reklama
anecik
Majowe mamy'09
Evelinka my też nie nocnikujemy. Teraz robię tak że na godzinkę przed kąpaniem zdejmuję tomkowi pampka i biega .......ciekawą ma minę jak mu siuśki po nogach lecą........może załapie co i jak..... Wszystko przychodzi z czasem.....
ja coś chora .....gardło zawalone nos zapchany.......... do bani..........
na szczęście cały tydzień wolnego się szykuje.......
Żużaczku ile teraz takie kafle na podłogę kosztują (oczywiście w granicach rozsądku) myślę coby se w kuchni położyć....
papa
ja coś chora .....gardło zawalone nos zapchany.......... do bani..........
na szczęście cały tydzień wolnego się szykuje.......
Żużaczku ile teraz takie kafle na podłogę kosztują (oczywiście w granicach rozsądku) myślę coby se w kuchni położyć....
papa
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
no to kto do tego Krakowa przyjeżdża i kiedy ????????????[/quote]
my jedziemy tzn Bibi Ja i Justyna 1 maja
my jedziemy tzn Bibi Ja i Justyna 1 maja
słowiczek
mama pisklaczków
cześć!!!
W końcu jestem on-line!!!!!!!
wczoraj wieczorkiem nas podłączyli!!!!!!!
Ha, teraz będę musiała na nowo poukładać sobie dzień aby mieć i dla Was czas.
Jutro wyjeżdżamy do Warszawy. Na jeden dzień. Jedziemy na spotkanie z dziećmi i dorosłymi z wadami rąk.
Tylko Gaba coś mi zasmarkana a z Łukaszem po południu idę do lekarza. Nadal przez te cholerne zęby kaszle i to bardzo brzydko. Została mu jeszcze jedna trójka do przebicia i wszystkie piątki. Masakra.
Jęczydło do potęgi. Normalnie nie wyrabiam. Gabiszon na dodatek nic się mnie nie słucha i mam poprostu sajgon. A do tego Łuki zaczął mówić i bardzo ładnie wychodzi mu odpowiedź na jakąkolwiek moją prośbę : nie chcę!!!!! I teraz to on nic nie chce!!!!!I użeram się z dwójeczką i czasami mam ochotę to wszystko p....
dobra, lecę ponadrabiać nasze inne wątki, może jak czasu wystarczy ( Łuki eraz śpi i mam wolne) to wkleję zdjęcia.
Miłego dnia.
Odezwę się wieczorkiem.
W końcu jestem on-line!!!!!!!
wczoraj wieczorkiem nas podłączyli!!!!!!!
Ha, teraz będę musiała na nowo poukładać sobie dzień aby mieć i dla Was czas.
Jutro wyjeżdżamy do Warszawy. Na jeden dzień. Jedziemy na spotkanie z dziećmi i dorosłymi z wadami rąk.
Tylko Gaba coś mi zasmarkana a z Łukaszem po południu idę do lekarza. Nadal przez te cholerne zęby kaszle i to bardzo brzydko. Została mu jeszcze jedna trójka do przebicia i wszystkie piątki. Masakra.
Jęczydło do potęgi. Normalnie nie wyrabiam. Gabiszon na dodatek nic się mnie nie słucha i mam poprostu sajgon. A do tego Łuki zaczął mówić i bardzo ładnie wychodzi mu odpowiedź na jakąkolwiek moją prośbę : nie chcę!!!!! I teraz to on nic nie chce!!!!!I użeram się z dwójeczką i czasami mam ochotę to wszystko p....
dobra, lecę ponadrabiać nasze inne wątki, może jak czasu wystarczy ( Łuki eraz śpi i mam wolne) to wkleję zdjęcia.
Miłego dnia.
Odezwę się wieczorkiem.
justyna
hej hej !!
Słowiczku dobrze Cię znów czytać !!!!
Żużaczku nicio nie idzie kliknać tego linka
my po ogródku i hasaniu z psami Liwia leży w łóżeczku ale nie chce spać zbajerowałam ją że ma wziąść Pana Żabińskiego ( zielona zaba pluszowa ) i ululać go bo jest śpiący bardzo i leży teraz z nim i na podusi go ułożyła i coś tam niuci pod nosem Moze i ją sieknie i zaśnie bo wczoraj nie spała i cały dzien poprzestawiany a ja nerwa miałam bo nic zorbić nie umiałam !!!
Słowiczku dobrze Cię znów czytać !!!!
Żużaczku nicio nie idzie kliknać tego linka
my po ogródku i hasaniu z psami Liwia leży w łóżeczku ale nie chce spać zbajerowałam ją że ma wziąść Pana Żabińskiego ( zielona zaba pluszowa ) i ululać go bo jest śpiący bardzo i leży teraz z nim i na podusi go ułożyła i coś tam niuci pod nosem Moze i ją sieknie i zaśnie bo wczoraj nie spała i cały dzien poprzestawiany a ja nerwa miałam bo nic zorbić nie umiałam !!!
słowiczek
mama pisklaczków
Justyna ja też się cieszę, ze już jestem.
W galerii powklejałam trochę zdjęć a w wątku domowym zdjęcia pokojów dzieci.
Dobra spadam zupkę jakąś machnąć a potem lekarz...
Papatki.
W galerii powklejałam trochę zdjęć a w wątku domowym zdjęcia pokojów dzieci.
Dobra spadam zupkę jakąś machnąć a potem lekarz...
Papatki.
justyna
no i dupus !!! big dupus dziecię ani myśli spać :-( jak to ta babcia robi jak z nią zawsze Liwia śpi o 12 może ją ogłuszyć EEEE chyba ją zaraz zagonię i pomoże mi przy naleśnikach bo daremne siedzi z Żabińskim i obgaduje plan ucieczki z łózka i argumenty żeby jej pozwoliłą nie spać - chyba
reklama
Margarita i Amelka
no i dupus !!! big dupus dziecię ani myśli spać :-( jak to ta babcia robi jak z nią zawsze Liwia śpi o 12 może ją ogłuszyć EEEE chyba ją zaraz zagonię i pomoże mi przy naleśnikach bo daremne siedzi z Żabińskim i obgaduje plan ucieczki z łózka i argumenty żeby jej pozwoliłą nie spać - chyba