reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

kurcze ja sie tez wybieram na ostatnie szczepienie ale zawsze cos .... ale w przyszłym tyg ide !!

Bibi to masz dzielnego mężczyznę !!

Marzenka szkoda ze u nas nie ma takich zajęć dla dzieci :-( pewnie super sprawa ale chyba znów na basen sie zapiszemy
Marta Liwia ze złości gryzie siebie ale moze dlatego ze siostry nie ma ;-)
oj ja bym tez gdzies zrobiła taki wypad poza to wszystko !!!

co do siuśków to my na ogólne tez do nocnika złapaliśmy i lekarka pow ze wyszło ok wynik i moze tak byc na posiew są wieksze cyrki !! ale z reguły najpierw staramy sie zaraz po przebudzeniu s wsadzic ją do wanny puścic wode i łapać !!!

i przyłaczam sie do klubu @ :baffled: kto to pieroństwo wymyślił ????

reklama
A u nas,nic ciekawego, Marta i szymon mają trzeci migdał do wycięcia. znam już przyczynę częstch angin i chorób gardła. Marcie muszę wyciąć natychmiast, bo pada już na słuch, tylko jak to zrobić jak najblizszy termin to 15 maj???????????
Jutro jedziemy do lekarza prywatnie , może coś załatwimy.
A z Szymonem mogę trochę poczekać, dostaliśmy Claritine i za miesiąc do kontroli, a jak się nie porawi to czeka nas klinika w Poznaniu, mniejszym dzieciom robią tylko tam , w moim rejonie.
Ale ja się mam!!!
A u gina też byłam wczoraj, wszystko ok, czekam tylko na wynik cytologii

NO WRESZCIE TROCHĘ RUSZYŁO
Gaga egzamin napewno zdasz trzymamy kciukasy mocno no i za twoje dzieciaczki jutro tez
Arabella pączusie baaardzo chętnie a mogę ze 2 odrazu bo głodna jestem ale juz posiedze chwilke bo za ok pół godz Krzys przyjedzie i bedzie jadł to się przyłacze i jak tu nie tyc
Oj nenar mam nadzieje ze znajdą dla was wczesniejszy termin i oby było juz ok zdrówka dla maluchów
Justynka no właśnie tez sie zastanawiam kto tą cholerę wymyślił

hej dzis w nocy jakby lepiej tfu, tfu, dalam jej infacol
justyna daje jej herbatke rumiankowa, czyms musze ja dopajac bo jest karmiona sztucznie i inaczej jest zatwardzenie

Atol a po co masz ja dopajac? Wode mozna dawac zawsze.

Nenar my z terminami na 3 migdał bujaliśmy sie przez póltora roku. Kuźźźwa. Bo Terminy własnie były za np. 2-3 miechy a jak akurat doczekalismy to Bogucha chorował i tak w kółko. No i w końcu poszlismy prywatnie do lekarza leryngologa-chirurga (ordynator oddzialu) i szast prast w tym samym tygodniu termin się znalazł....niezle? NIEZŁE.:baffled::baffled::eek:

reklama
witam...
olek oglada teletubisie a ja próbuje sprzatac....
na 12 do pracy, jade sama autem, hmy nie usmiecha mi sie to bo sie boje....
olekowa raczka jakby lepiej po szczepieniu , opuchlizna zeszła,ach i musze sie pochwalić, olek zaczoł pic mleko....
tyle mam jeszcze roboty a tak mi sie niechce ze szok...:-) :-) :-) w niedziele jade na zakupy do outlet fashion, musze koniecznie kupic sobie dzinsy i dres jakis pozadny, no i kilka bluzek i spódniczki obowiazkowo....no i oleczkowi dresik chciałam...

atol, niemowlakowi mozesz podawac wode, najlpeiej przegotowana kilka razy , mi kazali dodawac do wody glukozy, ale nie wiem czy to niezbedne...na kolki herbata koperkowa, moja siostra prasowała pieluszkie i taka ciepła kładła dziecku na brzuszek , podobno pomagało...

zdrówka dla wszytkich chorych

Do góry