reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

hmmmmmmmmmm podjadłam dziecku z cztery kinder czekoladki i moge si e spać połozyc....:-) a tu cisza ......no tak ja pojde to bedzie wir postów rano .ale jestescie :sick:
tymaczasem ,zasypanym śniegiem lasem ;-)

reklama
ooooooo Gaga i mnie to czeka za 2 tygodnie zmiana planu ale tylko w 1 szkole chyba bo w przedszkolu i podstawówce mi nie ruszają tylko w gimnazjum...
Dziewczyny będzie dobrze!!
a teściowe cóż.............. ja moją mam na szczęście daleko...... ale generalnie się nie wcina i pomoże jak trzeba więc jest OK!!!
Uciekam

Witam
własnie dowiedziałam się od Ciotki Tomasza, że Witek jest nieszczęsliwy, biedny i go nie kocham...
Cóż. nasze metody wychowawcze znacznie róznia sie od siebie - ale... ona wychowała ciepłą kluche która nie ma kolegów, w wieku 19stu lat nie potrafia zrobić sobie kanapki ani obrać kartofli (AUTENTYK), dopiero mój szwagier nauczyl go robić kanapki....

nie mniej przykro słuchac takich rzeczy.
Ciotka jest wogóle nawiedzona ostatnio. Mówi o chrześcijanskim wybaczaniu, dobrej energii z kosmosu i mistrzach zen...(może jakas sekta??)

hej...
witam z rana...
na dworzu bajecznie biało ...ale chyba nie długo bo zaraz zacznie topniec...juz cos leciz dachu...moze pójdem z olusiem na sanki około południa...zobaczymy...
mój synek ostanimi czasu polubił malowanie pisakami, ale nie kartke tylko siebie..hahahasha:-) :-) :-)uwazam ale i tak nie da sie uniknąc tęczy na twarzy
wczoraj byłam na szczepieniu , olek zniósł to dzielnie....
zaraz zabieram sie za robote bo na 12 do pracy a jestem daleko w tyle...

WITAM
gaga- moze da co sie z tym lenem zrobic jeszcze
żużaczku-ciocie tez sa niezłe . a nie przejmuj sie wcale grunt ze ty wiesz jak babrdzo kochasz syncia i on napewno to czuje
żanetka - ja tez problemz organizacja dzis . na 14.00 do pracy a wzszystkow proszku:cool2:

Mama dzis się tak przewróciła, że ma chyba pęknięta kośc strzałkową w stopie. Będzie jak strzała w gustownym białym kozaczku pomykac. Naloży na gips reklamówe i puuuusci się w ślizg stulecia.
Dzis musiałam ją dotaskać do przychodzni, po przychodni i potem do domu....:baffled::-p
No to jest bardzo uciążliwe ale i tak dobrze ,ze nic poważniejszego np biodro.A mój brat po wypadku w sierpniu do tej pory chodzi o kulach i nie wiadomo kiedy je odrzuci.To skutek diety chipsowo- cocacolowej. W dodatku aby się kość odbudowała ma zakaz picia alkoholu ani nawet kropli. Także dziewczyny jak chcecie mieć słabe kości - pijcie colę albo pepsi codziennie.:elvis::elvis: Gaga chyba może coś na ten temat powiedzieć ;-) jako chemik oczywiście...;-)

I znowu leje , pogoda do bani.....A w nocy spadł śnieg..
Wczoraj mój mąż coś przebąkiwał o nartach!!!!!!!!Może jak teściówka wróci ze Szwecji to zostanie z Julką a my skoczymy do Szklarskiej.Byłoby fajnie.

reklama
a au nas pada piekny snieg tylko moje dziecko zamiast normlanie chodzis chce walac sie po sniegu . i juz po pól godzinki musiałysmy wrócic z mokrymi rekawiczkami a nie zabrałam na zmiane. ludzie patrza sie na manie jak na waroiatke ze pozwalam soie ,,walac" po sniegu. ale cóz.....niech sise dziecko bawi;-)
znikam sie prysznicowac . skorzystam ze maja konsumuje czekoladke i ma chwilowe zajecie:-)
własnie raczki po czekoladce wkleiły sie w lustra w sypialni. :wściekła/y: hmmmmmmm a w sobote były takie piekne :laugh2: :laugh2: :eek: :eek: :eek:

Do góry