reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Pierwszy raz odpuściłam sobie opiekę na Mery, dałam jej oglądać tv do oporu. A teraz dom wygląda tak jakby tornado przeszło. Ehhh. Pierwszy raz tak sobie odpuściłam i teraz mam :baffled:

reklama
No więc Wotam i dołanczam sie do leniuchów
Gaga bedzie dobrze nie płacz:tak:
Madzia zleci szybko no i + malutki widze bo bedziesz częściej zagladać na bb :-D i zleci jeszcze szybciej:-D
Ameleczka wstała zjadła ale ze spacerku nici dziś bo wiało i padało wcześniej teraz zimno wieje wiec sobie darujemy jutro moze lepiej bedzie
nad suwaczkiem popracuje wieczorkiem bo co wkleje nowy to coś nie tak i znika:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Justys jak tam komunisci????
Bibi a ty dzis imprezka wiec drinkujesz pewnie

A ja muszę iść do pracy! Teraz, na 18:15! Dobrze, że dwie grupy przyjdą razem i mam tylko półtorej godzinki.

a ja po dwóch kawach i chyba zaraz zasne. w ciagu pół godziny pogoda nam sie zepsuła. Bylo tak pięknie a o 14stej zimno ciemno i ponuro...:eek:

mARGERITA super suwaczek, też sobie taki zrobiłam i nie wiem który wybrać i mam dwa :-)

ale dziś jakoś tak strasznie lozlazły dzień

hej a co z żanetą i marzenaalicja ??? nie mówiąc już o nenar, która totalnie przestałą się odzywać

gaga ale jak wkleiłaś ze zdjęciem kurcze ja próbowałam i nie mogę bo cos tam a jak zobaczyłam Maję to zaraz pomyślałam o twojej i miałam ci pisac ze jest a zdjęcie wkleiłam normalnie przez bb i nie mogę kolejnego z data śluby musiałam zlikwidować

Gaga, Margerita fajne suwaczki.:tak:
Ja mam jakiś sentyment do pierwszej strony z jakiej ściągnełam suwaczek ciążowy :laugh2:

Ja już sobie kawę daruję bo znowu nie będę mogła spać. :dry: Kurcze jestem padnięta a później mam problemy ze snem :eek:

Justyna pewnie padnięta po pracy.

Ooooo Darek przyszedł. Uffff Marysia dała mi dzisiaj tak do pieca, ze szok. Znowu ma napady złości, dzisiaj mnie ugryzła :szok: rzuca zabawkami. Zupełnie nie wiem co robić. Ataki histerii po prostu zlewam ale takiego zachowania nie można zignorować. Nic na nią nie działa, dzisiaj Darek na nią krzyknął i też nic zero reakcji.

reklama
margarita ja po prostu załączyłam zdjęcie tak jak tam było krok po kroku

agata nie przejmuj się tą opieką u nas też czasami jest zastępcza matka (tv) jak ja już wysiadam :-)

kurcze nic dzis w tv nie ma a ja nie mam weny na wieczór

Do góry