reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hello
Witaj Słowiczku fajnie ze juz jesteś
Laski szlak mnie trafi zaraz Amelka dzis od rana kicha i zaczyna cos po mału jej z noska lecieć :sick: :-( :-( :-(
Ja chce do krakowa 1:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

reklama
słowiczku nareszcie, pokoje bajer, my też mamy w planach kupić te naklejki, ale chyba takie
js_room.jpg

strasznie mi się podobają wszystkie !!!!!!
no i mebelki mamut z Ikea też sa bombowe, super to zrobiliście, wklej jeszcze zdjęcia domku, a u Łukiego to jest tapeta ??

marta i co miałaś się odezwać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my dziś 4 godzinki na polku i tatus jeszcze nas na obiadek di pizzeri zaprosił, szlag z dietą, ale pizza miodzio :-):-):-)

kochane dajcie datę przyjazdu do tego Krakowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trzymajcie kciukasy - chyba uda nam sie dzialke dobrze sprzedać. Notabene jakiejs babeczce z Krakowa (chce postawic pensjonato-sanatorium dla kaszlaków).

Żużaczku, trzymam. Niech się sprzeda jak najlepiej!!!

A my jutro jednak do Warszawy nie pojedziemy!!!!:wściekła/y: :tak: :-(
Łuki dostał antybiotyk a Gaba rozsmarkała się na dobre i miała szklane oczęta...widocznie ją coś bierze...zobaczymy co jutro z tego się wykluje, choć na noc zaaplikowałam jej lekarstwa.

Ale dziś ciepło było...normalnie pysie znowu mamy opalone.

I co tu na tak długi czas wyprawiać, mąż wolne od pracy, całe 9 dni...a my nie mamy żadnych planów, choć Kraków jest bardzo kuszący ale nie wiem jak ze zdrówkiem dzieciaków. Łuki na pewno przez trzy dni wydobrzeje ale nie wiem co z Gabiszonkiem...
Qrde...
No, nic może jutro będzie lepiej.

Buuu, cięzko mi znowu wskoczyć na obroty...

no dobra nie doczytałam :cool2: a przyjeżdżacie na jeden dzionek ?? jeśli tak to chyba najlepiej rzeczywiście te błonia albo park jordana, gorzej jak będzie pogoda dupna, bo wtedy wszystko pozamykane będzie a niestety u mnie w mieszkanku lipa, mało miejsca żeby poszaleć :baffled: no ale liczę na pogodę, trzeba się komórami wymienić i zdzwonić się rano 1 maja

No mam nadzieje ze pogoda dopisze Gaga a nie ma tam u ciebie w Kraku jakiegoś zakrytego placu dla dzieci coś z Bibi kiedyś pisalyście??
Żuzaczku trzymam kciuki i ja
A wy trzymajcie za nas kciuki jutro matma egzamin:eek: :baffled: i w niedziele nastepny

reklama
Cześć

Pogoda iście letnia, dziecko w krótki rękawku pomykało. Zakupiłam sandałki dla Mery ale jeszcze nie takie letnie. Nie jestem poza tym przekonana do sandałków z zupełnie odkrytymi pacami z przodu :eek: A butki "rąbnełam" jednej kobiecie. Odłożyła i pani w sklepie dała mi do przymierzenia i już nie oddałam :zawstydzona/y: :-p Ale zawsze mi się podobały :-p

Trzymam klawiaturę i mysz na kolanach bo właśnie rozwaliła nam się półka pod stolikiem komputerowym. A na stoliku stoi monitor i cały zajmuje :baffled:

Do góry