reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
U nas zęby w natarciu dziś jakiś stan podgorączkowy itp... marudzenie..........
byłam dziś u fryzjera ze sobą i z mężowym u kosmetyczki (sam się wstydził) nie napiszę po co bo bym nie dożyła jutra jakby to przeczytał........ że wam wspomniałam......... dzielny był a panie w poczekalni ze zdziwieniem na niego patrzyły.
uciekam spać

reklama
Anecik no to ciekawe,co tam z Twoim mężowym robili,że tak się wstydzi...:confused: ;-)
Ja też już uciekam spać,a właściwie czekam,co mój mężowy wymyśli jak z łazienki wyjdzie :cool2: :-p

witam
niestety pokutuje jeszcze stereotyp ze mężczyzna u kosmetyczki ?:no: a ja sadze ze mężczyzna tak samo jak kobieta powinien dbac o siebie .:-) wiec dobrze anecik ze męzusia zaciagnełas.
ja juz nie byłam ho ho . kawał czasu u fryzjera , kosmetyczki ..... :eek: wygladam jak monster

kawke serwuje kolezanki .
tata juz w wa-wie . niebawem bedzie juz w domku . a tu zamiast syf..... a trezba z majowym na spacer wyskoczyc :eek: :eek: :eek:

kaffkowo zapraszam.

alez mam urwanie glowy. kolory, kaloryfery, terakoty, glazury...o trany. I wszystko na wczoraj. zamorduję chyba mojego męża, ze tak długo z tym czekał.

He he Żużaczku ale np ja lubię taki zawrót głowy...;-)
Wczoraj znowu na placu zabaw Julka sceny robiła. Zabrała dziewczynce wózek i jeździła nim chyba ze 40 min.A w domu wózek stoi dokładnie taki sam tylko kolor inny.:no::no::no:.Mój mąż jedzie żeglować i nurkować na Drawsko więc nici z wyjazdu do Krakowa.Ja wyjeżdżam do mamy.Jula jest jeszcze za mala na jacht.
Zaraz wychodzę na spacer z Julką bo znowu marudzi... Chyba ,że mi się wydaję i to ja marudzę????Na szczęście obiad zrobiony-gołąbki się gotują a ja trochę moze się opalę bo jakoś blada jestem okrutnie.

Witam.
W Czwie też lato. Czyżby Madziowy mąż przez Częstochowę jechał? :-D:-)
mam nadzieje ze jakies wakacyjne spotkanko w wiekszym gronie uda nam sie zoorganizowac. morze mazury ;-)
morze, Mazury..... tak powinno być ;-);-);-)

Zaraz wychodzę na spacer z Julką bo znowu marudzi... Chyba ,że mi się wydaję i to ja marudzę????
Nio, nio, marudzisz, marudzisz ;-);-). A dziadkowie nie mogą popilnować Juli tak, zebyś Ty też skorzystała z jachtu? (ja bym swojego nie puściła - jak nie możemy to oboje - wredna jestem, co? :-);-))

reklama
Madzia to miedzyinnymi dla ciebie te pare zdań.
Dzieki dziewczyny za pamieć:-):tak:
a to ci lucek łobuziaczek :-D :-D :-D :-D no tego to nawet ja bym nie wymyśliła :-) :-) :-) :-)

a z tym wypychaniem no cóz . dzieci nam dorastają, maja tez pyskuje i papla pod nosem po swojemu . nie moge opanowac wtedy śmiechu :-p ale ten czas szybko mija, coraz czesciej marze za kolejnym rózoiutkim bobaskiem . :-p :-p :-p chyba porozmawiam z męzem na ten temat:-D :-D :-D :-D albo nie bede rozmawiac ...wezme sie do dzieła
Hahah no mąż wrocil @ sie skończyła to do dzieła najlepszy okres na działanie:laugh2::laugh2::laugh2:;-)
A tak wogóle to witam.

Połamalo mnie i nie zagladalam .poza tym nawał pracy.
tyle chciałam napisać i mi wyleciało z tej łepetynki:-p
Mały mi sie rozgadał wszystko powtarza.:happy::tak::-D
A i pierwszego pracuje @$#%%^^%$#@@
Ale sie nie poddaje i kombinuje!!!:tak:

Jutro idę do ortodąty (boshe jak to się pisze :zawstydzona/y: ) i będę miała aparacik. Nie taki na stałe bo nie ma takiej potrzeby, będę mogła go zdejmować ale raczej nosić 24 h. Będę miała zatem za jakiś czas srebrzysty uśmiech :-D :cool2:
W ogóle jutro mam dzień lekarski, bo rano medycyna pracy i okulista a po południu ortodąta. Mój D. lubi tak po lekarzach pochodzić :eek: :eek: :dry:

I baby pisać bo nie mam co czytać z pracy :cool2: :-D
Koleżanka gaga coś się nie odzywa, słowiczek nie podłączony, bibi zagineła :-(
Jestem jestem!!!!Melduje sie.
A ja po lekarzach też tak jak twój D lubie chodzić.
I teraz też sie sama lecze na to połamanie.:eek:
A o zebolki trza dbać.:tak:
Pozdrawiam was iście słonecznie!!!!!
U nas też patelnia:-)

Do góry