reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
nadaje dziś z pracy, bo puchy straszne...każdy raczej się weekenduje ;-)
chociaż pogoda niestety się popsuła...

a tu widze coś mnie omija, jakieś spotkanko się szykuje czy coś...:dry:

Mailen spotkanko jutro w krakowie :-)
co do pogody to jest zajefajne słońce i baaaaaaaaaaardzo zimny, mocny wiatr :dry: więc w parku nas chyba wywieje, sama nie wiem co robić chyba przez ten wiatr anikino zostaje

ja własnie zafarbowałam włoski, coby jutro pienknom być :cool2:

Heja

Oj taaaaak mi przykro, że mnie jutro nie będzie w Krakowie :-( :-( :-( Wypijcie za mnie jakąś colę ;-)

Marysia została dzisiaj cały dzień z moimi rodzicami i było ok. Nawet mojejmu tacie udało sie położyć małą co jest ogromnym sukcesem bo Marysia zasypia tylko ze mną i Agatą.:tak:

Pogoda okropna, wieje i jest zimno. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo chcę z moim niedobrakiem pojechać na fajny plac zabaw.

Właśnie dzisiaj Mery odstawiła mi taką szopkę, że hej. Obraziła się na mnie rano, że idę do pracy i jak wróciłam to zamknęła mi dzwi przed nosem a później mnie uderzyła. Chciałam ją ukarać i w efekcie wyła i wyła. Marysia bywa nieznośna, chumorzasta no ale dzisiaj to pierwszy raz tak się zachowywała. Bardzo mi się to nie podobało. :no: :no: Na moje szczęśćie byłam na maxa spokojna bo właśnie wróciłam z pracy.:dry:

Śmiać mi sie chciało jak dzisiaj czytałam o żużaczkowej teściowej. JA pierniczę dzwonić do taty synowej bo DZIECIOM trzeba pomóc. :szok: Niezła jest :dry: Ale myślę, że żużaczek szybko sobie ułoży stosunki z teściową :cool2:

reklama
No nie co to za pustki :szok:

Mailen - ja widzę, że ty masz dostęp do netu w pracy i pisać na bb możesz :laugh2: Powinnaś tutaj pisać i pisać :tak: :tak:

Marysia nie chce, żebym ją kładła spać, odpycha mnie jest mi mega przykro :-( :-(

A i mąż Madzi przyjechał to dlatego nie ma jej tutaj :laugh2:

Do góry