reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witajcie kobiteczki!!!
Margarita trzymam za to mega zaliczenie.Oby sie udało na mega ocenę:-)
Żużaczku to git jak sie teściowej nie podoba to chyba dobrze nie bedzie czesto cie odwiedzać:-D:-D;-)A znająć jej gust to zdziwiłabym sie gdyby sie jej podobało;-)
U nas tez lało nieżle i teraz jest zimnisko:-(
Anda ty na czas malowan na kraków:-)

reklama
hej..kobietki...
nie ozywałam sie długo bo zupełnie nie miałąm czasu.... tesciowa wyjechała na wycieczkie, moja matka przyjechała... i jeszcze siostra z dzieciakiem...pogoda superancka była...a wiec całe dnie na dworzu....

bylismy na kontroli w bydgoszczy z olusiowa raczką... przykurcze dalej sa..kolejne lasery i prądy... do tego dostalismy recepte na silkionowe nakładki na blizny- zobaczymy czy to zda egazmin...

olo po dworzu biega jak opentany ... łobuzuje nieziemsko az czasmi niestacza sił

hej hej niedzielnie

Margaritka zdolna kobitka to na pewno zaliczone !!!

Słowiczku nie ma mocnych jak juz napisałaś ze przyjeżdzacie to nie ma wykrętów !!!

Gaga jak przeczytałam o tej bajce to szok :szok: bo Liwia jak oglądała Dolota i jak zamkneli go w klatce i wywozili to w taki płacz wpadła że szok !! i bajka zakazana teraz !! zresztą głupia strasznie ta bajka !!

Agatka szkoda że Cie nie będzie ale następnym razem nie odpuścimy Ci tak łatwo !!!

Żużaczku wrzuć na luz z teściową !! a poza tym może jej sie przecież nie podobac tak jak Tobie jej chata sie nie podoba !! A hasło z odwieddzaniem git :-D

ja miałam wczoraj prasowac i znów mi sie nie udało :eek: ten ślub jakoś mnie wypąpował z sił niby w sumie nic taiego ale takie rozlazłe te zdj w czasie i jak mam czekac - robić - czekac - robić to koszmar !! Potem teście z Liwią przygotowali grila i jak zjechaliśmy w końcu do domu to szamanko i sezon grilowy u nas rozpoczety :-) Liwia do 20.15 urzedowął na ogródku i potem szybki prysznic, wygibasy przy jak oni śpiewają i padła jak mucha po 21 :-D

aaaa i najwazniejsze na tym ślubie gościem był idol Gagi :-D chciałam zdobyć autograf dla Gagi ale niestety mi sie nie udało i obciachu nie chciałam mojemu P robić :laugh2: Kużwa za daleko był i nawet okazji nie było do zdjęcia :eek: :baffled:

reklama
Do góry