w walizce do tego egiptu...ach ale bym sie wygrzała...:-) :-) :-) az sie rozmazyłam
Sama bym chciała się wygrzać.... Już się nie mogę doczekać swoich wakacji, wczoraj nawet kupiłam w H&M letnią sukienkę ...Już tylko miesiąc i wyjeżdżamy.domicela moze twoi rodzice przemycą mnie w walizce do tego egiptu...ach ale bym sie wygrzała...:-) :-) :-) az sie rozmazyłam
gaga
uzależniona
no jak bym o Majce czytałą picie łyżeczką z jej zabawkowej kuchni jest the best i wycieranie potem ścierką, albo tetrą :-):-):-)OOO!!! ja pierwsza?
a Majka jak mnie nie ma to zero ryku za mną i łądnie z tatusiem idzie spać, wołą tylko czasem mama chodź, ale tak spoko
gaga
uzależniona
ehh wakacje, my pewno też gdzieś ruszymy ale w porywie, mazury, morze albo góry, bez auta to kiepska sprawa, ale damy radę :-)
zuzaczku ja mam pytanko co proponujesz ze swoich pięknych dzieł na ślub, zamiast kartki, coś oryginalnego, najlepiej żeby można tam było włożyć kopertę myślałam o takiej karteczce z deseczek, sklejonej jakimś czymś kumasz o co chodzi, ale czekam na propozycje
zuzaczku ja mam pytanko co proponujesz ze swoich pięknych dzieł na ślub, zamiast kartki, coś oryginalnego, najlepiej żeby można tam było włożyć kopertę myślałam o takiej karteczce z deseczek, sklejonej jakimś czymś kumasz o co chodzi, ale czekam na propozycje
reklama
Ż
żużaczek
Gość
Justynko a jaki monitor macie?