reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hejka
Byłam dziś w tej szkole w Bielsku, rozmawiałam z dr. bardzo miła, szwarną osóbką. Oczywiscie, że zapiszą Boguche. nie ma problemu. O!
Tylko ja wciąż nie jestem przekonana, czy dobrze robię:-(

reklama
żużaczku a czemu niby żle?jeżeli to najlepsza szkoła. i sądzisz ze bogucha sie w niej odnajdzie to zapisuj .a powiedz to prywatna szkoła czy panstwowa?nie docztałam:baffled:

a wiosna wygoniła wszytskich z bb chyba . u nas dzis rano zimno popołudnie gorąc. juz mnie to denerwuje.

to szkoła państwowa. na 100% nie taka dobra jak ta, do której chodzi teraz Bogucha.

Witek dziś cały dzień na podwórku. Tylko spał w domu a żerował tez na dworze...:eek:

to szkoła państwowa. na 100% nie taka dobra jak ta, do której chodzi teraz Bogucha.

Witek dziś cały dzień na podwórku. Tylko spał w domu a żerował tez na dworze...:eek:
to moze jak nie spełnia do konca waszych oczekiwac to jeszcze poszukac?

maja tez dzis miała dzien wędrownika :laugh2: :laugh2:

Żużaczku ja myślę,że jak dziecko jest zdolne to nieważne do jakiej by szkoły chodził,a swoje osiągnie.A zainteresowania można rozwijać na innych dodatkowych zajęciach,szkoleniach.A czy daleko się wyprowadzacie od teraźniejszego miejsca zamieszkania,nie mógłby zostać Bogucha w tej szkole co jest :confused:

evelinka niestety, nie mógłby, bo całe dnie by traciła na dojazdy + szkołę. nie było by kiedy lekcji odrabiac, nie mówiąc o czasie wolnym

Ale tu puchy!!!!!!!!!!!!!

Słucham jednym uchem pana Wassermana, q!@#@##$$
A co się dzieje z panem Geremkiem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Jakąś bombę podłożyć pod tem sejm czy co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a co teraz mnie ABW może aresztuje)

Moje dziecko zamiast spać to układa po swojemu wierszyki i śpiewa na melodię "Mniej niż zero" :eek:
Byliśmy dziś u jego miesiąc starszej koleżanki i zabawkowy hit dnia-wózek z lalą.Woził,przytulał i rzucał nią po całym pokoju,chyba mu sprawię taki bajer :laugh2: No i zaloty do koleżanki,zabawnie było :-)
Oo,a przed chwilą posta pisałam i musiałam sierotce łóżeczko naprawić,bo tak skakał,że dno na podłogę spadło.Usypianie...echhh...

reklama
Jutro idę do ortodąty (boshe jak to się pisze :zawstydzona/y: ) i będę miała aparacik. Nie taki na stałe bo nie ma takiej potrzeby, będę mogła go zdejmować ale raczej nosić 24 h. Będę miała zatem za jakiś czas srebrzysty uśmiech :-D :cool2:
W ogóle jutro mam dzień lekarski, bo rano medycyna pracy i okulista a po południu ortodąta. Mój D. lubi tak po lekarzach pochodzić :eek: :eek: :dry:

Dobra, czas kłaść Marysię spać.:cool2:

I baby pisać bo nie mam co czytać z pracy :cool2: :-D
Koleżanka gaga coś się nie odzywa, słowiczek nie podłączony, bibi zagineła :-(

Dobrej nocy

Do góry