reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
Amelka spi więc mam chwilke
Co do prac to mam 2 do napisania za K i za siebie do piatku bo w sobotę musze oddać spoko ale weny ale juz nie tylko czasu brak!!tesciowej nie ma i sie ciesze ale wszystko musze zrobic i nie mam czasu na pisanie a po 22 to juz siły opadają no i nic juz nie widzę poza tym w pokoju gdzie komp Amelek spi i nie ma mowy o pisaniu i czytaniu książki
Z Krzyśkiem dzis rozejm nagadałam my i ma być lepiej!!
no i 2 zaliczenia w weekend szok!!

reklama
Heja

Słowiczku - no nieźle z tymi oknami i parapetami. :szok:
A z Hamburgiem będzie ok, jeżeli to taki super specjalista to może warto zaufać.
My na górze w domku planujemy klamki z przyciskiem ale czy to będzie jakaś przeszkoda.:confused:

Gaga - a co się dzieje ze zdrówkiem :confused: Elwisek dla ciebie :elvis: :elvis:

Goga - jak zwykle zapracowana, ale fajnie, że sie odzywasz :tak: :tak: A co się stało z działeczką :confused:

Jak Marysia szaleje to mój tata zawsze jej grozi, że zostanie jedynakiem :laugh2:

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
co tu takie puchy juz po weekendzie babeczki
A Amelka też juz mi wywinęła numer z oknem tylko ze u nas parapet bardzo wąski i wlazła po pufie pozwoliłam jej oglądać koniki jak się pasą i odwróciłam sie cś wziąść a tu patrze a ta juz sie żaluzjami bawi na środku okna
Amelek spi
K wraca za godzinę z hakiem i mam zamówić pizze na kolacyjkę
jutro ciężki dzien biore sie za pisanie pracy:baffled:
gdzie was wywiało byla M jak M aaaaaaaaaaaaaaaa Majewski??

hej
Słowiczku znam to z autopsji..
Goga mój Tomek chyba będzie jedynakiem bo to co opisujesz....plac zabaw mam tak samo.........
Gaga zdrówka
Nenar trzymaj się........
Margarita to może za mnie napiszesz prackę??
Uciekam spać

Witam z kawką :laugh2:

Dziecko wstało w kiepskim chumorze, oj niania będzie miała dzisiaj przerąbane jak nie poświęci jej uwagi na maxa.

Nenar - trzeci suwaczek :confused: Jesteś w Polsce :confused: Trzymaj się :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Margerita - macie dostawy pizzy o 23 :szok:

Ja się niania zaraz nie zjawi to D. dostanie zawału :eek:

reklama
Do góry