Żaneta właśnie się doczytałam... Uszka do góry kochana, będzie dobrze i Olo będzie miał rodzeństwo. U nas też tak było. Poroniłam w 8. tygodniu. Michał miał wtedy koło roku. A dzisiaj mam ich dwóch i strasznie się z tego cieszę i dziękuję Bogu że jest jak jest.
reklama
No, ale drugie danie to zjadły!!!!
Ja też!!!
Marta weź aspirynkę i do łóżka!!!Zdrówka!!!
Oj, żeby się tak dało. A tu musze pilnować tych stworków. Mąż daleko, dzisiaj nie wraca, więc nie mam szans na odpoczynek:-( :-(
żaneta28
Fan(ka)
ale sie wkuzyłam...
kupiłam sliczny garniturek dla olusia na jutrzejsze wesele... i chyba jutro bedego musiałą zostawic w domu... tak sypie u nas... tak wieje ze boje sie z dzieckiem jechac w taka pogode ... a do wejherowa od nas jest przeszło 200 km.. i nie daj boze utkniemy w zaspie...wiec wole nie ryzykować...
a tak chciłąm zeby jechał...zeby pokazał jak tanczy ...i jaki jest smieszny ... i nici z tego...a tak pieknie wyglada w tym garniturku...
i jest mi tak smutno... ze az mi sie odechciało tego wesela.... na dodatek o 18 musimy wracac... bo pewnie olek uzadzi babci popis wyjca....
ach tak mi zle...
kupiłam sliczny garniturek dla olusia na jutrzejsze wesele... i chyba jutro bedego musiałą zostawic w domu... tak sypie u nas... tak wieje ze boje sie z dzieckiem jechac w taka pogode ... a do wejherowa od nas jest przeszło 200 km.. i nie daj boze utkniemy w zaspie...wiec wole nie ryzykować...
a tak chciłąm zeby jechał...zeby pokazał jak tanczy ...i jaki jest smieszny ... i nici z tego...a tak pieknie wyglada w tym garniturku...
i jest mi tak smutno... ze az mi sie odechciało tego wesela.... na dodatek o 18 musimy wracac... bo pewnie olek uzadzi babci popis wyjca....
ach tak mi zle...
żaneta28
Fan(ka)
goga dziekuje za te ciepłe słowa... juz sie jakos pozbierałam.... ]
tylko czasami jest mi bardzo przykro gdy ludzie pytają.....
tylko czasami jest mi bardzo przykro gdy ludzie pytają.....
żaneta28
Fan(ka)
jedna dobra super wiadomość... kuzynka jest w 5 tyg ciązy... ale sie ciesze...:-) :-) :-)
Goga zapraszam.Medal za odwage dla naszego Maraska.
Mamusia ,chyba byłaś z niego dumna że taki dzielniak.
Rządny krwi tylko dlaczego swojej;-)
Madzia zdrówka dla Majulki.Niech szybko przechodzi.
Żaneta gratki dla kuzyneczki.
Szkoda że Olo nie wystąpi w gangu,ale może jeszcze bedzie jakaś okazja?
A mój mąż ma dziś imprezke;-) pracowniczą i musze po niego pojechać.
Czekam na telefon.Jestem dziś przykładna żona, co to po męza jeździ.
Mamusia ,chyba byłaś z niego dumna że taki dzielniak.
Rządny krwi tylko dlaczego swojej;-)
Madzia zdrówka dla Majulki.Niech szybko przechodzi.
Żaneta gratki dla kuzyneczki.
Szkoda że Olo nie wystąpi w gangu,ale może jeszcze bedzie jakaś okazja?
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
bibi nie za dobrze temu twojemu ślubnemu. dobrze ze ja nie ma prawka bo bym nie raz juz kursowała
zmykam to chorownisi:-( bo włąsnie zasneła i jakos spi niespokojnie :-(
pozdrawiam
reklama
Mailen
Fanka BB :)
hej hej
ja tylko z pozdrowieniami i życzeniami zdrówka dla wszystkich małych i dużych!!!!
Olko też jakiś był nie wyraźny, ale był dzielny i nie dał się chorobie, za to mnie zawiało i strasznie ucho mnie boli, a Marcin też ledwo żywy w łóżku leży.....:-(
ja tylko z pozdrowieniami i życzeniami zdrówka dla wszystkich małych i dużych!!!!
Olko też jakiś był nie wyraźny, ale był dzielny i nie dał się chorobie, za to mnie zawiało i strasznie ucho mnie boli, a Marcin też ledwo żywy w łóżku leży.....:-(