reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dziecko w końcu zasnęło. D. razem z nią. Niezłego powera ma Marysia - wstała o 7 a o 21 mówiła, że spać nie chce :baffled:
A ja śladem żużaczka siedzę w necie i oglądam cudze mieszkanka i domy :-p

Gaga - my nie planujemy wieczorów - kto usypia Marysię zasypia razem z nią. I koniec :baffled: :sick:

reklama
Pooglądałam trochę zdjęć i jestem mega przerażona, że za urządzanie zapłacimy kupę kasy tylko dltego, że nie mamy czasu na szukanie jeżdżenie po sklepach. :-( :-( Teraz posiedziałam pierwszy raz od kilku miesięcy i przejżałam trochę fotek a tak zero szans.

Zbieram się lululu. Od jutra na urlopie - mam 8 dni na naukę - 1 tyś stron do przeczytania - jakie szanse ZEROWE :no:

hej !

oj dzieci mi dziś dały popalić i akurat jak same z teściówką byłyśmy to przyszły taki urwisy że szok !! ale luz jak sie robi co sie lubi to nawet nie przeszkadza ze od 8 do 18.30 na nogach !!

a ja na zakończenia dnia z okzaji mojego małego święta stawiam szampana !! dobrze zmrożony więc i rano powiniem byc zamiast kawki git !!!

Zobacz załącznik 37631

Ooo,tylko wpadłam,a już na szampana się załapałam :laugh2:
My po komunii padnięci,w dodatku jakieś to wszystko nieprzemyślane było,bo mała wielką wojnę zrobiła,że nie chce w albie chodzić i się szybko po kościele poprzebierała,że nawet jednego zdjęcia komunijnego z nią nie mamy.Uparte dziewczę,jak chłopak-tylko spodnie i po drzewach skakać :wściekła/y: :laugh2:
Z Dominikiem ogólnie nie było źle,bo w miarę grzeczny był,tyle,że my po ostatniej nauczce na działkach nie odstępowaliśmy go ani na krok(tym bardziej,że ta impreza też była na sali działkowej).Tylko posiedzieć nie było jak,na zmianę jedliśmy,wszystko w biegu...
Pogoda się strasznie popsuła,strasznie zimno dziś było.
Dobra,jutro się odezwę,bo na dziś to uz sił nie mam.Spokojnej nocki.

hej
ja tylko się przywitam i uciekam
niby miałam tydzień wolnego ale byli goście i miałam sporo zajęć. Na szczęście goście mało kłopotliwi,
szkoda że już jutro do pracki....
fajnie że spotkanie się wam udało.
Agata ja muszę napisać pracę na 19 na minimum 10 stron..nie mam materiałów, weny i czasu....

witam kafkowo
mam wolne przez tydzien wiec bede was juz czasto odwiedzac. maja ma katar po pas . wiec dobrze ze ja bede w domku. jutro ide do fryzjera . nareszcie bede wygladac jak człowiek
r. pojechal o 7.00 wiec znów jestesmy same. jakos znów musimy soebie rozplanowac czas codzienie . bo razem jakos razniej było i łatwiej .

u nas pogoda sie poprawiła. nie pada nie wieje mocno wiec zaraz znikamy na spacerek.

ooooo jakas cisza w pokoju dziecko cos broi.....
tak myslałam siedzi w szufladzie z ciuchami:baffled: ....ciekawe kto to posprzata:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
justynko ....twoje zdrówko :laugh2: :tak: ;-) sip siup i juz wychyliłam

agata - ja tez czesto padam przy usypianiu małej a potem wsatje o 2-3.00 i nie moge spac dalej.

no nic znikam i pozdrawiam.

Heja

Witam z kawką. Dziecko spało do 8.20 :szok: a ja wstałam już o 7.30 bo zupkę muszę jej ugotować :no:

Zaczynam naukę :szok: , na początek pojedziemy obejżeć okna do domu :-p

Muszę się niestety odmeldować ale będę tu zaglądać :cool2:

reklama
Do góry