reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
Moje dziecko właśnie mówi przez sen......
Margarita tematy okropne.
Słowiczku ja też stawiam Tomaszka na parapecie i autyka oglądamy albo tatusiowi kiwamy. No i Tomek sam wchodzi u dziadków z wersaleczki na parapet, a w domu pod oknem ma autko na którym staje i zagląda... Blokady też muszę kupić bo ja na 3 piętrze mieszkam.
Co do pisania prac to może któraś ma coś o resocjalizacji osób upośledzonych umysłowo?
uciekam spać...

reklama
kawa raz :)
maja wczoraj zasneło o 16.00 i spała do 18.00 w wyniku tego zasneła około 23.00 . niestety wstała o 6.30 . w domu przeszlo tornado. pogoda do dupy . :baffled:
słowiczku - widac dzieciaczki w podpisie. super
anecik - to niezłą gadułkę masz w domku ( nawet przez sen) :laugh2:

cześć!!!
Ale pogoda...raz świeci słońce a za chwilkę lejeeeeeeee....bleeeee

Miałam dziś ciężką nockę. Młody gdzieś zapodział smoczka, nie mogłam go znaleźć i musiałam swiatło zaświecić, no i się wybudził...i trzy godziny rządził...

Mój ostatnio też coś przez sen przeżywał...jak weszłam do pokoju to słyszałam: nie kciem, nie kciem...ciekawa byłam czego on nie chce...??????

Dobra spadam, szkodniki oglądają domisie, wieć miałam chwilkę aby tu zajrzeć...

O już młody woła...
Miłego dnia!!!!!

Słuchajcie. Wiem, że niektóre wasze szkraby (nap Słowiczatka) spią w oddzielnych pokojach. Napiszcie mi, jak przyzwyczajałyscie szkraby do "samotnosci" jak sobie radzicie same ze soba w nocy, jak pilnujecie czy się nie rozkryły, czy nie łazą po domu itp. My przy przeprowadzce przenosimy Witka do jego pokoju. Myślę, że to dobry moment na taka zmianę. Ale zastanawiam się, jak samamu się wyspać i nie zwariowac biegajac co raz do dziecka. Zastanawiam sie, nad kupnem monitoringu (kamera i mikrofon). W sumie pomogło by mi to tez przy jego dziennym spaniu (dom z pięterkiem)... no nie wiem. jak Wy myslicie??

słowiczku słowiczątka piękne Łukasio jak zwykle całuśnik :-)

zuzaczku, a może po prostu zamykaj drzwi na klucz to ci łazić po pokoju nie będzie, a nie monitoring uprawiaj :-D:-D:-D

pogoda u nas też tragedia, do tego ostatnie nocki kończą się tak że Majka śpi z nami, wczoraj obudziłą się bo ją brzuszek bolał i zasnęła ze mną w łóżku o 23.30, nie miałam siły do usypiania w łóżeczku :zawstydzona/y:

jak małą pójdzie spać, a mam nadzieje że pójdzie bo wstałyśmy tuż przed 9 :szok::szok::szok: to kafkę zapodaję a teraz idę rosołek nastwić

reklama
siedzenie cały dzien w domu tragediaaaaaaaaaaaa:wściekła/y: pada ,pada.....
moje dziecko owija sie własnie folią do pieczenia . :laugh2:
żużaczku - ja nie pomoge . bo w dwóch pokojach u nas ciezko o nie usłyszenie czegokolwiek. i tak ja spie z mają. powoli nastawiam sie psychicznie na ,,odsatwienie " do własnego łózia ale jak to wypali nie mam pojecia .
ja zupke mam z wczoraj ,.. barszczyk czerwony . wstawiłam makaron , podsmaże piersi z kurczaka , dodam papryki , marchwi i zaprawie koncentratem i śmietanką i drugie danie gotowe.

a co justyną????po urodzinach sie nie odzywała.....czyzby szampan działał nadal:laugh2:

Do góry