reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Marzenaalicja i ja trzymam za twoją dziewczyne:tak:
Żużaczku ciekawy musi być ten katalog:-D

A ja spacer zaliczyłam,obiad upichciłam,i teraz już z 2 dzieciaczków do wieczora.dobrze że sie troszke sobą zajmą;-)
Marta i jak po rozmowie:confused:

Witam my dziś po szczepieniu Amelka sie popłakała najpierw na widok lekarza pózniej po ukłuciu :-(
Teraz śpi a ja z wami i filmek oglądam Krzyś do 23.30 w pracy więc wieczorkiem bede z wami
:-( :-( ZA KILKA DNI NIE BEDE MIAŁA NETU:-( :-(
Nie wiem jak długo bo kończy nam sie umowa z telekomunikacją i nie chcemy przedluzać bo jak sie przeprowadzimy to nie bedziemy płacic za darmo za net z którego nie bedziemy kozystac chcemy wziąć radiówkę ale nie wiedomo czy na naszym zadupiu mozemy wszystko sie wyjasni na dniach ale co ja bez was bede robic

Bibi, czy zamiast ciasta mogą być cukierki Michałki??

Wróciłam, ale czuję się tak sobie po tej rozmowie. Ja rozmumiem wszystko ale przepytywanie z dokładnością co do definicji i paragrafu z ustawy o ubezpieczeniu społecznym rolników, bo to było do KRUSu to chyba przesada lekka. Przecież ja nigdy w Krusie nie pracowałam, i chyba pracowac nie będę. Reszta rozmowy niby oki, ale źle się czuję i najgorsze jest to, że zaczynam miec dość szukania pracy:-( :-( :-(

Marta racja troszke przesadzili ,ale może akurat bedzie dobrze:tak:.
No a tak wogóle to nie poddaj sie tak szybko.
Wkońcu jakaś pracka sie znajdzie,nie ta to inna.
A i dzieki za michaszki,mniam skusilaś mnie na kawke popołudniową.
I ja sie kiepsko czuje ,katar nie daje mi żyć, a raczej oddychać.:eek:
Margarita oby wam szybciutko neta podłaczyli:tak:.
Marzenaalicja jak Sara po rozmowie?

reklama
Marta jak ja kiedys szukalam pracy, to trafila mi sie nawet rozmowa w której "przyszły niedoszły" szef pytał na wstępie czy mam zazdrosnego męża. Olac to z usmiechem:-D:-D

Do góry