reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

mówię dobranoc !!!!

Atolku zaglądaj jak najcześciej !!

no i pomyślcie o mnie jutro, przy kawce niedzielnej,kiedy będę męczyć tych biednych komunistów w studiu !!!

reklama
no jestem i ja.
Zagladam miedy pieczeniem ciasta i robieniem sałatki.UFFFF.........
jutro imprezka na mojej maminki imieninki i tak troche pichce coby ją odciązyć.
jak fajnie czytać że sie dziewczyny pojawiają.
Atol klikaj jak najcześciej:tak:
goga no nareszcie i ty dałaś znak życia.
No no dziewczyny żądne techniki prosze jakie zdolniachy.
Mogą własna firme stworzyć.:szok:
Liwia sekretarka,Marysia ekspert komputerowy ,a Amelcia to pewnie programistka;-):szok::szok:
Kinek pisz, pisz zapraszam i ja.:tak:
Madzia no co z tobą!!!! jak nam tu zaraz nie napiszesz co i jak to ja ci kopa zasadze.A my tu myślisz od czego jestesmy jak nie od pocieszania?????
Margarita teściowa wyjechala zostawiła was samych a wy co....???????
Zamiast korzystać to wy tracicie czas na jakieś FOCHY!!!!
o co tu wogóle chodzi.BUZI ,BUZI i koniec cichych dni.:tak:
Arabela no to super wiadomość bedziecie miały dzidziolki w tym samym wieku.Gratki.
no znikam papatki i kolorowych snów ,ale wy pewnie spicie juz:confused:
Justyna ja napewno pomyśle o tobie.;-):-)

witam
dzis mam lepszy humor. :laugh2: :laugh2: wczoraj miałam lekkie nerwy bo maja normalnie przechodziła sama siebie . nie schodziła mi z rąk . mimo iz spała w dzien/ ( chyba drzemka jej nie słuzy) . do tego mąz poszedł do kolegi na piwko a mała dawała czadu jak nigdy :-p
gaga- chyba nie jest tak zle z tym zyciem, :laugh2:
margaritko - u mnie twojego suwaczka nie widac. chyba czas na zmiane :laugh2: :laugh2: :laugh2:

no i koneic laby dzis do tyrki i wcale mi sie to nie uśmiecha. jutro z samego rana tez. a robert jedzie o 7.00 a ja wychodze o 6.30 . za to nocka zostaje :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: no i mam nadzieje ze miesiac sszybko zleci :cool2: :cool2: :cool2: no i ze pogoda dopisze ( tfu tfu)
znikam kopchan e.....do klikniecia

ojjjjjjjjj ciężko ciężko, ale drineczki były pychaśne ;-)
kaffkę zapodaję i muszę się za sprawdziany brać
Madzia szybko zleci na pewno

A moje dziecko odmówiło spania :wściekła/y: :wściekła/y:
A miałam plan, żeby się przespać :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No i do tego Marysia śpi zazwyczaj 2 - 2,5 godzinki a teraz co :no: :no:
Włączyłam jej bajkę :baffled: Chyba pojedziemy do jakiegoś centrum rozrywki dla dzieci :-p

Gaga - a to ciężkie życie to po piwku :confused:

Pogoda beznadziejna - wieje i pada deszcz. Aż się wychodzić z domu nie chce.
Ale mam nerwa, specjalnie nigdzie przed południem nie jechałam bo wiedziałam, że mi dziecko na bank uśnie w samochodzie i co :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
agata ja też mam strasznego lenia, do tego u nas pada :baffled: normalna porażka, jutro do pracy, chyba sie popłaczę

Do góry