reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gratulacje dla Zuzaczka
Zuzaczku bylam na Twojej nowej stronie i jestem zachwycona.Powodzenia w dalszych interesach:tak: :-) .

Duzo zdrowka dla Amelki!

U nas zamiast wiosny jest lato:-) .Dwa spacerki zaliczone i ladne zdjecia popstrykalam,jezeli dam rade to wieczorem je powklejam.

reklama
Żużaczku GRATULACJE!!!
Ale się cieszę :-):-):-)
Zaglądam ostatnio na minutkę, dwie, czytam coś niecoś, nie zdążę napisać i lecę dalej. Ale tu MUSZę pogratulować. Super!

Atol - a do Ciebie mam pytanie w kwestii forsy z Unii. Jak już rejestrujesz działalność i składasz wniosek o dofinansowanie na zakup środków trwałych - ile się czeka na rozpatrzenie? A Ty dostałaś? Wiem, że chyba załapałaś się na wsparcie pomostowe, a co z tym drugim?

Jutro wywozimy dzieci do dziadków, łikendzik jedziemy nad Odrę robić zdjęcia, a od poniedziałku idę się szkolić... Chyba nie mogę się doczekać. Zawsze to jakaś odmiana.

w poniedzialek jade podpisac umowe o jednorazowa dotacje i maja wtedy 14 dni na wyplacenie chyba 80% a reszte jak pokarzesz faktury, oczywiscie musisz miec chyba 25% wkladu wlasnego

ja rejestrowalam dzialalnosc w styczniu a kasa mysle bedzie koniec kwietnia poczatek maja

poza tym nie wiem jak bedzie u was ale my chodzilismy na szkolenia, pisalismy biznes plany, szkolenia byly w grudniu, rozpatrywanie bizesplanow najpierw przez jedna instytucje, potem przez druga, potem do Urzedu Marszalkowskiego i oni dopiero decyduje

Atol, a jak rejestrowałaś działalność, to wiedzialaś, że przyznali Ci wsparcie pomostowe? Czy napierw rejestracja a potem składanie wniosku?
Ja szkolenie zaczynam w poniedziałek, wtedy też będzie pisanie biznesplanów itd. Przypuszczam, że procedura będzie podobna jak u Ciebie, bo forsa z tego samego źródła. Tu też wymagają wkładu własnego, ale nie musi to być forsa w garści, może być wkład własny w postaci środków trwałych, np. komputer, samochód itd. My mamy świeżo kupiony twardy dysk komputera i skaner.
I czy jest tak, że oni Ci dadzą te 80% żebyś za to mogła zrobić zakupy, czy musisz mieć swoje, a oni potem oddadzą?

no nasz zuzaczek musiał wygrać
gratulacjony wielkie
normalnie jestem z ciebie dumna, strasznie się cieszę :-)

kurcze ja tu widzę jakieś biznes woman ;-) oby wam też się udało atol i Goga

u nas dzis bajecznie słoneczko, cieplutko no i wyszło na to że trzeba butki Majci kupić, wiosenne za ciepłe, a na sandałki za wcześnie no i coś pomiędzy trzeba :dry: dobrze że korki są to i kasa na bieżąco jest :cool2:

reklama
hehe arabella majka też już tyłek moczy bo zmęczona po zabawie z dziećmi na polku, mam nadzieję że będzie dobrze spać

anda ja mam nadzieję że te kołki coś dadzą, bo jednak dla mnie to troche kasy kosztowało, no na razie mam kołki i tabletki wspomagające spalanie tłuszczyku :-) oprócz tego zapodaję sobie lajcik jedzonko, na razie jest ok,

Do góry