reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej !!!
No nie ma zabardzo co nadrabiać .....
Atol no to masz przechlapane żeby nie powiedziec brzydko przej...ne
Ja też tak miałam,nie dość ze koleczki, to co dopiero krwawienie poporodowe sie skończyło dostałam @.Poprostu super jest zycie kobiety.

witam
a ku ku
co do moczu łapania to my łapałysmy w wyparzony nocnik ....wyniki dobre wiec chyba mozna tak.
co do szczepienia na sepse??tak jak goga napisała nie ma szczepionki typowo na ,a le ja szczepie na pnumokoki -prenevar-em , jutro pierwsza dawka . moja lekarz jak najbardziej poleca .zreszta z tego co wiem wiekszosc pediatrów poleca szczepic. margarita u nas pierwsza dawka 299 druga 399
dalej doczytuje bom sie zakopała......:baffled:

witam dziś w pracy od 7.30 do 18.30 mam dość. Plan niestety zmienił mi sie na gorsze i moja mama średnio może zostawać z Majką, no ale może się uda wszystko jakoś dograć i obejdzie się bez opiekunki (na którą nas nie stać)
Jutro moje dzieciaki piszą olimpiadę więc trzymać mocno kciuki

ehhh nadrobiłam wszystko i już zapomniałam, no ale przede wszystki atol trzymaj się zobaczysz jak szybko zleci i mała wyrośnie z kolek

marta wierzę ci że przydałby ci się wolny dzień, ja też marzę o takim dniu dla siebie, tylko dla siebie, nawet mogłabym się zamknąć w pokoju ale żeby nikt mi nie przeszkadzał - pewnie bym przespała ten czas :-D:tak::-)

ja musze iść z Majką do lekarza, bo się pogubiłam ze szczepieniami, teraz jest ta trzecia skojarzona tak ??? i drugi HIB ?????????????

marzenaalicja pogratuluj Sarze udanej rozmowy

agata to też masz fajnie z tą pracą, do zarypania............

kurcze mam w sobotę egzamin, nie mam się kiedy uczyć i zaczynam mieć pietra

bibi Badiś dzielny chłop :-) płakać nie będzie i dobrze

która mi zrobi obiad na jutro ???????????

gaga - juz sle .......zupka ze wszytskiego:-) :-) łoj dziwnie brzmi ale smaczna .....
ja tez podczytałam i nie pamietam juz co miałam napisac:-D ale no najwazniejsze to zdrowia dla jutynowego męża.trzymajcie sie dzielnie .

gaga - juz sle .......zupka ze wszytskiego:-) :-) łoj dziwnie brzmi ale smaczna .....
ja tez podczytałam i nie pamietam juz co miałam napisac:-D ale no najwazniejsze to zdrowia dla jutynowego męża.trzymajcie sie dzielnie .
ano własnie o tym zapomniałam, no ale tak to jest jak się czyta po 10 stron na raz
justynka zdrówka dla męża i oby leczenie skończyło się jak najszybciej

Dobry wieczór!
Pączki dla wszystkich. Mężuś dzisiaj smażył.
img5487sh9.jpg

;-) ooooooooooooo arbellko to ja cyk jednego bom głodna jak nie iwem co ....znikam spac....:-D dobrej nocki -chyba ze nie bede mogła zasnac to was nawiedze.jakos ostatnio sen si e mni enie trzyma:-D :-D :-D ciekawe dlaczego??

reklama
no hej !!!!

dzieki za dobre słowa :happy:
jakos dajemy radę, pilnuje tego mojego chlopka jak nie wiem co bo teraz tylko od niego i jego woli zalezy czy sie uda i obejdzie sie bez operacji a jakby sie tym skończyło to nie zaciekawie i pewnie by sie załamał :-( bo to by sie wiązalo z pewnym cholertwem zamontowanym :sick: ale nawet o tym nie myśle !!!!!!! no i póki wyniki za 3 / 4 tyg nie przyjdą to bede zyła w stresie !!!!

Żużaczku z tego co i ja wiem to na sepse nie ma szczepionki bo to kilka cholerstw ją powoduje !!

Atol a nie dajesz jej jakiejs herbatki po której ma takie jazdy ?? bo Liwia miała po hippie i jak przestałam jej dawać to kolki mineły !

Gaga a druga babcia pracuje ??

Do góry