reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Słowiczku - to chyba dobrze, że mąż cieszy się powodzeniem :cool2: Oby tylko praca w Poznaniu. No i wtedy można też negocjować warunki.
D. jak zmienił po raz trzeci pracę to nie było już mowy o okresie próbnym no i okres wypowiedzenia tez od razu 3 miesiące. O kasie nie wspominam bo to wiadomo, liczą się też inne rzeczy - prywatne ubezpieczenie, parking (w wie w centrum cena parkingu to 450 pln :szok: ), itd.

A moje dziecko nie śpi - nawet jeszcze nie wykąpana :no:

W nocy Marysi nie odprowadzam bo się nie wybudzam - ona przychodzi i tylko się przesuwam i robię miejsce. Za mało śpię, żeby jeszcze walczyć z jej spaniem :zawstydzona/y:

reklama
Żużaczku - nie wiem czy monitor to dobry pomysł. Wystarczy, że mały zmieni pozycję a ty już go nie zobaczysz i będziesz się denerwować. Nie mówiąć o jakośc takiego obrazu w nocy bo musiałby mieć przecież noktowizor. Ta nasza niania kosztowała 160 pln a ja słyszałam jak Marysia oddycha :tak: i to wystarczyło. Taką rzecz trzeba sprawdzić, samemu zobaczyć jak działa. Nasza np. była bardzo wrażliwa na lampkę, która stała koło naszego łóżka. Jakbyśmu chcieli to byśmy oddali i mogliśmy próbować dalej.

zaraz mnie tzw. szlag trafi, kolejna noc z rzędu do dupyyyyyyyyy małą już wyje i pewnie skończy się na spaniu z nami w łóżku, DLACZEGO????????????? o co kurna chodzi, ja już nie mam siły, upie.rdo.liła sobie że ja ją mam usypiać poszedł do niej K a ta wyje, i mam to gdzieś, pewnie i tak zaraz ją do mnie puści :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze raz dzieki za życzonka !!

ja nie mam kiedy tu zajrzeć i źle mi z tego powodu :cool2: a jak woieczorem siąde na kanapie to mąż zwłoki moje tylko transportuje do sypialni po godzinie :eek: Na dodatek Liwia nie uznaje od kilku dni drzemki w południe :wściekła/y: i dziś jak przyszłysmy do domu to myślałam że jej coś zrobię bo dawala czadu równo i w efekcie dla swojego i przede wszystkim jej dobra zawiozłam ją do fikolandu i wymeczyłam a było super bo byłyśmy same !!

Margarita to do biblioteki sie chodzi !!! :cool2: Znając Cie to pewnie juz dwie pracki leżą !!

Nenar nie trzymaj nas w napieciu tylko pisz co sie u Was dzieje !!!! Ja tak jak Żużaczek zawsze szukam w każdej sytuacji plusów i jak to sie mówi grunt to zeby te minusy nie przysłoniły nam plusów :happy:

Madzia jestem jestem !!!! :-D ale komuniści mnie opanowali !!

jadę chłopa z piffa odbrać, takam dobra kobieta i jeszcze pozostałych pijusków poodwozić i kukne potem

Ja melduje że żyję, ale ledwo:-( Jestem chora, Małuchy też, a musze chodzic do pracy. Alicja zaczęła w niedzielę, w poniedziałek wylądowaliśmy u lekarza, ale narazie obylo się bez antybiotyku, tylko inhalacje i w poniedziałek zaczęła oczywiście chorowac Ania. A do tego jeszcze niestety mnie rozłożyło bo nie doleczyłam się ostanio i ledwo żyję. Do tego jestem zawalona w pracy robotą, ta moja kierowczka jest straszna:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Odezwę się jak będę miała chwilę.

Pozdrawiam gorąco.

Marta - zdrówka i siły :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
A dleczego nie możesz iść na zwolnienie. Oj popracujesz dłużej to będziesz zlewać takie baby :happy: A masz już umowę na czas nieokreślony.:confused:
No wku!@#$%^% takie paniusie co to zapominają jak to jest ja się ma małe dzieci :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Gaga - dzieciaki zmieniają preferencje co do rodziców, raz wolą tatę raz mamę do różnych czynności.

Marysia zasneła o 22.30 :no: i też śpi u nas w łóżku. Mi to nie przeszkadza o ile nie ciągnie mnie za włosy :dry:

no właśnie Marta mój mąż w tym zasranym ZUS-ie też ma strasznego kierownika, tam niestety dostaje się pracę po znajomości np. jego kierownik w innym inspektoracie czyścił klawiatury,a ciocia- dyrektorka mu załatwiła i jest kierownikiem inspektoratu, mobbing itp... są tam codziennością. W jakim referacie pracujesz??
Ja też śpię z tomkiem w pokoju i chciała bym już przenieść się do męża ale...........mąż nie chce.... bo się skubany sam nauczył spać a ja w nocy wstaję do tomka to go budzę i on niewyspany i że niby dużo miejsca zajmuję....
truję mężowemu o większym mieszkaniu....... może się uda.....
czas spać......... jutro do pracy

reklama
jestem !!!

Marta zdrówka !!!
Żużaczku spokojnie!!! a co Ci da ta kamera :confused: Przecież jak bedziesz spała to co będziesz widzieć :confused: :eek: Ja myśle, że jak go przeniesiesz do pokoiku i spróbujesz pierwszą nockę przy otwartych drzwiach i jak coś to weźmiesz go spowrotem do Was a w pokoju bedzie sie bawił i potem z czasem przekona sie do spania tam ! My mamy ten monitor co od ur Liwia ma w łóżeczku i do dziś go nie wyciągnełam i używam go bo jak siedze na dole albo ide sie kąpać to spokojnie słysze co i jak, czy jak teraz grilowy okres to tez luz że dziecko śpi a nie gania czy wrzeszczy !!

i nic !!! idę do spanka !!!! dobranoc !!!!

Do góry