reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej hej !!!!!

Ja juz po klachach z Bibi ale na prasowanie nie skusiłam sie :baffled: a trzeba by było oj trzeba !!!!

teraz czekam aż Lilik wstanie i obiadek i wypad na polko !!!

Liwia odpukać nie ma juz gorączki od wczoraj taki jednodniowy wyskok to był ale myślałam ze będzie cos z tego bo wczoraj była tak marudna i płaczliwa ze myślałam ze przez okno wyskoczę ale po posiedzeniu nocnikowym zaraz humor powrócił i moje normalne dziecko :-D A dzis juz ok wszystko !!!!

Zdrówka dla Amelci !!!

Ale gaduły z tch sierpniaków

reklama
bibi do Portugalii
justyna haha... Witek ma milczenie owiec po ojcu. Mówi tylko hyyyy, yyy, oooo, koło, miał, hał, kokoko... i .....choleja....:eek:

KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategoria "Pisanki"
  • I miejsce - pisanka nr 1, autor zuzaczek2
  • II miejsce - pisanka nr 3, autor k_izydorczyk
  • III miejsce - pisanka nr 4, autor saggita123
  • wyróżnienia otrzymują fusiaf, zoswo, minutka55
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo Wam dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buu wy na polko a my w domu w tak piękna pogodę się kisimy:-( :-( :-( :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Amelka dalej gorączka katar się leje z nochalka i nici ze spaceru dzis ma przyjechać wieczorem lekarz i zobaczymy co powie:sick: tylko ze oze byc pózno znając jego mozliwosci ostatnio był po 22 tylu mial pacjentów ale teraz lepsza pogoda moze mniej ma i wczesniej sie ma nasze zadupie dociągnie typowy lekarz z powolania
Żużaczku gratki robisz piekności i cię doceniają dla nas jestes zawsze na 1 miejscu:-)
Bibi ja się piszę na kawkę i na pogaduchy tylko że juz po co nie>??;-) nie załapie sie juz trudno moze nnastepnym
No tak dludo nie pisalam jeszcze posta Amelka po 15 min spania zbudziła sie z płaczem zatkany nos zaczeła kaszleć zwymiotowala i po spaniu:sick: :-(

reklama
Do góry