reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Marysia wielokrotnie bała się jakiś postaci z bajek a jak coś się dzieje źle to od razu trzeba zmienić program. Dlatego oglądamy teraz tylko Cliforda i ulicę sezamkową plus czasami rano jakąś bajkę. W zeszłym tygodniu Marysia zobaczyła jak jej misiu upadł mocno (bo z wysoka) na ziemię. O rany ale się działo ile było tłumaczenia że wszystko ok.

reklama
Witajcie .witajcie!!!!
to i ja dwa słowa napisze;-)
:-):-):-)
wiecie co pożyczyliśmy dziś bajkę "dżungla" i tam mały lew odjeżdża od ojca i nam się Majeczka rozpłakałą jak zobaczyła tego lewka w ciężarówce za kratą ze smutną miną, normalnie szok, taka wrażliwa, no i trzeba było tłumaczyć, ale tak się przejeła bidulinka....

No to u nas to samo mamy taką bajke "karolek"i w niej misiu odchodzi od chłopca który przestał sie zajmować misiem poniewarz urodzila mu sie siostrzyczka.to tak w skrócie.
I młody tak w tym momencie ryczy jak żużaczek na "Królu lwie" :tak:
I nie da mu sie wytlumaczyc.
To chyba takie wrażliwce male są i tyle.
Trzymałam kciukasy za obie kobietki ,a za żużaczka nadal trzymam.:tak:

Dobra ja tez dziś dużo nie popisze bo mały cosik marudny a do tego katr złapał.Kurna nawet w tym momencie nie biore choroby pod uwage.
Ja nie odpuszcze KRAKOWA!!!!
No ja jutro za świadkową do bierzmowania ide i musze sie do porządku doprowadzic.Jeszzce jakiś manikiur sobie strzele:-)
Kurde no to nabyło sie ciepło.U nas też coś wiatr zimny zawiewa ,oby nic nie przygonił.
Agatko spokojnej nocki.I oby Mania Spała do 9.
Ide jeszcze na inne watki luknać.
Paa!!!

Witam
Laski co do pogody to modły odprawiać prosze zeby 1 bylo cieplutko bo coś śniegiem nad morzem na rzucać no i tylko 12*
Amelka śpi mam nadzieje ze katarol ja opuści juz jutro i nie bedzie chora
Jutro mega zaliczenie i boję więc kciuki bardzo mocne proszę :baffled: :-(
A co do bajek to Amelka też Garfield jak płacze to ona pacie i w ryk
Bibi a ty kombinuj wolne na 1
Buziaki i spokojnej nocki

hej
Co do bajek to tomek ma 3 które ogląda, ale jak w Shreku pojawia się smoczyca to zawsze woła kogoś i się przytula, a płacze jak mu się bajka kończy....
Mój Tomek ok kilku nocy na Viburcolu bo zębiska go męczą.....
Margarita będzie dobrze!!

Witam kaffkowo i biszkoptowo-jabłecznikowo-galaretkowo.
tesciowa powiedziala, że w naszym domu to jej sie 50% nie podoba. ja jej na to - Ale jfajnie, to nas przynajmniej mamusia nie będzie za często odwiedzać!:eek::cool2:

Zadzwoniła do mojego ojca, zeby przyjechał "bo dzieciom trzeba doradzic". Moj ojciec tylko jej prychnął....za dobrze mnie zna. Buhahahahaha.
Cóż. Bo ja sinozłotych salcesonów na ściany nie położe. A jak tesciowa zobaczy nasze motylki to moze spadek szybciej dostaniemy?:baffled::cool2:

oj Zużaczku widzę że się ostro zaczyna robić!!! nie daj się..........
u nas w nocy padało i pogoda do d.... zimno.
Łeb mi pęka............. ale deszcz jest potrzebny bo susza nam się szykuje

haha już widzę zuzaczka jak się daję :-D:-D:-D teściowa chyba jeszcze nie wie na kogo trafiła :-):-):-)

u nas w nocy lało, teraz słonko wychodzi, ale jednak wiaterek zimny i chmurska się pojawiają, no oby 1 było łądnie

jak się uda myknę dziś do fryzjera włoski podciąć, bo już koszmar normalnie

margarita trzymam za zaliczenie

Cześć kobiteczki!!!!;-)
Tydzień nie zaglądałam, bo zwyczajnie czasu nie miałam nawet na włączenie kompa i kurczę , co ja słyszę????????????
Spotkanie dojdzie do skutku????:confused: :confused: :confused: Ale macie fajnie.

Ja mam wolne tylko w te czerwone karteczki, a cały tydzień remonty zaplanowane. Malarz przychodzi w poniedziałek od rana, a ja zmykam mieszkać do siostry, bo zapach będzie nie dla dziecka.

reklama
Ale wczoraj wieczorem była burza ...I jak lało.Teraz super słońce ale chłodno.
Ja spakowana zaraz wyjeżdżamy , Julka już cały czas gada:jedziemy?baba?
Wczoraj Julka swojego kolegę z tego samego dnia urodzin po prostu przyćmiła. Biedak aż się kilka razy popłakał. Bo ona odważna , chciała się z nim bawić ,od razu wkroczyła do akcji , głaskała koty, a on jedynak mieszka na zadupiu i nie ma kontaktu z dziećmi w piaskownicy.

Margarita powodzenia na zaliczeniu.

Do góry