agata806
Fan(ka)
bawi sie w a ku ku zaraz popełnie seppuku
hahahahh ale sie zrymowało .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bawi sie w a ku ku zaraz popełnie seppuku
hahahahh ale sie zrymowało .
U nas z parapetem to samo. Darek stawia Anię na parapecie i pokazuje jej różne rzeczy. Czekam tylko na moment jak się mała zacznie wspinać. Eh te chłopy, bez wyobraźni...Słowiczku z tymi parapetami to rzeczywiście strach.Ostatnio ochrzaniłam mężowego,bo stawiał Domiśka na parapecie (przy zamkniętym ma się rozumieć) i pokazywał mu ptaszki.Nagadałam mu,że przecież później sam zacznie kombinować i o tragedię niełatwo...
Ania na nas mówi tak słodko: mami, tati albo Asiu, Darek (i oczywiście - mama, tata)od kilku dni mówi do mnie mamula, jak były słowiczki to mówiła mamusia :-)
Nenar trzymaj się i daj znać jak będziesz gotowa.Dziewczyny, daję znak że żyję choć jest ciężko.
Ja stosuję taktykę - jak nie pojedziesz i nie przymierzysz to będziesz nago chodziłHejo,
A mi się nie chce zebrać na targ,bo kupiłam mężowemu spodnie i się okazały za małe ,więc trzeba wymienić(mam nadzieję,że będę mogła),ale co ja poradzę,że mój facet nie chce ze mną chodzić na zakupy ubraniowe o mierzeniu ciuchów nie wspominając
Ania kiedyś wołała przez sen: piciu piciu piciuMój ostatnio też coś przez sen przeżywał...jak weszłam do pokoju to słyszałam: nie kciem, nie kciem...ciekawa byłam czego on nie chce...??????
:-)Julka nas wczoraj rozbawiła tak ,że o mało z łózka ze smiechu nie spadłam
czekam czekam na dobre wieściBibi myślisz dobrze,ale z gratulacjami to się nie spieszcie.Przynajmniej do jutra,bo jak do rana @ nie przyjdzie to teścik zapodaję.Wogóle to bałam się przyznać i w ciężkim strachu jestem,ale co będzie to będzie
Nie dwie - jeszcze Ania. Dzień bez mini mini to dzień stracony, co to by było jakby nie było Elmo, Kichoła, misia w domu i innych....Domicela to nasze dwie chyba taki zagorzałe fanki mini mini !!
Ja mam droższy, wybierałam między renoluxem maxiconfort a ramattim i renolux wydał mi się solidniejszy i wygodniejszy (ale do 18 kg). Na pewno trzeba dziecko przymierzyć w foteliku.dziewczyny doradźcie w sprawie fotelika, taki do 300zł, więcej kasy niet, no i raczej do 25kg
Mojemu tak kiedyś powiedziałam,a on mi na to"Taaak?Ciekawe,ileJa stosuję taktykę - jak nie pojedziesz i nie przymierzysz to będziesz nago chodził
Dziewczyny,Wy z każdą fotą coraz młodziej wyglądacie
Mojemu tak kiedyś powiedziałam,a on mi na to"Taaak?Ciekawe,ile
wytrzymasz,kiedy tyle kobiet się będzie za mną oglądać"
A wogóle to super zdjęcie na avatarze.Dziewczyny,Wy z każdą fotą coraz młodziej wyglądacie