reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A jaka pogoda w Krakowie. U nas rano 0 stopni :szok: Świeci słońce ale obawiam się, że temperatura wiele do przodu nie pójdzie bo jednak trochę wieje.

Dobra idę coś ze sobą zrobić. Marysia się wścieka :sick: liczę, że chociaż bez problemów pójdzie spać bo wstała 6.23 :no:

reklama
hello
Agatka mam internet w pracy, ale bałam się żeby informatycy mnie nie ścignęli :baffled: :confused: a poza tym na ogół nie bardzo mam czas...ale to co się wczoraj działo to po prostu szok...i jutro [ewnie będzie to samo czyli NIC;-) ogółem na mieście zamieszania dużo bo ludzie przeważnie mają wolne, ale żeby iść do banku to już raczej ostateczność;-) :-D

my się lenimy dziś w domku bo pogoda nie sprzyja raczej majówce...a szkoda:no:

ale było fajnie :-):-):-):-):-)
słowiczkowy Łukaszek jest po prostu boski, odkurzał Majce pod sukienką :cool2:
margerity amelka uśmiechnięta od ucha do ucha i rozgadana
justyna Liwciorek taki śmieszek słodki
no a bibi była z Julcią, która generalnie nie przejmowała się miejscem pobuty mamy tylko szalała :-)

no ja jestem padnięta, bidne słowiczki taki kawał drogi mają przed sobą, zdjęcia oczywiście będą ale muszę chwilkę odpocząć

reklama
Do góry