reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Moje dziecko zamiast spać to układa po swojemu wierszyki i śpiewa na melodię "Mniej niż zero" :eek:
Byliśmy dziś u jego miesiąc starszej koleżanki i zabawkowy hit dnia-wózek z lalą.Woził,przytulał i rzucał nią po całym pokoju,chyba mu sprawię taki bajer :laugh2: No i zaloty do koleżanki,zabawnie było :-)
Oo,a przed chwilą posta pisałam i musiałam sierotce łóżeczko naprawić,bo tak skakał,że dno na podłogę spadło.Usypianie...echhh...
buahahhahahhahahha ... no to nieźle
a ja czekam na papu ale sie jakos nie spiesza z tej pizzerni
:dry:

reklama
No,ja nie powiem,że koleżanka Nenar była niedawno na gg dostępna.Ciekawe jak tam u nich :confused:
Agata srebrzysty nie srebrzysty,ważne,że ząbki będą ładne i zdrowe ;-)
Żużaczku nie bój się,będzie dobrze.A jak masz wątpliwości to jeszcze poszukaj,może lepsza znajdziesz,żeby niedaleko było.A do tych Twoich mebelków może coś ala kawa z mlekiem taki stonowany kolorek :confused: Tak się tam Dziewczyn radzisz,jeszcze Ci później policzą za pomoc w urządzaniu :-p :laugh2:
Cisza zaległa w pokoju obok...luuuuz...

agata koleżanka gaga się nie odzywa bo normalnie czasu nie ma :happy:
a co do jedzenia to ja apetycik bardzo marny :-) ale skręca mnie bo wczoraj robiłam obiad dla teściów i teściowa przywiozła ciacho i jeszcze zostało w lodówce, kazałam mężowi zjeść je do końca żeby mnie nie kusiło :-D

no a kołki w uszach działają, spodnie sprzed ciąży założnoe (na razie jedne) i zapięte, są coprawda dobrze dopasowane ale do chodzenia :tak::tak::tak: myślę że jeansów nie założe bo zawsze miałam ze stoiska dziecięcego albo XS, ale dobre i to ;-)

no to jak do Krakowa przyjeżdżacie ?? tylko umówmy się wcześniej bo małż mi plany zaczyna robić, napewno w środę na 13 jadę na wymianę kołków

Gaga to w sam raz,zrobiłaś reklamę i Dziewczyny jak przyjadą to się wybiorą na kołki razem z Tobą :laugh2:
Ja niestety jestem uziemiona z kasą i wogóle.Jeszcze nie wiemy,co tej małej kupić na komunię...nie mam pomysłu...A bardzo przyjechać bym chciała,tym bardziej,że w Krakowie mamy w ciul rodziny od strony męża,którą jeszcze nie bardzo znam.Była u nas ostatnio jakaś ciotka co jest tam dyrektorką teatru czy cuś...:eek: :confused:

Witam laski
My dzis niesteyty przywieżliśmy babcie obie
W weekend 2 zaliczenia matma i ekonomia trzymajcie kciuki szczególnie za matmę
Madziu fajnie że juz wraca a na spotkanko nastepnym razem jak juz sie nawieżycie soba
Gaga kiloski lecą tylko żeby coś ciebie zostało jeszcze

mam nadzieje ze jakies wakacyjne spotkanko w wiekszym gronie uda nam sie zoorganizowac. morze mazury ;-)

margarita - nam jedna babcia z soskoku wystarczy a co dopiero dwie babcie ...;-) :-D :-D :-D :-D :-D .....
no i ju z widze co z tej nauki wyjdzie z męzowym

gaga - super ze kołki działaja .gdyby nie ta odległosc to normalnie juz bym okupowała gabinet tybeta . a tak nici ....

tak tak agatko nakrzycz na te kobity bo ja nie mam siły ....:laugh2: :laugh2: :laugh2:

BIBI HOP HOP JUZ NIE PRASUJ:-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: napisz pare zdan co i jak u ciebie

reklama
hop hop
melduje się i ja...żeby nie było :-) ;-)
ja dziś samotny wieczór z browarem...
Olcio śpi a ja też chyba uciekam...
Gaga ja też chcę do Tybeta;-) :-D

trzymajcie się kobitki cieplutko
buziaczki dla Was
pa

Do góry