reklama
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
No więc Wotam i dołanczam sie do leniuchów
Gaga bedzie dobrze nie płacz
Madzia zleci szybko no i + malutki widze bo bedziesz częściej zagladać na bb i zleci jeszcze szybciej
Ameleczka wstała zjadła ale ze spacerku nici dziś bo wiało i padało wcześniej teraz zimno wieje wiec sobie darujemy jutro moze lepiej bedzie
nad suwaczkiem popracuje wieczorkiem bo co wkleje nowy to coś nie tak i znika
Justys jak tam komunisci????
Bibi a ty dzis imprezka wiec drinkujesz pewnie
Gaga bedzie dobrze nie płacz
Madzia zleci szybko no i + malutki widze bo bedziesz częściej zagladać na bb i zleci jeszcze szybciej
Ameleczka wstała zjadła ale ze spacerku nici dziś bo wiało i padało wcześniej teraz zimno wieje wiec sobie darujemy jutro moze lepiej bedzie
nad suwaczkiem popracuje wieczorkiem bo co wkleje nowy to coś nie tak i znika
Justys jak tam komunisci????
Bibi a ty dzis imprezka wiec drinkujesz pewnie
Ż
żużaczek
Gość
a ja po dwóch kawach i chyba zaraz zasne. w ciagu pół godziny pogoda nam sie zepsuła. Bylo tak pięknie a o 14stej zimno ciemno i ponuro...
Margarita i Amelka
no a ja pokąbinowala z suwaczkiem mam nadziejeze juz ok ii go widać
Margarita i Amelka
gaga ale jak wkleiłaś ze zdjęciem kurcze ja próbowałam i nie mogę bo cos tam a jak zobaczyłam Maję to zaraz pomyślałam o twojej i miałam ci pisac ze jest a zdjęcie wkleiłam normalnie przez bb i nie mogę kolejnego z data śluby musiałam zlikwidować
agata806
Fan(ka)
Gaga, Margerita fajne suwaczki.
Ja mam jakiś sentyment do pierwszej strony z jakiej ściągnełam suwaczek ciążowy
Ja już sobie kawę daruję bo znowu nie będę mogła spać. Kurcze jestem padnięta a później mam problemy ze snem
Justyna pewnie padnięta po pracy.
Ooooo Darek przyszedł. Uffff Marysia dała mi dzisiaj tak do pieca, ze szok. Znowu ma napady złości, dzisiaj mnie ugryzła rzuca zabawkami. Zupełnie nie wiem co robić. Ataki histerii po prostu zlewam ale takiego zachowania nie można zignorować. Nic na nią nie działa, dzisiaj Darek na nią krzyknął i też nic zero reakcji.
Ja mam jakiś sentyment do pierwszej strony z jakiej ściągnełam suwaczek ciążowy
Ja już sobie kawę daruję bo znowu nie będę mogła spać. Kurcze jestem padnięta a później mam problemy ze snem
Justyna pewnie padnięta po pracy.
Ooooo Darek przyszedł. Uffff Marysia dała mi dzisiaj tak do pieca, ze szok. Znowu ma napady złości, dzisiaj mnie ugryzła rzuca zabawkami. Zupełnie nie wiem co robić. Ataki histerii po prostu zlewam ale takiego zachowania nie można zignorować. Nic na nią nie działa, dzisiaj Darek na nią krzyknął i też nic zero reakcji.
reklama