reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
Piękna pogoda zamawiam taką na 1 maja no i na cały weekend majowy
Bibi wreszcie się pojawiłaś:-D
Żużaczku dacie rade zamówić wszystko napewno wam sie uda.:tak:

Amelka śpi wybawiła sie w piasku podlałyśmy kwiatki i warzywka na ogródku zaraz K wraca no i jak wstanie laska znów na dworku sie wybawi napewno i oby taka pogoda była juz cały czas

reklama
Witajcie,
To chyba tylko ja jeszcze nie byłam na dworku dzisiaj,ale się nie wyrobiłam,bo pranie i obiadek i teraz czekam,aż się mały obudzi i sprawdzę,czy i u mnie lato :-)
Bibi to co to za połamanie :confused:
Jak nocnikowanie u Was :confused: Jest ktoś kto jeszcze nie wysadza?Ja się muszę wziąć poważniej,bo jak na razie to mi Dominiś zwiewa jak najdalej i siadać nie chce,ale ciepło to coś pokombinujemy jutro rano...

hejka

ja juz drugi dzien w pracy, w zwiazku z tym zero czasu na cokolwiek, a na bb to juz w ogole

postaram sie zagladac najczesciej jak sie da

u nas sukces smoczkowy, ale o nocniku to moge zapomniec, wiec evelinka nie jestes sama:-D :-p

Atol to Ty masz już nianię,bo mi chyba coś umknęło :confused:
Oj,dopiero niedawno wróciłam ze spacerku i na szybkiego małego położyłam,bo już taki marudny.Trochę się martwię,bo od południa nic nie chciał jeść,tyle co parę paluszków słonych i nawet przed snem kaszki nie chciał :-( Mam nadzieję,że się obędzie bez nocnych sensacji :baffled:

u nas nocnik też jeszcze nie, no ale to przez brak czasu, chyba poczekam do wakacji i wtedy porzucimy pampersy, teraz musiałabym obarczyć tym mamę, a nie chce, więc poczekamy, smok na razie też jest do spania, nie przeszkadza mi to zresztą nauczyłam się że Majka sama odstawia takie rzeczy typu cyc, butla, spanie z nami, picie z niekapka, karmienie jej itp., więc myślę że na smoka i nocnik przyjdzie czas

no to kto do tego Krakowa przyjeżdża i kiedy ????????????

Atol - GRATULACJE SMOCZKOWE :-D :-D :-D

Evelinka - Marysia zwiewa z nocnika jeszcze szybciej niż usiądzie. Zazwyczaj jak się pytamy czy usiądzie na nocnik to mówi NIE.

I na dodatek nie wiem jak sie za to zabrać. Jakoś nie chce mi się za dzieckiem z gołym tyłkiem latać i wycuerać i prać :eek: :baffled:

Dziecko śpi :cool2:

macie kontakt z martą ???????????/ bo normalnie przegina dziewczę, na gg nie odpisuje, co się z nią dzieje????????????

no słowiczkom to jeszcze przepuszczę, neta nie mają, ale marta ????????? już ma kopa normalnie wirtualnego !!!!!!!!!!!!!

Gaga - ja mam cholerka stary numer, nowy zaginął jak zmieniłam kartę sim a miły pan z salonu nie raczył mnie uprzedzić, ze stracę wszystkie sms :wściekła/y: :wściekła/y:
Ale napiszę sms jutro na ten co mam, bo ma go chyba mama Marty.

Muszę iść skończyć zupę a nie chce mi się :baffled: , do tego poczytałam bym jakąś książkę ale nie mam siły. Ja nie lubię czytać tak po 15 minut a dłużej nie pociągnę :no:

reklama
Do góry