reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Margarita hahahaha

Ja jutro do robotki :baffled:

Dzis po obiadku byliśmy u znajomych Liwia wyszalała sie z Dawidem, swoim rówieśnikiem, tak super się razem bawili ze w szok ! Urzędowali i buszowali równo a co jedno zrobiło to drugie zaraz to samo :-D Popis za popisem !!!

reklama
oj Justyś szkoda że jakiegoś wybuchowego aparatu nie miałaś.... nowy minister edukacji............ był by na 100%! Ups bo mnie jeszcze zapuszkują za to...
Gaga miała by radochę!! Ktoś ważny musiał ten ślub brać??
U nas też dziś zimno i w nocy padało bo ja okna umyłam....
co do ganiania po placu zabaw to Domiciela odnośnie kolegi.....mój Tomek ma kolegę o 1 dzień młodszego....on w piaskownicy 1 zabawką się bawił przez kwadrans a mój Tomek w tym czasie wszystkie ślizgawki obskoczył itp... a ja za nim bo im większe tym lepsze....

witam
czyżby pierwsza
kawkę popijam i świętuję wolne dziecko szreka ogląda, pranie sie suszy i zaraz idziemy na spacerek
mimo słońca zimno.
Mam pytanie...... jakie badania zrobić dziecko, które mało je? Od kilku dni mój Tomek mniej je. Myślałam że to zęby ale? Może badanie kału, zastanawiam się czy tfutfuu jakieś lambrie (tak to się chyba pisze) czy coś? Na wadze przybiera i rośnie........ sama już nie wiem? Czy coś na poprawę apetytu.....
a może po prostu jestem przewrażliwiona?
Fakt cyca ostatnio częściej popija.............. och ...........sama nie wiem............

Hejka!!!
No po impresce jak zwykle,super.
Nawet niezle sie czuje.:szok: Ale kawa by sie zdała.:tak:
Margarita ja myśle że nie bedzie tak żle ,no przecież kciuki żeśmy trzymały.
Wiec myśle że na bank pomogły.
No to Liwcia już ma kawalera?:-DNo mamuśka uważaj ,uważaj i szkól ziecia :-D
Kurde u nas zamiast lepiej to jest gorzej dzieciaki sie rozkaszlały na dobre.:-:)no:
No ale goraczki narazie nie mają i mam nadzieję że tak zostanie.
Dziś sie rozstrzygnie czy jutro bede mieć wolne.Trzymajcie mocno kciukaski.
PROSZE!!!!!!PROSZE!!!!!PROSZE!!!!
A jak bede mieć wolne to czy przyjeżdzać z zaflikańcami???????:confused::confused::confused::confused:
witam
czyżby pierwsza
kawkę popijam i świętuję wolne dziecko szreka ogląda, pranie sie suszy i zaraz idziemy na spacerek
mimo słońca zimno.
Mam pytanie...... jakie badania zrobić dziecko, które mało je? Od kilku dni mój Tomek mniej je. Myślałam że to zęby ale? Może badanie kału, zastanawiam się czy tfutfuu jakieś lambrie (tak to się chyba pisze) czy coś? Na wadze przybiera i rośnie........ sama już nie wiem? Czy coś na poprawę apetytu.....
Fakt cyca ostatnio częściej popija.............. och ...........sama nie wiem............
Pisze sie na kawke:-)
Ja myśle ze nie powinnas narazie panikować nasze dzieciaki już potrafią sie o swoje upomniec.A mój ostatnio tez sie przyciął z jedzonkiem.
Nie zajada już tak dużo jak przedtem.Troszke tez jest cieplej i może to dlatego.Moje dzieci jak jest cieplusio jedza znacznie mniej.:tak:
A jesli chodzi o to ze sie zamartwiasz to ja na początek radziłabym zwykłe badanie moczu.

hej hej i ja się witam !!!!!

nie chce iść mi sie na spacerek bo była smieci wywalic i tak mi zawiało że szok, pójdziemy za chwilkę jak sie ociepli troszkę a póki co Liwia od 30 min bawi sie 3 kubeczkami i w jednym miała troszkę herbatki i przelewa z jednego do drugiego i tak w kółko :eek: :laugh2: i nawet nie rozlało jej sie za bardzo :happy: teraz wziełą sobie butelkę starą i wlała do niej i znów to kubka !! ale ma zabawę !! ups właśnie kałuża teraz sie zrobiłą ale wyciera twardo i tuszuje ślady :-D

to Liwia ma dokładnie to samo z tym że ona juz od grudnia bez cycka !! i od jakiegoś czasu mało je i na obiad i na śniadanko a kolacje to już w ogóle mało i oprotestowała mleko i w ogóle nie chce nadrabiam to serkami, jogurtami !! Ale BARDZO dużo zaczeła pić, normalnie 3 kubki na jeden raz potrafi wypić albo takiego kubusia playa to tez na raz ! Na wadze przybiera bardzo dobrze i raczej do chudzinek nie nalezy bo na ostatnim szczepieniu miałą 13,5 kg !

Mamuski co do spotkanka to same ocenić musicie czy maluchy mają tylko lekki katarek czy co !!! będziecie widzieć co o jak !!!

WOW !!!!! TO JUZ JUTRO !!!!!!

Tak i moja juz śpi !!!

nie poszłyśmy na polko bo wieje u nas i zimno a mnie żeby było smiesznie ucho boli i bałąm sie ze mi dopiero zawieje i jeszcze coś mi przypałęta sie do jutra a tego bym nie przeżyła :baffled:

reklama
Do góry