reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

mała Marynarka :-D:-D
c4cae71354502931.jpg

reklama
Witam się i zaraz zmykam,bo ma rodzinka zjechać.Może mnie do tesco podrzucą,bo mam troszku daleko...A też na Allegro się wczoraj natknęłam na podkładkę do jedzenia z teletubisiami,może i przydatne by to było:confused:
Uciekam,bo jeszcze podjęłam się roboty napoleonka.
Moze na wieczór zajrzę,choć na weekend i tak tu mały ruch...

dzien doberek!
zapraszam na kawke, jest dzisz Wami bo zrobilam sobie wagary w szkole....tylko jutro prosto z imprezy musze jechac na egzamin
A tymczasem Lolek spi a ja się kawkuje, bylam na miescie i babcia kupila mu pod choinke sanki, chociaz poki co to na razie sie nie zapowiada zeby w tym roku sie przydały :-)

witam !!!!!!maja spi . obok sąsiadka małolatka puszcza na maxa techno .a moje dziecko spi -narazie !!!1:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: zakupki swiateczne jako tako zrobione . ozdoby choinkowe odkurzone . no tylko zostało choinke kupic ale to moze w poniedziałek. chciałabm zywa ale musi byc sztuczna bo maj boi sie odkurzania a z zywej leca igiełki wiec szkoda:(kawka sie parzy ....no i niech spi ta moja kruszynka tymaczem znikam .

dzien doberek!
zapraszam na kawke, jest dzisz Wami bo zrobilam sobie wagary w szkole....tylko jutro prosto z imprezy musze jechac na egzamin
A tymczasem Lolek spi a ja się kawkuje, bylam na miescie i babcia kupila mu pod choinke sanki, chociaz poki co to na razie sie nie zapowiada zeby w tym roku sie przydały :-)
pomysł z sankami super.a jak nie bedzie zimy zawsze mozna pociągac sie po dywanie !!!!!:-) :-) :-) ;-) ;-)

witam na sek, hanutek spi to ide tez pospac a moze wczesniej troche poczytam

gaga dzieki, daj znac na priva jak bedziesz mogla to posle ci fotki, ale bez tla bo nie wiem gdzie go szukac
pozdrawiam weekendowo

Wypada się przywitać chociaż:-) .
Przerwa na kaffkę w sprzątaniu. Łuki śpi, Gaba rysuje a ja chwilowo odpoczywam.
Jeszcze mąż zakupki zrobi i wszystko na święta będę miała gotowe. Tylko na prezenty czekam aż pocztą dojdą !!! ( Evelinka jeszcze raz dzięki!!!). Ciekawa jestem jak wyjda kalendarze, które zamówiliśmy...
Miłego dnia!!!

reklama
Do góry