reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cóz to ja dziś pierwsza??
Witam
Amelka juz od ponad godziny nie śpi ale tak to jest jak sie pochwali ze spi do 10 to dziś przed 8 juz pobudka i na nogi nieraz jeszcze poleży a dzis nie wstała i broi

reklama
No juz mi nerw skacze nie dosć ze mała pobudkę zrobila @ dostałam i jeszcze ledwo wyszła z pokoju woła ciu ciu bo tesciowa ja nauczyła ze jak sobie zawoła to jej daje i nie bylo mnie troche w sobote i niedziele to ta woła ciu ciu na każdym kroku a babcia by dawala a pózniej jedzenia niet
@#$%^:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i jeszcze głupio małej mówi ze jak poprosi mame to ona jej da ja sie dre że nie wolno a ta swoje
dzin sie czadowo zaczyna:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

powiedztesciowej, że pewnie tez przez swoich dziadków jej zęby teraz tak wygladaja (chyba ze ma ładne akurat):baffled:

Rany, czemu tesciowie sa najczęściej tak popierdoleni? niewyjasniona zagadka natury ...temat dla Pogromców Mitów....

Oj żużaczku najładniejszych nie ma tyle ze za jej mlodości nie bylo tyle słodyczy i jej pewnie nie dawali
A nrmalnie zamiast wytłumaczyć dziecku że nie mozna to mamusi sie zapytaj albo mamusia nie pozwala i bedzie zła jak ci babcia da rozpi... mnie jej teksty:wściekła/y: :wściekła/y:

Dzięki za głosy na Fotobloga Rema :)

Nocka przespana prawie do 9. Prawie, bo niektórym się na amory zbierało, a tu człowiek chory :baffled:

Gaga po feriach, a u nas właśnie się zaczynają - dziadek właśnie ma wolne od szkoły i dlatego sprzedaliśmy dzieci. Chyba im dobrze u dziadków, nie dzwonią i nie płaczą. A ja śpię, popijam ciepła kawę na zmianę z herbatą i grzeję się pod kocykiem. Zrobiłam krótki wypad do komputera żeby przewietrzyć sypialnię i zaraz wracam. Poczytam zaległe książki, pośpię. Tylko ucho boli. Kto tak miał? Marta? A może Nenar? Powinnam iść do lekarza ale jak pomyślę o tłumie chorych w przychodni to mi się nie chce. Miłego dnia, a ja zmykam pod kołderkę.

hej
ale u nas dziś wieje nie wiem czy iść na spacer?
mój Tomuś na szczęście na słodycze nie jest zbyt łakomy czasem coś tam skubnie woli słone .... paluszki, krakersy.....

witam..
ja dopiero teraz, sprztałam, myłam okna i piore juz kolejna pralke... po weselu padłam o 20 olek zreszta tez....zdiecia wkleje moze wieczorem... bo na 13 ide do szczepienia , na 14 do pracy... a jeszcze obiad musze zrobic.... a czas jakos sie kurczy...:-) :-) :-) :-)

nawet jeszcze niedoczytałam co u was...

jusyna ... dzieki za zdiecia ...podoba mi się szczególnie jedno .... wywołam i zobacze jak bedzie wygladało...:-) :-) :-)

Hejooo!!!!
ale tu dziś puskami świeci.
Pogoda u nas paskudna :snieg z deszczem a do tego juz -2 stopnie.
Bedzie ciekawie na drogach.:no:
Ja dziś też dzień nie najlepiej zaczęłam,
bo na 6 do pracy,ale za to juz w domku jestem:-)
Jak Julie do przedszkola zawoziłam,
to sie w śniegu i błocie utopiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ha zaspali i nie odgarneli,zreszta jak co roku.:wściekła/y::wściekła/y:
Efekt włożyłam do bagarznika łopate
No to masz dobrze anecik że maly nie lubi słodyczy
u nas żelki ,mamba sa na topie ,ale ja gonie.
I wszyscy rozumieja oprócz dziadka.:wściekła/y:
Ale tesciowa go goni.:tak:(moja teściowa nie powinna być teściową)
Gaga mi takiego smnacora na placuchy zrobiła
ze dziś sobie zafunduje na obiad .
:tak:A co ona maże a ja nie?:-)
Ale w ciazy nie jestem:-):no::no::no:
Goga korzystajcie sobie że spokoju.:tak:;-)I zdrowiej szybko.

Witam i ja po weekendzie.

Weekend do bani, dzisiajeszy dzień do bani. Mam mega doła i dość wszystkiego.
Kciuków jutro nie musicie trzymać, bo z "przyczyn niezależnych rozmowa jutrzejsza została odwołana i będą mnie informować". Coś mi tu brzydko pachnie strasznie.
W sobotę pokłóciłam się strasznie z Piotrkiem i praktycznie do dzis nie rozmawiamy bardzo, chyba że służbowo. Ale doki ten palant nie zrozumie, że ja też potrzebuję trochę odpoczynku i spokoju to dobrze nie będzie.

Dziewczyny broją od rana, mam ich dość normalnie. Nie mam już siły do niczego. Wszytsko jest do dupy. :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
a mój męzuś dzis na badania pojechał do szpitala i miał wrócić ale Go zostawili :-( bo musieli wycinek pobrać i zobaczymy ci i jak !!!! Zawsze "wiatr w oczy" :wściekła/y: Ale jutro juz ma być w domku !!!!
Nic mi sie nie chce i mam doła i nic juz nie powiem !!

Rany, czemu tesciowie sa najczęściej tak popierdoleni? niewyjasniona zagadka natury ...temat dla Pogromców Mitów....

no moi powiedzieli mi ze przez moje gotowanie Paweł ma takie problemy i to zapalenie z tego :baffled: no to ku%%#%^& niech sobie od dzis sami gotują i ja mam w dupie to wszystko !!! człowiek lata jak z pypciem zakład, dom, dziecko, obiady a Ci jeszcze takim tekstem ciepną !! :wściekła/y: normalnie mam w dupie teraz niech sami sobie gotują niech teściowa popinkala w gipsie i niech sobie gotuje pewnie te jej tłuściochy są o niebo zdrowasze !! no ale ja sie nie znam !!!!Jak dzis obiad podam to sie pierwsze zapytam czy aby nie boją sie jesc bo mogę tez ich wykończyć !!! Biedna Liwia matka ją truje !! :sick:

dzieki Ci Żużaczku za zdj - poprawiłas mi humor jak takie cudeńko zobaczyłam !!!!

Żanetka ciesze sie ze sie podobało szkoda ze te zdj takiej słabej jakoście i nie sżło za wiele pokombiniwac !!!

Do góry