reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

i ja sie witam

ale mnie nerw od rana chwycil, ale juz luz, uspokoilam sie

najgorzej jak jedna i druga sie drze, normalnie nie wyrobilam i sie zamknelam w lazience:no: :szok: :szok: :szok: :szok: :baffled:

potem sie przestraszylam ze Helen sie ztchnie czy cos od tego placzu i wyszlam ale mi troche przeszlo:dry:

reklama
ja mam dzis spotkanie z kolejna niania, pierwsza nie przyszal, druga jakos mi nie przypasowala, dzis trzecia, zobaczymy...

ciekawe agata ile ty przesluchalas kandydatek zanim znalazlas te co ci przypasowala?

witam się i ja
dziś mam wolne więc obrzeram się nadal, zresztą jutro sztyfty w uszy i koniec objadania się :-D
u nas ciepło ale straszny wiatr

atol doskonale cię rozumiem, ja przy Majce czasami wychodziłam do innego pokoju, a co dopiero przy dwóch

Majeczka zrobiła nam wczoraj przyjęcie imieninowe :szok: normalnie sama na to wpadłą później wam wkleję zdjęcia
oj ale mi się coś spać chce i teraz nie wiem iść spać z mała czy nie hmmmm, o to jest pytanie

Hejo,
A ja właśnie dojadam ciacho i niedługo położę Dominika i chwila dla siebie :-)
Święta minęły spokojnie i nawet przyjemnie,mały z początku nie chciał zasnąć w nowym miejscu,ale połaził,pomarudził i w końcu padł.
Żaneta trzymam kciuki,żeby było ok :tak:
Atol lepiej jest odrzucić,niż brać pierwszą lepsza nianię.A też niekiedy tak robię,że jak Domiś za dużo marudzi to zaszywam się w kuchni albo w łazience,żeby ochłonąć,ale jak Krzysiek jest w domu,bo tak to chyba by mi się mały zaryczał...

Dziewczyny,powiedzcie mi jak oddawałyście siuśki maluchów na badania?Do kubeczka,woreczka :confused: Domiś jeszcze do nocniczka nie robi i nie mam coś pomysłu,jak to załatwić,doradźcie... :baffled:

i juz po laserze i prądach, Olus zniósł to dzielnie, prady o dziwo tez nie było histeri , rączka juz po tym jednym zabiegu wygląda lepiej...a po kolejnych 9 mam nadzieje ze bedzie super

żanetka pewno że będzie super :-) przecież to rączka sieprniaczka w końcu jest :-D

evelinka ja jak Majka odprawia histeię to mówię jej że jak przestanie płakać i się uspokoi to może do mnie przyjść i się przytulić no i ta małą zaryczana mordka zaraz przestaje płakać :dry:i przylatuje

przespałam cię z moim trolikiem

reklama
ja glosowalam, prosze bez bicia:-D

kuzwa kolejna kandydatka napisala ze nieaktualne, fak chyba nikogo nie znajde i z dziecmi bede do apteki jezdzic, beda robic jako atrakcja:-p

Do góry