reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
wpadłam się przywitać przed pracą....
Ostatnio mam spore zaległości w czytaniu, bo w domu jesteśmy wieczorami, jak większość przez ładną pogodę, a ja mam ciężki tydzień, konferencja, wywiadówka i w sobotę zaliczenie na studiach....
uciekam zdrówka dla wszystkich
i u nas dziś pada, ale deszcze potrzebny....

reklama
Witam kawusie poprosze
biszkopcika Żużaczku tez i kiedy ty to wszystko robisz i c robi maly w tym czasie bo moja jak tylko cos zaczynam robic zaraz ze mna i wsio chce robic ze mna czyli po robocie
pogoda do bani no ale deszcz potrzebny
jutro mam piec torta na bierzmowanie kuzyna

olo dzisiaj wstał o 5,40 i padł o 11 teraz jeszcze spi a ja wkoncu mam chwile luzu- co nie zadaza sie ostatnimi czasy zbyt często...

pogoda sie zchrzaniła... ziąb sie zrobił byliśmy na spcerze 20 minutowym i do domu

co robi Witek jak ja pichcę?
Albo destrojerzy w pokoju albo siedzi na krześle i komentuje wszystko co czynię. Dziś mało nie wlazł do piekarnika ale to szczegół.... Ogólnie to luz, bo potrafi doskonale sam siebie zabawić.

no u nas tez pogoda się zkapciła i w efekcie brygada RR nie przyszła do Liwii :baffled: i moje dziecię nie pocieszone !! moze wózkiem potem zrobię runde bo o chasaniu po trawie nie ma mowy :eek:

Ja upichce obiad nakarmie dziecię i wracam do pracy !!!

Słowiczku my za chwilę petycje będziemy pisać jak Cię szybko nie podłączą !!!!!

Żużaczku co proponują Twoje zdolne ręce dla komunistów na pamiątkę !!!??

justyna wzorów komunistycznych ci u nas dostatek, bo juz sie ruch w tym kierunku zaczął. Co już robilam? Ikone z podpisem (dedykacja), a mozna ramkę, album komunistyczny, kufer na drobiazgi (równiez dla faceta)...własciwie wszytko mozna zrobic.

Żużaczku szukam na Twoich str i nie masz chyba tam jeszcze nic takiego :baffled: :confused: o i Liwusina skrzyneczka na pierwszej stronie :-D Mozesz mi podesłać zdj tego kom co juz zrobiłaś ??? bo jakoś nie umiem sobie wyobrazić !!! O ta ikonę chodzi mi !!

prosze bardzo - ale dedykacja była wypisane na drugiej stronie - i nie widac jej na zdjęciu :(
DSC04616.JPG

reklama
no to zastanawiałam sie czy to to czy nie to :-D super !!! musze przegadać z chłopem bo to Jego chrześniak i pomęczę Cie na gg :laugh2:

w temacie komunii ile teraz się daje dzieciakom ???? bo nie mam zielonego pojęcia !!!!!?????? a chcemy dac kaske zamiast wymyślać coś i potem jeszcze zdublować się z czymś !!

Do góry