reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

nie mam niani, teraz Tomek jest dwa tygodnie na urlopie macierzynskim, a potem bedziemy cos kombinowac, ciociajedna , ciocia druga, poki sie ktos nie znajdzie

reklama
Evelinka my też nie nocnikujemy. Teraz robię tak że na godzinkę przed kąpaniem zdejmuję tomkowi pampka i biega .......ciekawą ma minę jak mu siuśki po nogach lecą........może załapie co i jak..... Wszystko przychodzi z czasem.....
ja coś chora .....gardło zawalone nos zapchany.......... do bani..........
na szczęście cały tydzień wolnego się szykuje.......
Żużaczku ile teraz takie kafle na podłogę kosztują (oczywiście w granicach rozsądku) myślę coby se w kuchni położyć....
papa

ha pierwsza :-)
marta żyje praca fajna, dziewczynki ok, tylko nie ma czasu, ale odezwie się na bb, pozdrawia was
ja lecę do pracy:-D

cześć!!!
W końcu jestem on-line!!!!!!!
wczoraj wieczorkiem nas podłączyli!!!!!!!
Ha, teraz będę musiała na nowo poukładać sobie dzień aby mieć i dla Was czas.:tak:
Jutro wyjeżdżamy do Warszawy. Na jeden dzień. Jedziemy na spotkanie z dziećmi i dorosłymi z wadami rąk.
Tylko Gaba coś mi zasmarkana a z Łukaszem po południu idę do lekarza. Nadal przez te cholerne zęby kaszle i to bardzo brzydko. Została mu jeszcze jedna trójka do przebicia i wszystkie piątki. Masakra.
Jęczydło do potęgi. Normalnie nie wyrabiam. Gabiszon na dodatek nic się mnie nie słucha i mam poprostu sajgon. A do tego Łuki zaczął mówić i bardzo ładnie wychodzi mu odpowiedź na jakąkolwiek moją prośbę : nie chcę!!!!! I teraz to on nic nie chce!!!!!I użeram się z dwójeczką i czasami mam ochotę to wszystko p....

dobra, lecę ponadrabiać nasze inne wątki, może jak czasu wystarczy ( Łuki eraz śpi i mam wolne) to wkleję zdjęcia.
Miłego dnia.
Odezwę się wieczorkiem.

hej hej !!

Słowiczku dobrze Cię znów czytać !!!!

Żużaczku nicio nie idzie kliknać tego linka :eek:

my po ogródku i hasaniu z psami :baffled: Liwia leży w łóżeczku ale nie chce spać zbajerowałam ją że ma wziąść Pana Żabińskiego ( zielona zaba pluszowa ) i ululać go bo jest śpiący bardzo i leży teraz z nim i na podusi go ułożyła i coś tam niuci pod nosem :happy: Moze i ją sieknie i zaśnie bo wczoraj nie spała i cały dzien poprzestawiany a ja nerwa miałam bo nic zorbić nie umiałam !!!

no i dupus !!! :wściekła/y: big dupus dziecię ani myśli spać :-( jak to ta babcia robi jak z nią zawsze Liwia śpi o 12 :confused: może ją ogłuszyć :eek: EEEE chyba ją zaraz zagonię i pomoże mi przy naleśnikach bo daremne siedzi z Żabińskim i obgaduje plan ucieczki z łózka i argumenty żeby jej pozwoliłą nie spać - chyba :baffled:

reklama
Do góry