reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
ojojojoj że też ja go spotkać nie mogę, chociaż może to i lepiej ;-)

no nic zbieramy się na randkę do marketu :-) oby mi się udało fryzjera zaliczyć :dry:

a was co wywiało ??
my po zakupkach a ja po fryzjerze, nawet jestem zadowolona, jeszcze tylko farba jakaś i będzie git :-)
u nas słonko ale wiatr chłodny, taka dziwna pogoda

Łukasz zasmarkany!!!! I co mam przyjeżdżać?????

A w ogóle to witam.
Po wczorajszej gigantycznej burzy nie miałam netu. Musieliśmy wzywać gościa i antenkę ( bo radiowy) musiał naprawiać. Pecha jakiegoś mamy, raz, ze urządzenie było walnięte i musiał wymieniać a teraz coś się porobiło...no, ale już działa.
Laski tłumaczyć mi na wątku spotkaniowym, bo inaczej nie przyjadę!!!:-p

Żużaczku dobre z tą teściową!!!!!Widzę, ze ją bardzo kochasz;-) :szok:

A mi się nic nie chce!!!!!
Spadam, kuknę tu później!

słowiczku na wątku spotkaniowym ci napisałam co i jak, nie wiem czy to coś da

Majce chyba piątki idą, bo marudna i paluchy w dziubasie cały czas, trójki już się wykluły
no i mała ubzdurałą sobie że ja ją mam usypiać, przez chyba 8 miesięcy usypiał K a teraz nie bo mamusia i już

własnie dokonałam operacji wyjęcia tych igieł z uszu, bo jedna i tak wypadła i tylko trzymałą się na plasterku, a pozostałe po prostu chyba plasterki odparzyły mi lekko skórę :dry: no i teraz pozostały piękne trzy dzióry w ale w środę kolejne :-)

Goga a ty gdzie się podziewasz ??

reklama
Witam wieczorkiem
Amelcia usneła już jej lepiej a ja po egzaminie kiepsko lepiej Krzyśkowi poszło lepiej no ale mogę pisać jeszcze raz albo dwa zanim wstawi oceny wiec spoko. dzięki za kciuki
bibi jak tam po imprezce??
Justyś ale zaszczyt kurcze taki wódz :-D

Do góry