reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
ja własnie się zwlekłam z łóżka, dzis dzień tylko dla nas :-)
śniadanko full wypas ale w łóżeczku, potem leniuchowaliśmy sobie we trójkę i szaleliśmy w pościeli, teraz K usypia panienkę :-D
u nas słonko ale zimny wiatr

anda ja i owszem drugie bobo, ale jeszcze nie teraz ;-)

Hej w świąteczne, deszczowe południe.

Moje śpią, ja objedzona na masę. Wczoraj bylismy w domku, a dzisiaj jedziemy jak Małe wstaną do moich rodziców. A jutro pobudka o 5.30 i znowu do pracki.

Gaga, pytałas jak tam. No więc jest super. Fajna praca, fajni ludzie, więc jestem zadowolona. Problemem jest tylko brak czasu na cokolwiek. Szcególnie dla siebie brak czasu. Ale dam radę, całkiem się zmienilam, mam więcej cierpliwości do dziewczynek i wogóle jest lepiej. Z Piotrkiem ciężko jakoś nam się ostatnio dogadać ale już jest trochę lepiej.

Moje Małe tez byly z nami na święceniu, ale grzeczne były. Moje nie mówią amen tylko - mamen:-D :-D

Gaga, no to fajny by był prezent od króliczka;-) :-) :-) :-)

Idę się zdrzemnać.

Witam.
Pogoda dyngusowa, trochę rano popadało i orzeźwiło powietrze (i buty się mniej kurzą ;-) ).
Jesteśmy po kościele, Ania latała jak dzika po kościele (w związku z tym niedługo zawiśnie na tablicy ogłoszeń nasze zdjęcie - tych państwa nie wpuszczamy :-) ;-) :-D ). Teraz słodko Anulka śpi przed obiadkiem, zjadła ciacho (sernik) i poszła lulu.
A jutro do pracy :wściekła/y: :-( :eek: ;-) .

potem leniuchowaliśmy sobie we trójkę i szaleliśmy w pościeli, teraz K usypia panienkę :-D
oj też byśmy sobie poszaleli w łóżeczku ale co zrobić z Anią? ;-) ;-) :-)
No więc jest super. Fajna praca, fajni ludzie, więc jestem zadowolona. Problemem jest tylko brak czasu na cokolwiek. Szcególnie dla siebie brak czasu. Ale dam radę, całkiem się zmienilam, mam więcej cierpliwości do dziewczynek i wogóle jest lepiej. Z Piotrkiem ciężko jakoś nam się ostatnio dogadać ale już jest trochę lepiej.
Marta widzę, że odżyłaś w pracy :tak: :-) tak trzymać a z P. w końcu też się ułoży. A dziewczynki tęsknią? Teściowie ich za bardzo nie rozpieszczają?

hej ...
witam moje drogie panie...
pogada u nas do bani....pada cały czas i zimny wiatr jak w grudniu
olus był bardzo grzeczny na swięconce i wczoraj na mszy w kosciele, oczywiscie na koniec usnoł z nudów..to u niego standard, ale zachowywała sie bardzo dobrze i bylismy z nigo naprawde dumnie...

wczoraj ze słwem wybralismy sie na przejazdzkie naszymi nowymi rowerami- prezent od moich rodziców- i zrobilismy 10 km.... ja porazpierwszy od 7 lat na rowerze dzisiaj pupa mienie boli jakbym dziwectwo straciła...hahahah

jutro jedziemy z Olkiem na zabiegi z ta raczką lasery i jonofoza...czy cos w tym stylu... ma to poprawic elastycznosc skóry i zapobiedz przykurcza...

pewnie bedzie wilekie darcie bo on teraz to nawet nie da sobie posmarowac reki kremem na blizny

reklama
Do góry