reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

kołki mam w uszach i tabletki żółte od pana Mongołą (w sensie z mongolii) chudne moje drogie panie chudne mam nadzieję że będą efekty, do tego zaczynam dietkę jaka nie nierwową

reklama
no a tak po kolei

anecik zawze w serduszku kłuje jak ktoś odchodzi, taka kolej rzeczy, ściskam serdecznie, trzymaj się mocno

bibi ja cię zaraz z tych dołków wygrzebię, weź się z tego twojego zadupia zapakuj w auto i przyjeżdżaj mnie odwiedzić to ci się humor poprawi raz dwa :-)
a dzidzi nie będzie (mam nadzieję) :-p

co to ja jeszcze chciałam aaaaaa Majka upodobałą sobie słowa kończące się na -uś no i gada tatuś, mamuś Majuś, bodziuś (bodziak) i takie tam, no i zdania ukłąda typu Zuzia choć tu, mama am prose, albo am chce, i wogóle gada jak najęta, śpiewa sobie i tańczy, taka małą rozrabiara, ale ogólnie w sklepach jest grzeczna, aż się dziwie po kim :szok::szok::szok:

no i jeszcze całuchy dla Olinka, w końcu sierpniowy koleś :-)
justyna jak teraz do Liwuśnika 4 chłopa przychodzi to co będzie potem :cool2:

no nic lecę na inne wątki

słowiczku podłączaj się do neta

Hello
LAski a co tu takie poświąteczne puchy
brać się za pisanie
Amelka dolancza dzis do gorączkujących rano się jak rzadko obudziła o 8 przeszła sie do swojej lali która ma w łóżeczku i zasneła i obudziła sie cała rozpalona o 10.30 dałam czopka i trochę zelżylo przed drzemką znów nurofen no i spadło jej na wieczór była szwagierka i tak sie rozbrykala z jej mała hmm mała Wika ma 11 lat że nie było widać wogóle ze coś jej jest i teraz chyba troszkę cieplejsza dałam syrop i zobaczę za pare godz jak coś to czop no i gardełko trocę czerwone i jak przełyka to widac ze ja boli
Gaga hop hop no jak teścik był?????
Atol no współczuję
Domicela oj tak moja juz od dawna powtarza i ile sie uczy z bajek np. gupku spadaj łapie najszybciej:tak:
Anecik Przykro mi:-( :-( :-( :-( trzymaj się

arabella coś mi sie twój opis na gg nie podoba, nie rycz tylko dawaj do sierpniówek po jakiegoś pocieszacza
15.gif

haha :-D:-D:-D

majka ogląda tylko bajki: krecik, reksio i teletubisie, a tam nie ma takich tekstów :-) ale reksio to bandyta jak się zamierza na kury z siekierą, albo jak kogut napastuje wszystkie kury, no szok chyba pan Roman niedługo zakaże tej bajki :-p
Gaga moja upodobała sobie shreka i Garfielda
moze jej trzeba faktycznie wymienić fakt że nie używa ani spadaj ani gupku bo wie ze jej nie wolno ale po bajce kilka razy powtarzala ale mówię jej ze tak nie ładnie i nie trzeba tak mówić i przestaje no ale chyba jej zredukuje oglądalnośc tych bajek:tak:

reklama
Do góry