reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Trzymać kciukasy za sprzedaż Żużaczka, egzamin Margerity - a ja mam zajęcia i ja tu notować :laugh2:

I w związku z tym, ze mam zajęcia oddalam sie do łóżka.:cool2:

Aaaaaaaa Marta właśnie obiecała się odezwać, dostałam sms ale chyba na bb też coś miało być. Oj bo będziemy dzwonić :cool2: :cool2:

No i żanety też dawno nie było. Baby praca pracą ale bb jest chyba ważniejsze :cool2:

Papapapap

reklama
hej
no i 9 dni wolnego!!!
Tomek nam coś w nocy marudził! Więc idę wcześniej spać......
Agata też sobie muszę jakieś buciska kupić......... upatrzyłam sobie sandałki na allegro....takie szybkobiegi.......

No, rodzina najdała, ja kaffke saczę, mały mazakami tate maluje... pies głupawki dostaje. dzień dobry!:-D:-D
na dziesiata jedziemy mebelki i drzwi zamawiać. Może nam sie uda jeszcze tapety obskoczyć. Jutro musimy jechac do Bielska bo w poniedziałek zaczynaja elewację robic i trzeba dopilnowac, coby nam na bordowy w zielone kropki nie pomalowali:eek::eek:

witam się i ja zaraz idę kimnąć z małą, bo nocka była taka o ^%#%$#@^)^(*%$%#$@$#@$#@$#@$#@%#@%#!#&^ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kciuki trzymam za margaritę no i zuzaczkowe biznesy :-)

nie chcę krakać ale u nas zaczyna się powolutku słonko chować :confused: no ale pani z anikina odpisałą że 1 maja otwarte

zuzaczku, agata a wy się nie wybierzecie do grodu kraka ??

hop hp !!!

i ja tak woczraj poprasowałam że zagadałam sie na gg i pranie poszłoooooo w kosz spowrotem :dry:

Dzis popędziłam do zakładu a P został z Liwią i co ....:confused: efekt taki że z tatusiem to zasneła o 10.30 :szok: fakt że wstała o 6 ale ze mną nie chce w ogóle w ciągu dnia spać :baffled:

Margarita i jak tam kujonie :confused:

Hej
Czytam ,ze spotkanie coraz bardziej zaczyna nabierać realnych wymiarów. Oby Wam wypaliło....U nas też pogoda na razie bajeczna ale już widzę pojedyncze chmurki na niebie:no:.
My niedawno wróciliśmy z basenu , Julka zadowolona ,ze hej.Ja się spotkałam z kumpelą , pogadałyśmy , popływałyśmy , super było. Po południu idziemy do lasu spotykamy się z innymi znajomymi , mają Stasia ,który się urodził w tym samym dniu co Julka.Trzeba wykorzystać ładną pogodę bo coś ma się knocić ...
Oj jak dobrze ,ze ja nie mam zajęć na żadnych uczelniach itp....Margarita powodzenia.
Życzę udanego popłudnia

gaga zanim nie skończymy domu, to zero jakichkolwiek wyjazdów niestety. Jutro, jak juz pisałam leciemy do bielska bo dzis na naszej budowie 21 osób nasz dom obłazi i kazdy cos robi...trzeba będzie potem cegły policzyć.:-D:-D.
W poniedzialek zaczynają elewację, zaraz wchodzi ekipa od wnetrz. nie da rady kochana.

reklama
cześć!!!
Margarita jak tam Ci poszło???

Ale wczoraj na gg było super!!! Dziś to znów czytałam i się uśmiałam :laugh2:

Mąż właśnie pojechał po siostrę do Legnicy i do przyszłego piątku będzie się u nas byczyć. Łuki będzie mieć do towarzystwa kuzyna o 9 miesięcy młodszego.
No i nie wiem czy Krak nadal aktualny...moze sie wyrwiemy na jeden dzień a ona zostanie u nas sama?????Zobaczymy co szwagierka na to???????
A poza tym będziemy tego samego dnia wracać, bo raczej nie stać nas w tej chwili na hotele itp.

Ja dziś też miałam super nockę. Łukiemu się łajzacz włączył i chyba w sumie 5 razy był odprowadzany do swojego pokoju...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Jak nie Łuki to Gaba łazi...może lunatykują?????;-)

Dobra, uciekam, bo zaraz mi tutaj pokój roznosą, bo jeszcze w tym pomieszczeniu kartony stoją i jest odkurzacz i Łuki go eksploatuje!!!!

Do góry