reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Mama dzis się tak przewróciła, że ma chyba pęknięta kośc strzałkową w stopie. Będzie jak strzała w gustownym białym kozaczku pomykac. Naloży na gips reklamówe i puuuusci się w ślizg stulecia.
Dzis musiałam ją dotaskać do przychodzni, po przychodni i potem do domu....:baffled::-p

Żużaczku, wyrazy współczujcia dla Mamy. To musi boleć.

reklama
no moje dziecko dziś spało w ciągu dnia 20 minut. i dzięki temu już o 21.00 padł
pani dermatolog przepisała maść robioną na tą skazę białkową tomusia i mamy generalnie nabiał ograniczać.
Muszę się wreszcie zmusić do napisania tego artykułu ....weny nadal brak....
Marta będziem trzymać kciuki!!!
Żużaczku zdrówka dla mamy!!

Justynka, witaj w klubie. Ja też mam dzisiaj jakiś dziwny dzień:-( :-( :-( :no: :no: :no:
To i ja sie dopisuje.
Mam dość.Dobrze ze dzieciaczki lulają.
Ja dziś prasowanko,pranko ........
No jeszcze na dodatek Mały jak jadł,to wylał na siebie zupe i trzeba było przebierac drania.
Jedyny pozytywny akcent to to, jak usłyszałam Amelke Margarity.
Ona poprostu gada jak najeta:szok::baffled:Cudna jest:tak:
Marta to ja jutro kciukasy trzymam ,tak jak było pisane o 11 zaczynam.:confused:
A jak dziewczynki poszły wcześniej spac czy nadal buszują
Żaneta i kto wygrał rower????
Żużaczku wyrazy współczucia dla mamy,
taki bucik o tej porze roku to niezbyt wygodny,a i uciążliwy

Bibi, poszły spać o 21,20:-( :-( Ja już nie mam do nich siły. Ale moja teściowa wreszcie dzisiaj zobaczyła że mam rację.
Najgorsze jest to, że on padają już koło 20, i widac że są zmęczone, a nie dadzą się uśpić. Chodzą jak pijane, potykają się przewracają. Aż ich szkoda. Ania jak dzisiaj gruchnęła na buzię z pufi to myślałam, że wszystkie zęby powybijala, ale miala smoczka w buzi i obyło się bez krwi. Ja juz nie wiem jak mam im pomóc:baffled: :baffled: :baffled: :eek:

:cool2: witam
dzis ciezki dzien w pracy ale szybko zlciało .dzis wstałam z córcia o 5 .00 i mi sie popierdzieliło i mysslałam ze to 6.00 i dzwonie o 6.15 ( czyt, wyzej czyli o 5.15 do niani i sie pytam czemu jej nie ma) ale kobitka jest kochana i sie nie pogniewała al e pewnie joby na mnie sadziła.
żużazku - zdrowia dla mamy
anecik - to i tak dobrze .maja dopiero o 14.00 :wściekła/y: -niania dzis zmasakrowana:baffled:
słowiczku - nio pustki straszne ,niełądnie kobitki oj nie :eek:
justynko- . napewno meżus szybko wróci .a slowa twojej tesciowej swiadcza o tym ze nie ma listosci dla tesciófkóf:-) ;-) :tak: :-D -JA BEDE INNA -OBIECUJE:-D :-D :-D :-D :-D
marta- trzymam kcuki i zacisne w nocy majuni:laugh2: napewno sie uda

żanetko - a co to za szczepienie za rok .???my kolejne w wieku 6 lat?????????????????????:eek: :eek: :eek:

KTO UKRADŁ MI ŚNIEG - :sick: :sick: juz mi sie nie podoba ta kupa breji z błotem ...no i ta kosta :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
bibi-otwieraj winko i rozkrecimy sie moze
marta - ja nie pomoge. sama mam straszne problemy z usypianiem ale w dzien na noc jest gicior pada sama-tfu tfu -miałam nie mówic bo jutro bede husiu husiu wózkiem z godzinke:-)

Do góry