reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A my zdążyliśmy zaliczyć piaskownicę między jednym deszczem a drugim.

A teraz Łuki molestuje odkurzacz...
hm...chyba zmuszona jestem kupić mu do zabawy...
albo sprawdzić stan starego gabisiowego...

reklama
Ja też robiłam zakupy pomiędzy jednym deszczem a drugim....a musiałam wyjść bo Julia mi stała w drzwiach i się darła : idziemy?

Żużaczku widać ,że pomimo całej uciążliwości jakim jest wykańczanie domu to nakręca Cię to bardzo pozytywnie...:tak::laugh2: Dostałaś takiego energetycznego kopa do pisania

Żużaczku widać ,że pomimo całej uciążliwości jakim jest wykańczanie domu to nakręca Cię to bardzo pozytywnie...:tak::laugh2: Dostałaś takiego energetycznego kopa do pisania

....bo pozwalacie mi utrzymac sie w realnym swiecie. Inaczej chyba bym odleciała. Przed chwila znów byliśmy w sklepie budowlanym ogladac próbki kolorów na sciane salonu...wrrrr....

Słowiczku no to przepadło:cool2:. Własnie przyszły tapety. Żyrafy i słonie na cytrynowym tle. Ucha cha! Super są. No i przyszła tapeta do salonu. Oczywiscie od tej babeczki co słonie (dzieki za super kontakt allegrowy, masz u mnie szczególne wzgledy jak przyjedziecie):cool2::cool2:

Żużaczku my mieliśmy elektroniczną nianię, poszukam jaką i wkleję. Sprawdziła sie super - Marysia miała 10 tygodni jak ją przeprowadziliśmy do jej pokoju. Warto kupić dla własnego spokoju :tak:
Tyle, że teraz Marysia przychodzi do nas do łóżka i my to na razie akceptujemy. Ostatnio zresztą jestem tak zmęczona i śpię tak mocno że nie słyszę jak płacze. Elektronicznej niani nie używamy już od dawna.
W domu zawsze taka niania się przyda - ty będziesz w ogrodzie, mały będzie spał i nie będziesz ganiać i sprawdzać czy wszystko ok, albo chłopaki na dworzu a ty w kuchni.

Kurcze nie ma tej niani elektonicznej, kupowałam ją prawie dwa lata temu :dry: Nie był to cannopol (badziew) ani nuk, ale też nie philips. Chyba firma to swicom.

reklama
Słowiczku no to przepadło:cool2:. Własnie przyszły tapety. Żyrafy i słonie na cytrynowym tle. Ucha cha! Super są. No i przyszła tapeta do salonu. Oczywiscie od tej babeczki co słonie (dzieki za super kontakt allegrowy, masz u mnie szczególne wzgledy jak przyjedziecie):cool2::cool2:

cieszę się, że na coś się przydałam:cool2: :tak:

A moje szkarbiki śpią.
Mąż wraca z kolejnej rozmowy z nowym potencjalnym pracodawcą. Co mam zrobić, że dzwonią do niego HR kilka razy w miesiącu z nowymi propozycjami????Tyle, ze tu kasa grubsza i warte zastanowienia...

Domicela a cóż to za kapelusz Julinka zakłada?????

Ja staram się młodego odprowadzać do jego łóżka jak do nas w nocy przyjdzie. Wystarczy raz czy dwa a nocne wędrówki będą co noc...no oczywiście jestem wtedy nie wyspana...tak jak dzisiaj...ale coś za coś

Do góry