reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

O rany przyszła zima i od razu piszecie więcej o chorobach :-( dużo zdrówka a wracając do rosołu to u mnie będzie jutro na obiad :-):-) .Na taką pogodę jest bardzo dobry, potwierdzono m.in. jego właściwości przeciwzapalne .

Żaneta najgorzej się nastawić na coś i później jak musisz z czegoś zrezygnować to jest ból. A myślisz ,że jutro będzie tak sypać?....U nas padało i przestało.Wcale dużo tego śniegu nie ma.

Goga masz bardzo dzielnego synka.Moja Julka jak była kłuta w szpitalu to zrobiła histerie, ale to było nic w porównaniu do tego jak jej pielęgniarki podawały lekarstwo.W trójkę ją trzymały a ona i tak jedną z nich opluła.:baffled::dry:i była w żółte kropki :-):-):-):-)

reklama
Ja też wieczorkiem zaglądam. Bo siedzę z piwkiem przed komputerem i rozmawiam z koleżanką. Pocieszamy się nawzajem. Ona ma męża w Anglii a mój jest na gali, wielkiej imprezie i mają koncert Ingrid na żywo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A ja cholera jasna czasami mam problem, żeby wyjść na miasto zrobić zakupy. I jestem zła.:sick: :sick: :sick:

A Szymon ma znowu anginę, tzn juz mu przechodzi, bo ciągnie sie od wtorku. A teraz Marta. Jestem tym wszystkim zmęczona, śpię po 3,4 godziny. W e wtorek jadę na kontrol do laryngologa bo to prawdopodobnie trzeci migdał

Witam o poranku
Nocka w miarę - to znaczy pobudki co godzinę.
Fluki do pasa, kaszel...Biedniątko

Nenar jesli to trzeci migdał. to proponowała bym jak najszybciej go usunąc. ja bylam drna jak krowa na granicy, że tak dlugo z tym zwlekałam - finał - zapalenia ucha co miesiąc i permanentny stan zapalny zatok. Po operacji - zupelnie inne dziecko a sam zabieg - banalny.

Witam !!!!
pędze nadrobic co pisałyście bo teraz jak mój Tata jest u mnie to nie mam jak zajrzęc do Was wieczorem !!
Margarita jak pojedzie to wieczorem odrobimy ;-) zaległości na gg :-D

Agatka super ze jesteś z nami !!!!

A dziadek spisał sie !!! Liwie nakarmił, pobawił i najlepsze ze dałą mu sie uśpić a właściwie przyznał sie ze bawili sie a potem siadł sobie na tapczan dychnąć i zagapił sie na wiadomości patrzy a Liwciora wcieło no to szuka jej a ona za tapczanem lezy i juz prawie spi :laugh2: no to musiał ją ztamtąd wywlec i połozyć do łózeczka !!! ale poza tą wpadką to sobie chłopak poradził bo nawet teściowa zdziwiona i mówi ze ani razu Liwia do niej nie przyszła tylko u nas z dziadkiem urzędowała !!! ufff a tak sie bałam :baffled:
justyna wierzę że Liwciorek ustawia dziadków, mi się cos wydaje że Liwciorek i Majorek takie podobne charakterkami :-p

oj żebyś wiedziąła ja tez to kiedyś zauważyłam zresztą najlepsze jest to ze jak piszesz ze Majka miała dzień maruda to śmiać mi sie chce bo Liwia tez, jak kiedys pisałam ze Liwia urzędowała całą noc to okazało sie ze Majka tez :laugh2:

nareszcie skończone
82106aaf3fc4650e.jpg

oj oj !!!

Zdrówka dla chorowitków !!!!!

a Liwia szalała wczoraj na sankach i koza kazała sie szybko ciągnąc i jak tylko zwolniłam i normalnie szłam to kwęk i jęk i musiałam biegać :baffled:

Ja tez bym sie gdzies wyrwała z męzem albo bez ;-) Dobry pomysł z tym spotkaniem u Bibi ale czy jej winka starczy :confused: :baffled: :szok:

Hejka!!!:-)
Dobry pomysł z tym spotkaniem u Bibi ale czy jej winka starczy :confused: :baffled: :szok:
Starczy starczy, a jak nie to dokupi sie.A tak wogóle to my chyba też niedaleko od siebie Justyna mieszkamy:tak:
Widzisz bałaś sie ...,a tu dziadzio sprawdził sie.Teraz to możesz go czesciej wykorzystywać.:-D;-)
U nas teść też nieraz przychodzi tylko ze on mi strasznie dziecie rozpuszcza.
Wiecie wozi na barana ,goni sie z maluchami .Takie duże dziecie:szok::laugh2::laugh2::laugh2:
Czasem ma głupsze pomysły niż one same.:-D;-)Ale czasm musi tak być
Nenar ja też proponuje usunąć ten trzeci migdał,bo na lekarstwa nie wyrobisz.Zdrówka!!!
Mailen dla ciebie też dużo zdrówka.A na ucho najlepszy olejek kamforowy.
Żużaczku cóz pozostaje napisac:pIEKNE!!!:-)
Marta jak dziewczynki dorosna troszke, to sobie odbijesz to ciągłe siedzenie w domu:tak::-D.A jak zdrówko lepiej???

reklama
narazie kończe ale sie jeszcze odezwe.
Do pracy dziś tez ide.A obiad musze gotować.
Mąż na kacu mogłby nie jeść,ale dzieci......
Pa!!!!

Do góry